Kunst og underholdningFjernsyn

Tegn på den amerikanske tv-serie "Escape" Theodore Begvell

Populære serier, før eller senere kommer til en ende, men deres karakterer er stadig længe leve i hukommelsen af fans. Ikke undslap denne skæbne og Theodore Begvell, en af heltene fra telenovela "Escape", der udkom i 2005. Gerningsmanden, glimrende spillet af Robert Knepper, blev erklæret af kritikere en af de mest interessante skurke på skærmen i det 21. århundrede. Hvad ved vi om de finurlige figurer og den person, der har legemliggjort sit billede?

Theodore Begvell - hvem er han?

Hero har nogen reel prototype, er en fiktiv karakter. Theodore Begvell er blandt de farligste indsatte i fængsel, "Fox River". Han lider af pædofili og personlighed forstyrrelse, afsoner en livstidsdom for alvorlige forbrydelser, herunder mord, voldtægt.

Vi kan ikke fortælle, og det ser ud som en fange Theodore Begvell. Skuespilleren, der spiller ham, er en høj, slank mand. Han har mørke øjne, blond kort hår og pæn skæg. Fans af "escape" den mest mindeværdige mærkevarer grin sindssyg.

Kriminelle talenter, Theodore trives, fra den tidlige barndom, give ham en privilegeret position i fængslet. Han har ingen konkurrence, når det kommer til brugen af beskidte tricks. Begvell elsker at trampe i mudderet omgivende udviser selvstændighed, tilbøjelighed til at tage hævn for nogen lovovertrædelse. Gerningsmanden er udstyret med en jernvilje, som tillader ham at undertrykke folk. Der er en sindssyg, og sådan talent som veltalenhed, mange kvinder falder ind under dens charme.

Barndommen og ungdommen

Teodor Begvell blev født i 1959 i Alabama. Hans mor blev mentalt defekt pige tvunget til ejer bror sex. Fra denne forbindelse, og barnet blev født. Som barn, Theodore var også et offer for vold i hænderne på sin far. Jeg spekulerer på, hvad skøre far på den pågældende om uddannelse afkom samme tid vokser op drømmer om hans formandskab. Han opfordrede ham til at læse alle former for opslagsværker, så Begvell har et bredt udsyn.

Men barnet ikke til hensigt at blive præsident, så vel som lovlydig borger. Allerede i de første leveår, tiltrak han sig opmærksomhed fra retshåndhævende dyremishandling. Den første bekendtskab med drengen koloni var i fjerde klasse: han blev tilbageholdt, mens du forsøger at brænde huset ned af læreren ikke behage ham. Derefter en ung mand sluttede sig til en blodtørstig bande af racister.

År efter år Begvella kriminalitet blev mere og mere voldelige. Han let dræbt, voldtaget, slog folk, gemmer sig fra de retshåndhævende myndigheder.

Konklusionen i "Fox River"

En fatal fejl, som tillod Theodore Begvell, var hans kærlighedsaffære med den smukke Susan, som hun løftede sin søn og datter. Den første alvorlige kærlighed til en mand tvunget til at stå i vejen for korrektion, han begyndte selv at tage sig af børn af hans valgte. Tilfældigvis så en tv-rapport om forbrydelser hendes elsker, Susan ringede til politiet. Betrayal ladylove gjort sindssyg glemme alt om sin hensigt om at starte et nyt liv fra bunden.

I første omgang Ted modtog en livstidsdom, blev sendt i fængsel, "Donaldson." Når bag tremmer, han næsten øjeblikkeligt førte den lokale gruppe af racister, som under hans ledelse blev mere og mere dristige. Den opsynsmand var ikke i stand til at kæmpe med en kraftig bande, der tvang ham til at slippe af med Begvella. Derfor blev han overført til "Fox River".

Bo i fængsel

Selvfølgelig, den kriminelle magt, som er udstyret med voldelige kriminelle, tillod ham at hurtigt at gøre sig gældende i det nye fængsel. Der var ingen eksisterende gruppe af racister, som ikke har forhindret en fange at arrangere det med det samme. Ikke underligt Theodore Begvell fra serien "Escape" telenovela fans husket som en af de mest magtfulde indsatte.

Tab af frihed ikke gøre denne person ændre deres vaner. Han let tvunget andre fanger til at have seksuel kontakt, der tilbyder den til beskyttelse mod grusomheder indsatte. Blandt dem var ofre, forsøger at klare det og betalt for det.

Flygte fra "Fox River"

Hovedpersonen Michael umiddelbart efter indtastning den primære fjende er fængslet Theo. Uanfægtet Scofield har ikke til hensigt at forelægge leder af fængslet, som ikke passer Begvella. Spændingen mellem dem øges, når det næste offer for racistiske sammenstød med sorte indsatte bliver partner sindssyg. Theodore intention om at afregne med Michael, der bebrejder sin afdøde ven. Men efter at lære om sin hensigt om at forlade fængslets mure fjenden, han afpresning tvunget til at tage det til en gruppe af sammensvorne.

fanger undslippe planen omsat til praksis i den endelige serie debut sæson. Ikke stole på Michael Theodore Begvell tiltrækker ham til hendes håndjern, slippe af nøglen. På den første dag af opholdet i naturen flygtede fange dræber en mand. I sidste ende, hans opførsel udgør en risiko for hele gruppen. Dette tvinger Scofield slippe af med den "partner", afskære hans hånd.

Undslippe ender for Theo dårlig. Det er politiet, hvilket resulterer i Begvell atter falder i det område af samme fængsel.

Information om skuespilleren

Selvfølgelig er populariteten af den karakter i høj grad forbundet med identiteten af gerningsmanden til den komplekse rolle. Robert Knepper var allerede kendt i verden af biografen, når der spilles en som Theodore Begvell. Filmografi af skuespilleren, som i år vil være 57 år, herunder mere end 100 spillefilm og tv-serier.

Knepper er ikke første gang med succes legemliggjort billedet af skurken. Hans karakterer var pirrende smugler, en bekræftet narkoman producent blackmailer. Negative karakterer han spiller i "Transporter 3", "Heroes", "City of gangstere." Men det er stadig Begvell hans stjernernes rolle, der gav den amerikanske den virkelige herlighed.

Når skuespilleren bliver spurgt, hvorfor en sådan negativ karakter ønsket af publikum, svarer han, at han forsøgte at overbringe karakter af en levende person, at føle det i alle detaljer. Robert Knepper er i andet ægteskab og har en søn. Blandt de nye filmprojekter med hans deltagelse kan noteres den sidste del af den episke "The Hunger Games", drama "markeret kortene".

Det er alt, du kan fortælle os om denne ikoniske skurk, Theodore Begvell. Billeder af helten er præsenteret i denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.