ComputereSoftware

Hvordan man laver en rød linje i "Ordet" i 2007? De bedste måder

Forskellige former for formatering er nødvendig for at give et klart billede af teksten. Et sådant element er den røde linje format eller som det er almindeligt kaldes, afsnit. I denne artikel vil du lære at lave en rød linje i "Ordet" i 2007. Klart anset for at være tre måder. Alle handlinger er illustreret, så ingen ikke skal vises for mange spørgsmål.

Tænd linje i "Ordet"

Hvordan man laver en rød linje i "Ordet" i 2007? Den første måde ville være at bruge en lineal - en indbygget software værktøj. Det er dog ikke altid aktiveret som standard. Til brugere der var ingen spørgsmål om hvordan man spiller, vi alle nu overveje i detaljer.

Vend det enkelt. Parametre der er ansvarlige for at aktivere eller deaktivere den linje, er på "Vis" fanen. Gå til det og finde det område "Show". Der er tre pladser for flåter. Da vi er interesseret i rækkevidde, og derefter sætte en check ved siden af den eponyme linie.

Der er også en anden måde at slå på linjen. Det er meget lettere. Du skal trykke på et specielt ikon, der er placeret over skyderen lodret scroll. Dens nøjagtige placering kan ses på billedet nedenfor.

grænseflade linje

Vi betragter nu den line interface selv, således at brugerne let kan navigere. Hvordan man laver en rød linje i "Ordet" 2007 er den version, se på lidt senere.

For det første er det værd at bemærke, at vi har brug for en horisontal linje - en, der er på toppen. For det andet behøver vi kun skyderne, som er placeret på venstre side - tre af dem, kan du glemme alt om loven.

Så er der tre skydere, du vil have os til - top. Den er ansvarlig for afsnittet. Gennemsnitlig skyder påvirker indrykning af resten af afsnittet, ja, bunden er ansvarlig for skift af al tekst fra venstre kant.

vi bruger en lineal

Efter at have beskæftiget sig med grænsefladen, kan du gå videre til at tale om, hvordan man laver en rød linje i "Ordet" i 2007 med en lineal.

Dette gøres meget enkelt. Du bør holde LMB på toppen skyderen, trække den til højre til den ønskede afstand. Bemærk dog, at hvis du har brug for at indrykke alle stykker i tekst, er det nødvendigt at pre-select. Dette kan gøres ved at bruge genvejstaster CTRL + A.

Brug menuen "Stk"

Så, hvordan man bruger den linje er den røde linje i "Ordet" i 2007, du allerede kender. Men denne metode tillader ikke en nøjagtig måling af afstanden, men ikke så der er beskrevet nedenfor. Parametrene vil blive specificeret i indstillingsmenuen "Passage".

Indtast denne menu på to måder. Eller "Home" fanen, klik på det relevante ikon. Dens placering kan se på billedet nedenfor.

Eller klik RMB på teksten og vælge fra listen over "Passage". Begge disse metoder fører til det samme resultat.

I indstillingerne vi nødt til at finde et område "led". Der, i drop-down listen over "første linje" af samme navn Vælg snor. Og i feltet til venstre, kan du angive den nøjagtige afstand fra venstre kant.

Når du beslutter værdien dristigt trykke på "OK" for at anvende ændringerne. Bemærk dog, at hvis du har brug for at indrykke hele teksten, så det skal indledningsvis fremhæves.

bruge fanerne

Indrykke den røde linje, som udføres ved hjælp af en fane, anses det for den mest simple, men ikke almindeligt. Nu forklarer vi hvorfor det er sådan, og hvordan man bruger det.

For at indrykke bruge faner, skal du installere den oprindelige markøren før linjen i stykket, og tryk på TAB-tasten.

Derefter er den ønskede fordybning lavet. Men medmindre sammenhængen kræver en masse stykker, denne metode vil ikke arbejde, fordi de ikke virker på samme tid, og har systematisk, gentagne gange, tryk på TAB før begyndelsen af linjen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.