HjemlighedKøkken

Komfur elektrisk sensor: drift og vedligeholdelsesfunktioner

Electric - en uundværlig funktionel enhed, som kører fra et hjem stikkontakt. Der er forskellige versioner af denne teknologi, der er kendetegnet ved dens funktioner og specifikationer.

De vigtigste typer af elektriske komfurer

Der findes forskellige typer af elektriske komfurer, med visse kendetegn, nemlig som:

 • klassiske;
 • induktion;
 • glaskeramiske;
 • Halogen.

Klassiske modeller er keramiske varmeelementer, og princippet om deres drift er baseret på adskillelse af termisk energi ved at passere strøm gennem en dedikeret leder. En sådan anordning har en rimelig pris, men det er anderledes nok god funktionalitet.

Induktionskomfur kendetegnet ved, at varmeelementet er repræsenteret af sine særlige spoler hvorigennem en varmeenergi. De er sikkert at bruge, udstyret med specielle muligheder og funktioner, og forbruge lidt strøm.

Glas-keramisk plade med touch kontrol er kendetegnet ved høj funktionalitet, at tilstedeværelsen af en flerhed af muligheder, enkel betjene og vedligeholde. Desuden er det muligt at anvende gryder i forskellige størrelser. Den mest komplicerede design har halogen plade, da den frembragte varme kun overføres til bunden af skåle. Omkostningerne ved sådanne modeller er ganske høj, men det kompenseres ved tilstedeværelsen af flere muligheder og funktionalitet.

Funktioner touch-komfur

Vælg en elektrisk ovn, der vil passe i alle henseender, er det ofte ganske vanskeligt, da de præsenteres i en bred vifte. Den mest populære induktion eller keramisk kogeplade sensor, en knap træde i kraft fra et tryk på en finger. En af de største fordele ved en sådan husholdningsapparat anses for at være let at rengøre, da det ikke er nødvendigt at fjerne de kontakter, du bare tørre TouchPad'en med en fugtig svamp.

Funktionel forvaltning af sådan en brændeovn giver dig mulighed for at indstille den ønskede funktion med det samme, uden at ansøge om denne betydelige indsats, det tager kun et tryk på en finger. Plader med touch-paneler er udstyret med specielle lys, der hjælper genkende retterne, så varmen fordeles kun på bunden. Dette giver mulighed for meget hurtigere at tilberede mad og for at spare energi.

Afhængig af modellen plade el sensor kan være forsynet med restvarmeindikator for hver brænder. Hertil kommer, at de nuværende modeller af selvkontrol niveauet af varme retter, hvilket gør tilberedningen nemmere.

De bedste modeller og deres vigtigste fordele

Komfur sensor adskiller rig funktionalitet, høj kvalitet og pålidelighed. Sådanne apparater er præsenteret på markedet i en lang række, så alle vil være i stand til selv at vælge en indstilling. Blandt de mest populære glaskeramiske plader nødt til at afsætte såsom:

 • Hansa.
 • Electrolux.
 • Gorenje.

Mange kunder har allerede evalueret pålideligheden og funktionaliteten af Hansa-teknologi, såvel som dens nem administration. I den proces, næsten ikke blev set nogen fejl.

En masse funktionalitet i arbejdet og giver et touch plade elektrisk 4-brænder Electrolux, som blandt andet har et stilfuldt design og pålidelig ydelse. Den kan tilsluttes enhver strømforsyning, det har en lille strømforbrug og et interval for vågeblus separat for hver brænder og ovn.

Mange vælger sensor plade Gorenje, da det er en pålidelig enhed, der ikke forårsager absolut ingen problemer under driften. Medlemmerne noterede det gode arbejde af brændere og rummelig ovn. I moderne modeller giver automatisk rengøring ovn.

Blandt de muligheder for induktion betragtes som den mest bedste touch-komfur "Bosch", da det er kendetegnet ved høj kvalitet i arbejdet og tilgængeligheden af en række forskellige funktioner. De seneste modeller har et LCD-display og madlavning indikator, der giver besked graden af opvarmning redskaber.

De vigtigste fordele ved den berøringsfølsomme plade

Komfur sensor har mange fordele, blandt hvilke det er nødvendigt at tildele såsom:

 • stilfuldt design;
 • økonomisk forbrug af elektrisk energi;
 • funktionalitet;
 • høj kvalitet.

Blandt de største fordele ved en sådan anordning er nødvendig for at fremhæve det stilfulde design. Sensorisk plade el-kogeplader 4 ser meget delikat og absolut kan dekorere ethvert interiør. Imidlertid, at det ikke mister sin attraktive udseende, er det nødvendigt at give den rette pleje produkt.

En anden fordel anses for at være et lavt strømforbrug. Hertil kommer, at de har en række ekstra funktioner, som du kan tilberede mad meget hurtigere og nemmere. De er også udstyret med børnesikring funktion, der giver dig mulighed for at blokere adgang til alle navigation.

Meget behagelig og funktionel anses for at berøre pladen med en ovn, fordi det er et komplet kit, der kan vurdere enhver kvinde. Ovne udstyret med et stort antal funktioner og har flere former for opvarmning, som kan anvendes sammen eller en efter en.

Hvad er ulemper ved et tryk plade

Komfur touch, på trods af alle de fordele, har visse ulemper. Først og fremmest skal det bemærkes, at det kræver særlig pleje, som spejlet overflade umiddelbart set den mindste forurening. Derfor skal overfladen vaskes hyppigt og tør.

Glaskeramisk panel, på trods af den særlige styrke, endnu dårligt modstår mekaniske skader. Derfor er emnet for faldet på komfuret, når vil knække, hvilket får enheden ikke fungerer korrekt. Ulemperne omfatter det faktum, at madlavning kræver særlige redskaber.

Smarte brændere: funktioner og funktionalitet

Det er vigtigt at vide, hvordan du slår sensoren plade, da det er ganske kompliceret, fuld af forskellige enheder produkt. Obligatorisk attribut af hver af kogepladen betragtes som en indikator for restvarmeindikatorerne brændere. I de mest simple modeller af indretningen er en LED anbragt nær opvarmningszonen. I de senere modeller anvender digitale skærme placeret rundt om varme zone billeder.

Aktivering og styring sker ved hjælp af berøringspanelet. Komfur straks reagerer på den mindste berøring af en finger. På grund af de specielle funktioner kan du indstille låsen fra børn, samt forud for våd rengøring. For at aktivere låsefunktionen, behøver du kun indtaste en kombination af sensorer.

Der kan ødelægge glaskeramikpladen

På trods af alle de åbenlyse fordele, røre el-komfur, samt andet udstyr, har flere sårbarheder. Især er hun bange for:

 • anslagspunktet;
 • konstant mekanisk påvirkning;
 • ridser;
 • frosne sukker;
 • opvarmning af den snavsede overflade.

Efter kontakt med fødevarer partikler på overfladen af pladen er nødvendig hurtigst muligt at fjerne dem ved hjælp af en speciel skraber. Overfladerensning er forbudt at bruge metal skuresvampe samt aggressive rengøringsmidler. Det er nødvendigt kun at bruge særlige servietter og rengøringsmidler.

Der er specifikke midler danner på overfladen plade beskyttende film, der beskytter den mod skader, og letter også lettere rengøring. Derfor er du nødt til at være sikker på at jævne anvende midlet.

Hvordan du vælger de retter til sensorpladen

Til glaskeramik overflade kræver særlige retter med tykke vægge og en bund. Det vigtigste er at have en flad bund, som vil sikre en ensartet opvarmning og minimalt varmetab. Ønskeligt diameteren af den nederste overflade svarer til dimensionerne af brænderne. Når du vælger kogegrej du skal overveje det faktum, at etiketten skal mærkes, hvilket gør det muligt at bruge produktet i glaskeramiske plader.

Anvend ikke gamle eller aluminium redskaber, fordi de kan efterlade mærker på overfladen af pladen.

Betingelser for pleje for touch-plade

Keramisk overflade kræver særlig omhyggelig forlader. Til rengøring er forbudt at bruge metalbørster, skuresvampe, konventionelle vaske- og rengøringsmidler. Da sensoren plade prisen er ret høj (10 til 60 tusind rubler), er det nødvendigt at overholde de grundlæggende regler for pleje for dette produkt, for at forlænge den periode af sit liv, og i lang tid at opretholde et attraktivt udseende.

Tørre overfladen med en blød flonelklæde umiddelbart efter kontaminering. Hvis madrester har ligget i flere timer, kan det kun blive slettet af en speciel skraber. En sådan anordning med udskiftelige klinger går sammen med en brændeovn.

Hvordan man korrekt og sikkert rydde op overflade

Madrester, der faldt på komfuret, er det bedst fjernes straks, mens den stadig er varm. Glas-keramiske overflader anvendes til bløde rengøringsmidler, der ikke ridse belægning.

For at rengøre ovnen, skal du anvende en lidt penge og gnid med en køkkenrulle. Derefter tørre overfladen med en fugtig klud for at fjerne detergent. Poleret overflade kan være ved hjælp af en almindelig tør med et blødt håndklæde bunke.

Hvad husholdningskemikalier kan bruges

Den mest populære er en speciel opløsning til rengøring af keramisk overflade som et skum. Han efterlader ingen striber på glasset. Når tørringen er også ikke pletter. Brugen af denne løsning er meget praktisk, fordi det ikke indeholder indeholder slibende partikler. De mest populære mærker af vaskemiddel er:

 • Top House.
 • Electrolux Toprens.
 • Sanita.

Under hensyntagen til alle anbefalingerne fra den berøringsfølsomme plade til pleje og anvende dem i praksis, kan du i høj grad udvide driften af denne enhed. Sådanne enheder er smart moderne teknologi, der er designet til at øge komforten niveau. Tilgængelighed af forskellige funktioner og muligheder reducerer udarbejdelse af forskellige retter og øger opvarmningen sats. Denne teknik er perfekt og gør køkkenet mere elegant. Med en bred vifte af de foreslåede modeller kan man nemt vælge den ønskede valgmulighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.