FormationVidenskab

Vesuv vulkan

Den moderne område af det kontinentale Europa, der er tre brand-vejrtrækning bjerg: sicilianske vulkan Etna, Stromboli og Vesuv. Sidstnævnte ligger kun femten kilometer fra byen af Italien i Napoli. Denne vulkan er en del af Middelhavet mobil bælte, som starter i Europa og ender i Indonesien. Dens samlede højde - omkring 1200 halvfjerds-seks meters dybde af krateret - omkring tre hundrede meter, og bredden - omkring seks meter. Vesuv vulkan skjuler en to magmakammer. Den første er at en dybde på 3 km, den anden - 10-15 km. Ser man på vulkanen med en fugleperspektiv, kan du se tre af keglen: den første - er bjerget, opkaldt Somme, den anden er placeret inde i det, og den tredje - i bunden af krateret. Sidstnævnte bliver også usynlig efter udbrud.

Den rige historie af vulkanen er fuld af jordskælv af varierende styrke. I en tusind 660:e BC førte kendt Avellinskoe udbrud til globale klimaændringer på vores planet. I 62:e år f.Kr. hårdt ramt af jordskælvet i Herculaneum, Pompeji og andre byer, der var placeret ved foden af Vesuv. Mange bygder var ikke blevet genoprettet til det sidste, og til sidst døde i udbruddet af 79:e år, BC Et øjenvidne af denne katastrofe var Plinius den Yngre, som senere beskrevet ulykken i to berømte breve til Cornelius Tacitus, så disse ting udbrud betragtes som udgangspunktet for henvisning historie Vesuv.

Efter 79:e år, BC byen ved foden af vulkanen var ligesom et månelandskab. Indbyggerne i de ødelagte områder til at forlade disse usikre steder. Senere begyndte folk at vende tilbage til den frugtbare jord beliggende omkring vulkanen. Imidlertid er det blevet til mange en fatal fejltagelse: Vesuv har ikke faldet til ro, og fortsatte med at bryde ud. I nitten 63:e år, jordskælvet var så skræmmende, at den vulkanske aske nåede Istanbul, der er lige så meget som en tusinde tre hundrede kilometer fra Vesuv. På dette tidspunkt, elementet tog cirka fire tusinde liv.

Efterfølgende vulkanen Vesuv gik i udbrud kraftigt i 1794, 1822, 1872 og 1906. Nylige lava emissioner opstod i nitten 44:e år. Under udbruddet af vulkanen Vesuv beskadigede de italienske byer som Massa og San Sebastiano.

Om halvandet hundrede og fyrre første år, har forskerne skabt verdens første vulkan observatorium, der er designet til at observere og studere Vesuv. Hver gas output med en eller vibrationer vulkan nyeste indspillet sensor og for dem konstant overvåget af en jord satellit. Ifølge eksperter, "Vesuv er den mest overvågede vulkan på planeten."

Naviger til den placering, hvor vulkanen Vesuv, var hårdt og længe. Men på trods af dette, krateret har altid tiltrukket sig opmærksomhed fra rejsende. For at lette opstigningen til vulkanen, blev det besluttet at bygge en elevator, kabelbane. I seks år har de tekniske tjenester arbejdet hårdt på dette udfordrende projekt. I 1880 opførelsen af svævebane blev afsluttet. Efter 1944 blev han erstattet af en stolelift, prosuschestvovashy i fyrre år. Disse dage, til at klatre til krateret af vulkanen Vesuv og se på tæt hold, du bare køre bilen, og de resterende målere vil ikke være svært at overvinde fods på et par minutter.

I dag er en vidunderlig og formidabel skabelse af naturen er et af de mest besøgte steder i Italien. Det var kun en sky af røg fra snude af minder om en voldelig og nådesløs magt, der lurer i dybet af en vulkan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.