ComputereInformationsteknologi

Blande farver

De farver, der er synlige under naturlige forhold er generelt et resultat af at blande de primære farver. Der er tre måder denne forvirring, nemlig: rumlige, mekaniske og optiske.

Optisk (additiv) farveblanding

Kernen i den optiske farveblanding er den bølge lysets natur. Optisk blanding kan opnås ved at dreje cirkel malet i farver af visse sektorer. De vigtigste farver i en sådan blanding er grønne, blå og rød. Bortset fra disse, er der to ekstra farver, som giver en akromatisk grå farve. Ved blanding de additive primærfarver, en hvid farve.

For at få en flerfarvet billede, kan du tage tre konventionelle projektor med forskellig primær farvefilter og tværbjælker fra dem. Så du kan få en hvilken som helst farve på en hvid skærm. Område af skærmbilledet, for eksempel, som lyser ved både de grønne og blå farver vil blive blå, og ved at lægge røde og blå stråler komme lilla. Af den måde, Bemærk, at ved blanding af vandfarver producerede ikke en sådan farve.

Optisk farveblanding sker normalt ved hjælp af mere sofistikerede instrumenter. Et slående eksempel - TV, en række nuancer, der også optræder som et resultat af at blande de grønne, røde og blå farver.

Rumlig dithering

Rumlig blanding opstår, når en person ser på små pletter af farve på hinanden på afstand. Disse pletter er slået sammen i ét sted - med en ny farve, der vil afhænge af den farveblanding små områder.

Rumlig fusion af farver er resultatet af lysspredning. Han var også påvirket af strukturen af øjet og optiske blandingsforhold regler.

Funktioner sådan blanding bør tage hensyn til i sit arbejde, kunstneren, som er sandsynligt, vil billedet blive behandlet med en vis afstand. Så hvis fra en afstand kig på billedet malet af små streger, de er visuelt sammenlagt, og det vil skabe indtrykket af en sammenhængende.

Rumlig forvirring er grundlaget for imaging farver ved udskrivning fra en raster formular. Hvis vi betragter de områder, som består af små prikker af forskelligt, fra en afstand, vil personen ikke være følsom over for farve, og farven vil blive opfattet som et rumligt blandet.

Mekanisk blanding farver

Den tredje type blanding - mekanisk - opstår, når blanding farver på papir, lærred eller palet. For bedre at forstå dens mekanisme, er det nødvendigt at skelne mellem begreber som "maling" og "farve". Farver, der har en optisk natur, mere end maling med kemiske egenskaber.

Typisk maling farver mindre mættet end farverne på de objekter omkring os, så unge og uerfarne kunstnere konfronteret med overførslen af farver. Sådan overføre en række forskellige farver har karakter af et dusin farver i sættet?

Dog kan dette problem løses, hvis kunstneren forstår i farve videnskab og vide, hvordan man vælger de rigtige koloristiske og tonale relationer mellem farver. I princippet hvis vi taler om kunstnerne, så før eller senere de mestrer teknikken med mekanisk blanding.

Meget ofte mekanisk blanding af farver kan give resultater svarende til resultaterne af optisk blanding, men som regel de er forskellige. For eksempel, mens der i den optiske blanding af farver bliver hvid, når vi får den mekaniske blande grå, brun, sort eller brun i farven. Der er en tabel over blande farver, som fortæller hvilken farve kan fås ved at blande forskellige farver eller stråler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.