TravelingRejsetips

Fiskeri i Adygea: hvor de skal gå på ferie?

Adygea - en rigtig drøm for dem, der nyder en afslappende ferie i naturen uden for meget ståhej. Du kan ikke kun have en stor tid at kommunikere med naturen, men også til at gå på en spændende fiskeri. Steder til gavn for en stor Skare, og de er i stand til at glæde selv den mest krævende lystfisker.

Hvad du behøver at vide, at gå på en fisketur til Adygea?

De, der har besluttet at tilbringe deres sommerferie i Adygea og vil sikkert gå til fisk, bør du sætte dig ind i nogle af de snørklede af denne forretning i området. Fish overflod her, kan du fange næsten alt, men det er vigtigt at tage stilling til mødestedet.

Fiskeri i Adygeya vil helt sikkert give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du går. Og her kan du fange i bjerget floder og søer, damme. I sletterne er også de reservoirer, som er ganske velegnet til fiskeri. Hver vælger et sted på din smag og fokusere på de tacklinger, der er tilgængelige eller er vant til bare fange.

Fiskearter i reservoirerne i Adygea

Varieret i Republikken Adygea fiskepladser og sort af fisk, der kan fanges i processen. Dette kan være:

 • almindelig karpe;
 • sandart;
 • Kutum;
 • asp;
 • karper;
 • hvide øjne, og mange andre typer af fisk.

Her er der så sjældne arter af fisk, såvel som dem, der anvendes til mange lystfiskere.

Hvil i Adygeya

Går til Adygea fiskeri, kan du nemt bringe hele din familie. Garanteret at forblive tilfreds med alt. Ikke kun den storslåede natur tiltrækker turister her på alle tider af året, selv de lokale i ærefrygt af de lokale lækkerier. Nogle går til at forbedre deres helbred, nogen bare ønsker at flygte fra byen, og nogen virkelig ønsker at fange fisk i hans drømme. Fiskeri, vil hvile i Adygea imponere selv den mest kvalitetsbevidste gæst.

Før du begynder at hvile på kroppen af vand, bør den spørge sin status. Efter alt, er nogle af dem udlejet, og bliv på dem kan opkræve et gebyr. På offentlige farvande kan bo gratis, herunder fiskeri.

Hvis du er bekymret over, hvor at tilbringe natten under en ferie, så er der i Adygeya base. Hvis denne indstilling ikke passer dig eller ikke fundet egnet, de lokale gerne udlevere til dig et hus.

Oktoberrevolutionen Reservoir Republik Adygea

I 1964 blev det bygget reservoiret oktober på floden Supsa. På sin kysten er Takhtamukay landsby. Reservoir ikke kun beskytter den del af landet fra oversvømmelser, men også bruges til fiskeri. Fiskeri i reservoiret Adygea Oktober er åben for lokale og gæster landsby.

Trophy i disse områder kan blive Leshchikov, brasen, karper og mange andre mere interessante fisk. Det er kun vigtigt at forberede sig godt og vælg en placering til fiskeri. Det bør også være opmærksom på, at på visse tidspunkter af gydende et forbud mod fiskeri i reservoiret, så før du går der, er det nødvendigt at stille dette spørgsmål.

White River i Adygeya

Floden med det samme navn er ret almindelige, men den ene, der finder sted netop i dette land er speciel. Her kan du fange sådanne trofæer, som andre steder ikke engang drømme om. Fiskeri i Adygea er smuk, ikke kun i reservoirer og søer, men også i floderne.

Hvad kunne være mere smukke bjerg raser floden, som løber fra toppen af bjergene? Og forgæves, tror mange, at fangsten bør kun være i lavlandet, at en stærk strøm fangede ingenting. Fiskeri på floden Belaya (Adygea) beviser det modsatte: den største succes venter på fiskeren bare i den øvre del. Her kan du finde:

 • chub;
 • brasen;
 • ørred;
 • sandart;
 • Barbel;
 • minnow;
 • skalle.

Som det kan bruges en lokkemad for disse fisk mest enkle og sædvanlig agn: rasp, orme, krebsdyr. Bidende fortsætter fra solnedgang til solopgang, godt fiskeri, og også om natten.

Som for den flade del af floden, der er fiskene bider meget værre, og dens dimensioner er betydeligt mindre. Selvom hvis du formår at komme ind i pit, kan du fange en temmelig god eksemplarer.

Særskilt betalt fiskeri i Adygeya

Fisk og du kan slappe af, ikke blot på bredden af bjerget floder, men også i de kunstige reservoirer, samt turistcentre. Dette er ikke mindre fascinerende og smuk, men vil appellere til dem, der gerne en mere civiliseret ferie. Dette vil være temmelig gebyr fiskeri i Adygeja som kunstige damme og hostels enten er lejet eller privatejet. Omkostningerne kan afhænge af niveauet af komfort og service, der ydes.

Hvis du vælger betalt fiskeri campingpladsen, vil du give erfarne guider, konsulenter. Især vil det være nyttigt for begyndere, amatører og ikke tillader dem at forblive uden en fangst. Den mest populære er den base "Topol 'anvendelser. Dens område har en vidunderlig dam med et stort antal og udvalg af fisk, fiskeri omtrentlige pris er 150 rubler. Selv en nybegynder lystfisker vil stå uden en fangst her. Derudover er der en grill, havepavillon, broer, hjælpe med at ikke kun fiskeri, men også en vidunderlig ferie.

En anden populær basisvederlag anses for at være "The Magic Garden". Her er det en mulighed for ikke kun at gå fiskeri er fremragende på floden Belaya, men også til at besøge udflugter til historiske steder, beundre den charmerende karakter af den bjergrige region. Det giver også komfortabel indkvartering, mulighed for at svømme i fjedrene.

Fiskeri på søerne i Adygea

Fiskeri på søerne kan være både betalte og gratis. Hovedsageligt på naturlige søer kan fange gratis. Den mest populære af søen Dubrava grupper, der er placeret lige på grænsen til Krasnodar Territory.

Stocking her simpelthen vidunderligt, vidunderlige nippe, det har mulighed for at fange trofæ prøver. Hertil kommer, at ren luft og den vidunderlige natur også hjælpe slappe og forbedre deres helbred.

Meget populær er også nyder sø zamanuha. Det er også placeret nær grænsen til Krasnodar-regionen og har et stort område. Mængden af fisk i disse steder meget, så det vigtigste - at beslutte, hvad du vil fange, vælge den relevante agn og tackle og ramme jorden kører.

Sådan at tilbringe din ferie i Adygeya

Hvis du planlægger at bruge tid ikke kun fiskeri, men også have en god hvile, så Adygea vil give dig denne mulighed. Hun er stolt af sted i den liste over verdens kulturarv, så turisterne har noget at overraske og behage. Det tilbyder fabelagtige landskaber her, fremragende klimatiske forhold, brugen af mineralske kilder i medicinske formål, naturreservater og mange andre naturlige vidundere.

Nogle gange bare spekulerer på, hvordan så megen skønhed kunne forbindes på ét sted? Hvis du kommer her en gang, vil du ønsker at gentage turen igen og igen. Efter alt, her kan du rejse langs bjergstier, at stå på ski eller slæde, svømme i bjerget floder. Hvis du elsker naturen og ønsker at tilbringe tid væk fra byens støv og jag, så du helt sikkert vil kunne lide den charmerende skønhed af sted.

Som du kan se, kan fiskeri i Adygeya perfekt kombineres med andre udendørs aktiviteter og selv supplerer hinanden. Du kan komme her som en gruppe af venner eller med hele familien for en dejlig og nyttig tidsfordriv. Børn kan altid inspirere underholdende udflugter og en række historier fra historie af denne fantastiske region.

Næsten alle fritidshjem give adgang til internet og tv, så du ikke føler dig helt afskåret fra civilisationen. Selv under sit ophold her, kan du dele billeder med dine venner, forbløffe dem, kommunikere i sociale netværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.