FormationVidenskab

Diskontering - er en fremgangsmåde til bestemmelse af kapital

Renten spiller en stor og vigtig rolle i investeringsbeslutninger. Du kan bruge det præcist nok til at gøre en vurdering af investering på den del af deres udbytte. Gennemførelse af investering, en investor i sig selv det første sted krænker brugen af kapitalressourcer, og det er nødvendigt for at opnå erstatning for den skade, som han håber. Derfor forventer han ikke kun et afkast af investeringen, men også for at opnå en vis indkomst. Således udfører investeringen bør baseres på markedsrenten af interesse: projektet anses for at være urentabelt, hvis renten er højere end niveauet for rentabiliteten af den planlagte investering. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til de forskellige muligheder for investering beslutningsprocessen.

I et forsøg på at maksimere deres egen indkomst, skal de økonomiske aktører handle og planlægge aktiviteterne på en sådan måde, at det kan give den største effekt. Det er kendt, at indkomst streams fra investeringer ikke på et tidspunkt og spredt over flere perioder. I denne henseende, at økonomien opererer med et udtryk som diskontering.

Denne metode til sammenligning og korrelation af fremtiden og den nuværende værdi af kapitalaktiver. Betydningen af denne proces er som følger. Når man planlægger investeringsprojektet, at stå i et rimeligt med løbende løbende omkostninger af potentielle fremtidige indtægter.

Du skal være i stand til at anvende diskontering. Dette er med til at skabe den rigtige løsning, og gør det muligt for et rationelt valg. For eksempel er det nødvendigt at bestemme på hvilke betingelser gunstigere at yde lånet 29% pa at opspare renters rente kvartalsvis eller halvårlig opkræves med en sats på 31%.

Dette problem er teoretisk meget vanskeligt at løse, men ved hjælp af matematiske teknikker, kan vi beregne, at den største effekt vil være 31% -s' diskontoen. Dette vil gøre det muligt for banken at forhindre tab af indtægter forbundet med en uinteressant eller urentabelt for debitor banken er for lav rente. Dette mønster er typisk for investeringsbeslutninger.

rabat metode

Denne metode, ligesom beregningen af renters rente er en variant af evaluering, hvor der tages hensyn til eventuel ændring i tid værdi af penge. Årsagen til disse ændringer ligger ikke engang i inflationære fænomener. Efter alt, penge og inflation på nul ændring sin værdi, når man tænker på den fremtidige indtægter fra investeringer og for at tage højde for tabt fortjeneste. Og i andre tilfælde, passende diskontering. Dette vil bidrage til at kaste betvivle rigtigheden af værdiansættelsen af finansielle aktiver, hvor der er en forsinkelse i refusion tid.

Med diskontering opskrivning af langsigtede investeringsprojekter, som gav regnskabsstandarder.

For at udføre en finansiel analyse af pengestrømme anvendes også diskontering. Det skal udføres i overensstemmelse med den økonomi ministeriets anbefalinger til at vurdere effektiviteten af investeringsprojekter.

Ifølge anbefalingerne, tilbagediskontering kaldes de reducerede pengestrømme forekommer på forskellige værdier til deres værdi på én bestemt tidsperiode. Den resulterende interval måles typisk i år.

Faktisk diskontering - er et mål for den købekraft af penge, deres værdi efter en vis periode. På sin base er sammenlignet med de nuværende priser for de kommende år.

På metoden til diskontering det kan også siges, at er en beregning, der giver os mulighed for at give et svar på det, hvor mange penge du har brug for at investere i dag til over en årrække at opnå et bestemt indkomst investor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.