SundhedPræparater

"Geksoral Tubbs": brugsanvisning, reelle

Hvordan og hvorfor skal tage stoffet "Geksoral Tubbs?" Instruktioner af denne medicin, er dens indikationer og kontraindikationer, der er beskrevet i denne artikel. Fra det vil du lære om, hvad andre former for dette stof er, om det kan anvendes under graviditet, uanset om de narkotika bivirkninger og så videre.

Sammensætningen af medikamentet

I hvilken form er tilgængelig stof "Geksoral Tubbs?" I salg er det i form af en sugetabletter, som har en cirkulær og linseformet form og en ru overflade af en gullig farve.

Den aktive bestanddel af lægemidlet er chlorhexidin dihydrochlorid og benzocain. Som for hjælpekomponenter, så de omfatter isomalt, pebermynteolie, mentol, aspartam, thymol og renset vand.

De farmakologiske egenskaber af lægemidlet

Hvilke egenskaber har den "Geksoral Tubbs" tablet? God terapeutisk virkning på grund af deres modtagelse af et lægemiddel præparat.

En kombineret præparat "Geksoral Tubbs" topisk har antibakteriel aktivitet. Det er forårsaget af tilstedeværelsen af et stof, såsom chlorhexidin. Som for benzocain, det er et lokalbedøvelsesmiddel, som sikrer eliminering af smerte symptomer.

Detaljer om egenskaberne af lægemidlet

Chlorhexidin er inkluderet i sammensætningen af "Geksoral Tubbs" lægemiddel, har god antibakteriel aktivitet mod gram-negative og gram-positive bakterier. Efter indtagelse af det aktive stof forstyrrer den cytoplasmatiske membran af den bakterielle celle. Det er dog ikke meget effektiv mod dermatofytter, gær, mykobakterier og nogle Proteus og Pseudomonas.

Til en højere grad af chlorhexidin dihydrochlorid effektiv i svagt basisk eller neutralt medium. Syren også dets aktivitet reduceres signifikant. Desuden er effektiviteten af lægemidlet reduceres i nærvær af blod, vasket og pus.

Application tabletter "Geksoral Tubbs" fører til et markant fald i indholdet af skadelige mikroorganismer i spyt. I dette tilfælde brug af stoffet i et par uger (eller måneder) ledsaget af en reduktion af dens effektivitet. Dette sker på grund af faldet i følsomhed af bakterier.

Foruden chlorhexidin dihydrochlorid, anses af os det indeholder medikamentet og det aktive element, såsom benzocain. Det er en lokalbedøvelse, som hurtigt lindrer smerter i halsen og munden. Smertestillende virkning varer i lang tid.

Benzocain er i stand til at trænge gennem den lipofile del af cellemembranen og derefter handle på nociceptorer (perifere) af hud og slimhinder.

Benzocain bedøvende virkning sker normalt inden 20-28 sekunder efter påføring. Men som den fortynding af det aktive stof spyt handling gradvist falde.

Farmakokinetik

Aktiv forberedelse komponent "Geksoral Tubbs" (chlorhexidin) i stand til at persistere i spyttet til otte timer. I dette tilfælde er der ingen kliniske data om dets absorption gennem den orale slimhinde mennesket.

Som for benzocain, i betragtning af den lave opløselighed i vand, absorberes det langsomt. Som alle flygtige parabener derivater er stoffet nedbrydes i leveren og blodplasma af esteraser. Resultatet er ethanol, som metaboliseres til acetyl coenzym. Med hensyn til para-aminobenzoesyre, underkastes den konjugering med glycin eller afslutter kroppen gennem nyren uændret.

Indikationer for brug af stoffet

Når ordinerende læger "Geksoral Tubbs?" Instruktioner af dette stof indeholder følgende liste over aflæsninger:

 • tonsillitis, pharyngitis, og andre inflammatoriske sygdomme i svælget
 • tandkødsbetændelse;
 • stomatitis.

Kontraindikationer for brugen af stoffet

I hvilke tilfælde er forbudt at anvende stoffet "Geksoral" (aerosol dispergerbare tabletter)? Ifølge den vedlagte vejledning, er brugen af denne medicin er forbudt i følgende tilfælde:

 • med phenylketonuri;
 • og sår på ulcerøse læsioner i mundhulen eller svælget;
 • ved lave koncentrationer af cholinesterase i blodet;
 • hvis barnet er endnu ikke 4 år;
 • i tilfælde af overfølsomhed over lægemiddelbestanddelene.

Lægemiddel "Geksoral Tubbs": brugsanvisning

Medikamentet bruges kun topisk. Tabletten skal opløses langsomt i munden (indtil dens fuldstændig opløsning).

Det stof bør begynde at bruge umiddelbart efter de første tegn på sygdommen. Desuden bør fortsætte behandlingen i flere dage efter den fuldstændige forsvinden af alle symptomer.

Voksne og børn over 12 år, er det stof normalt ordineret til den første tablet hver 1 eller 2 timer (om nødvendigt). Imidlertid bør den daglige dosis af lægemidlet ikke være mere end 8 tabletter om dagen.

Børn i alderen 4 til 12 år med narkotika administreres i en mængde på højst fire tabletter dagligt, som kun er tilgængelig på pædiatrisk aftale.

Det stof bør ikke gives til børn op til 4 år.

tilfælde af overdosering

Kunne være en overdosis "Geksoral Tubbs" (klassisk og så videre.)? Når det bruges korrekt, overdosis er umuligt. Efter et aktivt element - Chlorhexidin - ikke absorberet i blodbanen, og mængden af indtaget benzocain lille.

Som diskuteret ovenfor, chlorhexidin-hydrochlorid meget dårligt opløselige i vand. Derfor alle tilfælde af overdosering kun beskrevet ved modtagelse god opløselig chlorhexidingluconat. Symptomerne på denne betingelse er mucosal skader forårsaget af direkte kontakt med det aktive stof, samt systematisk, men reversibel, stigning i koncentrationen af hepatisk enzym. Specifik terapi i dette tilfælde er fraværende.

Med hensyn benzocain, så stoffet overdosering kan forekomme, når en forkert anvendelse af lægemidlet. I dette tilfælde er der en toksisk virkning på nervesystemet, som manifesterer sig først ved tremor, opkastning og kramper, og derefter depression af CNS. I sidste ende kan patienten falde i koma.

De høje koncentrationer af giftstoffer forårsage blokade af AV-overledning, bradykardi og hjertesvigt. Benzocain bliver også årsag til methæmoglobinæmi (mere almindelig hos små børn), som er ledsaget af cyanose og kvælning.

Sådan behandler? Hvis benzocain overdosering, patienten er nødvendig for at fremkalde opkastning, og vaske maven. Undertiden læger ordinere aktiveret trækul.

Hvis en patient kom hypoxi og iltmangel, er det nødvendigt at gøre kunstigt åndedræt. I hjertestop behøver massage.

Når patienten er ordineret kramper barbiturater hurtige (men ikke under iltfattige kramper) og "Diazepam". I alvorlige tilfælde, efter intubation og kunstigt åndedræt suxamethonium anvendes chlorid.

Cirkulation af patienten opretholdes ved indføring elektrolytopløsninger eller blodplasma. Når methæmoglobinæmi påført til 50 ml opløsning af methylenblåt (1%). Injicere det intravenøst.

bivirkninger

Er der nogen bivirkninger i "Geksoral" præparat (aerosol, tabletter)? Ifølge vejledningen, at lægemidlet har en relativt stort antal negative konsekvenser. De er blevet identificeret i epidemiologiske eller kliniske studier.

 • Fordøjelsessystemet: sænkning slimhinde følsomhed i munden, smagen (eller såkaldt dysgeusi) midlertidig følelsesløshed sprog, stomatitis, reversibel farveændring af tænder og tunge, misfarvning komposit og silicatmaterialer dental genopbygning, frigørelse af mundslimhinden, dannelsen af tandsten eller plak , glossodiniya og øge spytkirtlerne (parotidceller).
 • Human immunitet: overfølsomhedsreaktioner, inklusive angioødem, urticaria, anafylaktisk chok og andre anafylaktiske reaktioner.
 • Det lymfe og kredsløbssygdomme: methæmoglobinæmi.

Hvis disse bivirkninger indgår i forbindelser eller observeret andre bivirkninger, som ikke var præciseret i vejledningen, så patienten skal informere lægen.

Interaktion med andre lægemidler

om brugen af dette stof påvirker brugen af andre midler? Hvad det siger manualen? "Geksoral Tubbs" (klassisk og så videre.) Kan reducere den antibakterielle aktivitet af sulfonamider og aminosalicylater. Dette sker gennem dannelse af metabolit aminobenzoesyre.

Med hensyn til virkningen af chlorhexidin, det falder markant med samtidig anvendelse af saccharose, polysorbat 80, af uopløselige zinksalte, magnesium og calcium.

Drug "Geksoral Tubbs' i graviditeten

I øjeblikket erfaring med at bruge stoffet "Geksoral" (i form af tyggetabletter og aerosoler) i sygepleje og gravide kvinder er fraværende. Det er grunden til dets anvendelse er kun mulig i de tilfælde, hvor den forventede fordel for moderen er væsentligt større end den potentielle risiko for fosteret eller barnet.

Specifik vejledning om brug af medicin

Hvad du behøver at vide for sikker brug "Geksoral Tubbs" (klassisk) produkt? Anmeldelser af specialister i denne facilitet er tvetydig: hvis de bruges forkert, kan benzocain forårsage methæmoglobinæmi. En sådan tilstand er ledsaget af symptomer såsom en ændring i farven på læberne, hud, og negle senge. De bliver bleg eller bliver blå, grålig nuance. Også, kan patienten opleve svimmelhed, hovedpine, træthed, åndenød og takykardi. Fremkomsten af disse symptomer indikerer tilstedeværelsen af methæmoglobin i høj eller moderat mængde, samt et signifikant fald i blod ilt.

De fleste i risiko for at udvikle tilbøjelige ældre og yngre patienter methæmoglobinæmi. Børn givet stoffet kan kun træffes under opsyn af en voksen.

Medikamentet indeholder en ekstra element, såsom aspartam. Det er et derivat af phenylalanin, som er en oplagt risiko for patienter med phenylketonuri.

Ansøgning medikament er strengt forbudt i nærvær af sår og traumatiske læsioner i mundhulen og svælget. Vær særlig omhyggelig ved administration af lægemidlet til små børn (fra 4 år) og personer med nedsat synke eller aspiration, da dette kan forårsage kvælning.

Hvis lægemidlet "Geksoral Tubbs' udløbet holdbarhed, bør det ikke bortskaffes i spildevand eller på gaden. Det anbefales at stoffet, der skal placeres i pakken og sende den til papirkurven. Disse foranstaltninger vil bidrage til at beskytte og bevare miljøet.

Spørgsmålet før os medicin har ingen effekt på evnen til at køre bil, samt deltage i andre aktiviteter.

Andre former for frigivelse

Bortset fra tabletter, stoffet "Geksoral" fremstillet i andre former. Lad os betragte dem nærmere.

 • 0,1% opløsning til topisk anvendelse. Dette medikament indeholder hexetidin og også sådanne hjælpeelementer som anis og eukalyptusolie, ethanol, citronsyremonohydrat, nellikeolie, levomenthol, polysorbat 60, methylsalicylat, pebermynteolie, renset vand, natriumsaccharin og azorubin. Nærværende middel bruges kun til at skylle munden og halsen.
 • Aerosol "Geksoral" (spray). Anvendelsen af dette stof er vist i de samme tilfælde som tabletterne. Spray skal sprayes på de berørte områder for ikke mere end 2 sekunder. Typisk er det administreres to gange om dagen (efter morgenmad og aftensmad). I alvorlige sygdomme aerosol anvendes oftere.

medicin anmeldelser

Ifølge svarene fra patienter, medicin "Geksoral" klarer godt med opgaven. Takket være ham, ondt i halsen og ondt i halsen, samt andre inflammatoriske sygdomme i svælget, transporteres meget lettere og testet hurtigt nok. Med hensyn til de negative anmeldelser, jo oftere de er overladt til dem, der har brugt stoffet ordentligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.