TravelingRetninger

Adygea, "Mountain Village": hvordan man kommer dertil? anmeldelser

Vidunderlige bjergområder Adygea er umuligt at glemme, hvis du ser det med dine egne øjne mindst én gang. Indtryk af det vil forblive i hukommelsen for en levetid.

Dette papir vil blive præsenteret for en af de hyggeligste naturlige hjørner af Adygea - "Mountain Village" (se nedenfor foto.).

generelle oplysninger

For at tage en pause fra indhold af endeløse problemer, urbane travlhed, støj og gas, bør du gå alene med naturen. På denne måde kan du opleve den enestående skønhed af verden, at få mindst en kort tid og ro i sindet.

Blandt de mange vidunderlige steder hvile måske foretrække at hvile i det område af Lago-Naki plateau, som er en af de mest maleriske hjørner af naturen. Her den krystalklare luft mættet med aroma af bjerget urter og relikt træer, storslået natur og rent vand.

"Mountain Village" (Adygea)

I Adygea, næsten alle turist og sightseeingture i bjergene starte fra landsbyen kaldet Kamennomostsky. Selv om de fleste af de besøgende turister, og de lokale kalder det Khadzhokh. Hovedstaden i Adygea Maikop Khadzhokh at have en god vej (afstand cirka 48 km), der passerer gennem passet gennem tilgroede skove Maikop lav højderyg.

Der er i disse steder de smukke feriesteder, herunder turist kompleks kaldet "Mountain Village", der ligger i den fortryllende dal White River, ved foden af Trident. Fra Maikop afstand til det er 60 kilometer væk.

Hvil i Adygea i "bjergby" - den mest vidunderlige for romantikere og naturelskere.

placering

Næsten hele området af Lago-Naki plateau dækket perfekt udviklet en lang række former for turisme. At rekreation - den vigtigste type af ferie i disse steder. Og i turist-kompleks "Mountain Village" giver alle betingelser for høj kvalitet fritid besøgende.

basen er placeret på bredden af den smukke White River i Granite Canyon, lige ved foden af Mount Trident. Navn af kløften på grund af den højderyg, der passerer nær floden.

Fritidshjem "Mountain Village" i Adygeya ligger i den skovklædte del af dalen, nær landsbyen Dakhovskaya. Hvis du går fra Maikop mod syd (i landsbyen Guzeripl), vil af hensyn til hotellet være placeret 6 km til stanitsa mod Guzeripl.

Fra Krasnodar base ligger i en afstand af 213 kilometer (ca. 2,5 timer i bil). Om det samme at gå fra motorvej M4 "Don", der fører til Sortehavet.

Jeg plejede at være en landsby nikkel, men i dag er byen en gruppe af hoteller, campingpladser og moderne hytter.

Værelser territorium

"Mountain landsby" af Adygeya du kan ringe til hotellet og skovbrug, og turisme base.

På de store anlagte områder af komplekset mellem den storslåede skov og vejen er spredt mange bjælkehytte.

Turister her kan rummes i træhuse hyggelige, lavet i den gamle stil, der består af flere rum, der er udstyret med separate udgange. De kan bosætte sig i for 2-4 personer. Huse hovedsageligt to-etagers (3-4 værelser) med alle de bekvemmeligheder: kabel-tv, badeværelse med bruser, køleskab, etc. Alle værelser smagfuldt indrettede ..

Ud over den smukke landskabspleje område med verandaer tilbyder en storslået udsigt over de tykt skovklædte Kaukasus-bjergene.

tjenester

Den "bjerglandsby" i Adygea for turisterne har mulighed for at drage fordel af integrerede leverer ydelser i caféen, som ligger på det område (morgenmad inkluderet i værelsesprisen). Du kan også spise frokost og middag, men ved reservation. For de besøgende på restauranten, indrettet i en rustik stil, med hjemmelavet russiske køkken er på menuen.

Der er også en turist tildelt en udendørs swimmingpool med parasoller og liggestole til at slappe af ved vandet. Der er billard, sport og legeplads, grill, sauna med en kold pool og en parkeringsplads. For fans af hestesport turisme har mulighed for at gøre spændende ridning, for elskere af rafting - rafting, canyoning, og du kan gøre. Der er ruter for entusiaster af ekstremsport fagfolk og familie fornøjelse.

Der i fritidsklubben og konferencerum, som kan rumme forskellige virksomhedskulturer og erhvervsmæssige arrangementer. Parkering for biler i husene gratis.

Hytte "Mountain Village" i Adygea - det perfekte sted at slappe af. Værelsespriserne inkluderer bed and breakfast, og om sommeren er det inkluderer brug af poolen.

seværdigheder

Basen er placeret i en højde af 520 meter over havets overflade, omgivet af skov, så i toppen af sommeren varme er lidt køligere end Kuban sletten.

Hvad underholdning venter turister i denne fabelagtige placering?

1. 50 meter nede ad vejen til venstre og derefter til 300 meter nede ad skovvejen kan komme ud på hængebro over bjerget brusende flod Hvid. I skoven vokser enorme egetræer og bøgetræer. Efter broen er der en lille gård, hvor du kan tage en hest til udlejning.

2. Hvis du klatre op på den østlige kant af området af hotellet og de gamle stejle skovveje, kan du lave en smuk tur til vandfaldet på floden Syuk. Derefter kan du gå til de forladte tunneler i det tidligere minen nikkel.

2. 20 km mod en landsby Maikop Kamenomostskaya ikke bør gå glip "Hodzhohskuyu slugt" repræsenterer en unik naturlig hjørne, hvor river canyon er skåret (længde - 1 km lang - op til 7 m, dybde - 40-60 m). Det er godt indhegnet for udflugter, men indgangen er betalt.

3. For den samme vej, der fører til kløften, men lidt tættere - en kaskade af smukke vandfald bæk Big Rufabgo. Hvor du kan tilbringe en længere tid til fuldt ud at nyde den utrolige natur.

4. Hvis du klatre op fra bunden af "Mountain Village" (Adygea) i retning af Maikop, og derefter for Dakhovskaya drej til venstre efter 20 kilometer, kan du være på den berømte Lago-Naki plateau, hvor du kan få en masse behagelige indtryk fra hvad han så fra en højde på 1000 meter skønheder skabt af naturen: Stor Azishskaya grotte, hvid ådalen, plateau Stone havet, snedækket peak Fisht og andre.

5. Guzeripl der er en bro til reserven, hvor der er et museum, en stor stendysse og fabelagtige gran skov.

6. Det mest slående og imponerende underholdning for gæsterne heri er en legering af s. Hvid.

Du kan også lave jeeping (UAZ tur på bjerget floder og stier) og ridning trikes.

Inde i bunden, "Mountain Village" i Adygea, skal du sørge for at prøve at besøge den storslåede Mount Trident.

Mount Trident

Nær landsbyen i Adygea, fra jordens indre, han styrtede op ad bjerget Trident. Faktisk er her et par toppe, så de lokale kaldte dem trefork.

Den vigtigste spor til det har oprindelse i Blokgauznoy clearing (Hamyshki i landsbyen). Spor omkring 200 meter på stående stiger og bliver knap mærkbar sti. Til topmødet på 1.050 meter hele opstigningen tager omkring en time.

Fra toppen af Trident byder på en fantastisk udsigt over dalen af Det Hvide, landsbyen og landsbyen Hamyshki Dahovskaya, Lago-Naki, højderyggen Azish Tau, granit Gorge. Nogle gange, bliver ved foden, kan ses galoperende rask langs højderyggen af vilde geder, obzhivshih disse steder utilgængelige for mennesker.

Trident - begyndelsen af højderyggen Doo-Doo-Gush, er en af de smukkeste dele af Adygea.

anmeldelser

Turistkomplekset "Mountain Village" (Adygea) som helhed anslås turister på ferie der, god. Indtryk meste behageligt. Ud over at rave anmeldelser om naturens skønhed, hvile perfekt vurdere det arbejde af personalet, der gjorde alt for at bo på den berømte Lago-Naki plateau uforglemmelig og fyldt med de mest positive følelser.

Helhedsindtryk - en hyggelig og behagelig turist-kompleks. Hvil i det - en stor mulighed for at tilbringe tid i naturen, efter at have kastet ud i atmosfæren af enestående skønhed og friskhed.

konklusion

Der er mange legender om den utrolige naturlige skønhed af Adygea, storheden af disse steder. En af legenderne af Mount Trident anfører, at for længe siden, da de Adygei bjergene ved vandet i Tethyshavet, på den venstre bred af havet Kong Neptun. Han var straks storhed og rigdom af disse steder. Delight, han stak selv sin trefork ind i kysten. Dette var bevis på, at disse kanter -Den storslået i sin grænseløse rige.

I Adygea mange hjørner af naturen, fantastisk fantasi med sin unikke skønhed. De skal besøge, især nu, at for de mennesker skabt en enorm sæt af muligheder - sidder i en behagelig turist-komplekser, genoprette forbindelsen med naturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.