TravelingRejsetips

Hotel Delle Nazioni 4 stjerner ved Lignano Sabbiadoro

Lignano er berømt for sine gyldne strande, klart vand og masser af underholdning. Halvøen inddelt i tre zoner: Lignano Sabbiadoro Pineta og Lignano Riviera. Alle kan finde til deres smag og økonomiske muligheder hotel- og service. Lignano Pineta er mere egnet til folk, der søger ro og afslapning. Der er flere centre for skønhed og thalassoterapi. Sabbiadoro er meget livligere og fuld af underholdning for voksne og børn, natteliv her er livlig og fuld af overraskelser. Lignano Riviera er måske de mest fredelige områder af halvøen.

Lignano prale 8 miles af uberørte strande og lavt vand, hvilket varmer op hurtigt.

Byen ligger i regionen Friuli-Venezia -Dzhuliya, i provinsen Udine.

Børn på Lignano nyder at tilbringe ferie. Vand sjov i vand parker, park Acquasplash, Gulliverlandia, LunaPark, animatorer på de strande, koncerter og forestillinger om aftenen, cykling og boldbaner, alt dette gør ferien sjov og fuld af begivenheder. Lignano elsket af turister fra hele verden, ikke kun for sin gyldne sand og havet, der kan henføres til et blåt flag som men også for sin nærhed til byen, berømt for sine museer, seværdigheder og arkitektoniske mesterværker.

Nås fra Lignano Sabbiadoro Venedig er en halv time i bil eller en times båd. Der er flere bureauer, der tilbyder både og yachter til leje, kan dette være en interessant måde at se byen på vandet! Venedig slutter ikke på Piazza San Marco, er der mange øer, som ikke alle turister ved, hvordan man kommer dertil, og af denne grund har de Bollee attraktivt for dem, der er nysgerrige. Burano øen med sine lyserøde, blå, gul og blå huse med blomster på podokoynikah vil vise forbløffende fine håndlavede blonder, berømt i hele verden siden tidspunktet for Doges. Den nærliggende ø Torcello er stolt af de unikke Basilica byzantinske gange. Og Murano vil sætte dig tilbage snesevis af vinduer, som display arbejder fra Murano-glas, hånd venetianske mestre, hvis produkter bliver taget til deres hjem af turister fra hele verden.

På den anden side er der den ekstraordinære skønhed af byen Trieste, med dens middelalderlige slot af Duino og-hvid palads Miramar.

Hvis det ønskes, et par timer, du kan nå Cortina d'Ampezzo og tilbringe et par dage i bjergene, ridning en cykel med en instruktør eller ved at dedikere hele dagen shopping i luksusbutikker og eksklusive aftener i restauranter, der serverer både lokale retter og specialiteter internationale.

Bo på Lignano Sabbiadoro til rådighed på hotellet Delle Nazioni 4-stjernet hotel med fremragende service og fantastisk beliggenhed i forhold til havet og underholdning, der byder på en udvej. Dette berømte hotel tilbyder ikke kun havet et par skridt, men også en opvarmet pool! Selve hotellet ligger i en fyrreskov, og udendørs entusiaster vil være i stand til at konkurrere i dygtighed på tennisbanerne eller tage privatundervisning med en instruktør. Hotel på Lignano inviterer golfspillere på 18-hullers bane.

Slap af på Lignano Sabbiadoro i selskab med venner eller familie vil helt sikkert hjælpe forynge og justere en positiv måde. Frisk havluft, aktiv underholdning og sport spil børnene vil forblive i din hukommelse for evigt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.