ComputereInformationsteknologi

ICloud Hvad er det? Icloud - input. Sådan fjerner iCloud

I de senere år kun hørt, at om "cloud" teknologier. Flere og flere mennesker nægter fra lokal lagring af store mængder data, at pumpe dem ind i "skyen" oplagring, som viste sig at være særdeles velegnet til brug i hjemmet.

Selvfølgelig, Apple er godt, kunne ikke holde sig væk fra denne "hyldest til livet". Så meget desto mere på bekostning af deres egen "sky" leveres af det arbejde, som mange enheder fra denne producent. Selvfølgelig taler vi om iCloud. Hvad er det? Diskuter dette spørgsmål og vil være dedikeret til vores artikel.

grundlæggende begreber

Apple iCloud (det er, vil vi fortælle) - fri sky opbevaring til 5 GB til at gemme filer af alle de heldige ejere af udstyr fra den herlige by Cupertino. Nu tager vi et nærmere kig på arbejdet i tjenesten, samtidig finde ud af, hvordan han gør alt arbejdet med indretningerne i Apples nemmere og mere produktivt.

praktiske funktioner

Som i mange tilfælde en eller anden måde er forbundet med oprettelsen af den afdøde Steve Jobs, det egentlige formål med den "sky" - for at forbinde alle de gadgets, der anvendes i et enkelt økosystem. Retfærdigvis skal det bemærkes, at på mange måder denne binding er kunstig, men bekvemmelighed og nødvendigheden af dette ændres ikke.

Derudover har den store betydning, iCloud låst mulighed er (hvad det er, vi taler om senere).

eksempler på anvendelse

Forestil dig, at du har fotograferet noget meget interessant på din iPhone ... og fotos på samme tid (godt, næsten det samme) offentliggjorde det samme på din iPad eller Mac. Hvis du ved noget om "sky", og derefter gættet om mekanismen for sådan en vidunderlig fænomen: Smartphone foto og sendt til iCloud, hvor det og downloade andre enheder. Selvfølgelig skal alle deltagere i netværket være forbundet til internettet, hvor kanalen kvaliteten er ønskeligt at have en mere acceptabel som muligt.

Men du behøver ikke tage det så praktisk, hvis synkroniseringen kun gælder for fotos. Lige så let og hurtigt det er i forhold til historie og bogmærker i Safari-browser. Men endnu bedre er det faktum, at selv synkronisere programindstillinger. Ved dette punkt Windows- og Android-brugere kan kun sukke drømmende, da disse operativsystemer understøttes sådan handling kun et lille antal programmer.

Det vil blive synkroniseret ved hjælp af "skyen"?

Lad os give en komplet liste over indhold, der kan bruges på alle enheder på grund af Apple iCloud funktioner (det vil sige, du allerede kender):

  • lyd- og videofiler, såvel som bog og optage tv-transmission;
  • videoer og fotos, der er foretaget af dig på kameraet på din iPhone / iPad;
  • alle indstillinger på enheden;
  • fuld indstillinger data og applikationer, herunder spil gemmer og andre mindre detalje;
  • selv iOS operationsbordet (eller rettere, dens parametre) lagres i "sky";
  • meddelelser fra alle dine enheder;
  • ringetoner.

Vi har ikke afslappet nævnt sparer for spil samt evnen til at synkronisere dem er blevet en stor glæde for fans af mobilspil. De kan nemt begynde at spille nogle Minecraft på iPhone i metroen, for at sætte programmet til at holde pause og derefter fortsætte Kraft, sidder derhjemme med iPad.

Vigtige forskelle fra andre lignende ydelser

Du kan helt sikkert stille spørgsmålet om, hvorfor alt dette er nødvendigt. For nu er der mange lignende tjenester. Den samme internetserveren, f.eks. Det faktum, at arbejdet er praktisk for dem, men hvert program har til manuelt at indstille præferencer til at gemme resultaterne i "skyen". Hvis du ønsker at gøre noget lignende til resultaterne i spil eller andre programmer, uden at danse med en tamburin ikke ligefrem komme sammen.

iCloud (det er, vi allerede kender) arbejder på en helt anden algoritme. Du kan ikke engang tænke over, hvor ansøgningen vil gemme dine filer. I det tilfælde, hvor de udviklingsværktøjer, herunder evnen til at bruge den "sky" af Apple i sit program (og til iOS og OSX er næsten altid tilfældet), vil den automatisk blive sendt til alle deres data. Således tænker på sikkerheden af frugterne af deres indsats ikke længere er nødvendige.

Her er et eksempel. Hvis omkring en måned efter lanceringen af projektet blev annonceret iCloud støtte det i kun nogle få procent af applikationer, kun seks måneder efter, at hun havde været i næsten alle nye versioner af programmerne. Igen er det værd at minde om, at dette resultat er i høj grad projektet er forpligtet ikke så meget varme støtte udviklere og kunstig politik Apple ledere.

Hvor at downloade iCloud?

iCloud specifikt ikke at downloade, da alle nye styresystem fra Apple denne service allerede er integreret som standard. Hvis du af en eller anden årsag er endnu ikke blevet opdateret, bare hente alle tilgængelige opdateringer i øjeblikket, som du er sikker på at komme iCloud. Hvad er dette program, du nu kender. Er det muligt at bruge det, hvis du foretrækker en pc med Windows?

Windows-brugere

Hvis du arbejder med et "vindue", er du nødt til at udføre en lidt mere end fagter. Du er nødt til at hente iTunes til Windows, så du havde evnen til at synkronisere data med dine Apple-gadgets.

Sådan registrerer?

I dette tilfælde, alle af de mest enkle. Gå gennem en særskilt registrering proces, du ikke har, så brugerne vil nyde en doven iCloud. Log ind på din konto en leg: Brug din Apple-id, som du får adgang til App Store.

Hvor meget diskplads er afsat til virksomheden?

Bemærk, at som standard hver bruger får 5 GB beskeden. Vigtigt! Denne mængde er udelukkende forbeholdt for hver lille ting, ligesom den software-indstillinger, spil gemmer og andre mindre data. Men dine billeder er ikke begrænset på alle, begrænsninger på plads til opbevaring er i princippet ikke. Men! Så gemmer kun de sidste tusind billeder for de sidste 30 dage.

Hvis du har nok af standard 5 GB, så enhver tid kan du købe mere. Midlerne vil automatisk blive opkrævet på dit kreditkort, som er bundet til en bestemt Apple-konto.

Grundlæggende oplysninger om konfiguration af mobile enheder

Som med de andre tjenester og programmer til Apple-enheder, indstillingen er anderledes kompleksitet. "Indstillinger / iCloud» passere undervejs. Selvfølgelig vil det spor skal indtaste dit Apple-id. Dobbelt-tjek optagelse af data, som i tilfælde af eventuelle fejl vil du ikke være i stand til at bruge tjenesten!

I kølvandet på denne hoveddialog, kan du se en liste over de programmer, der har tilladelse til at gemme alle dine filer og indstillinger i "skyen". Af den måde, hvis nogen er interesseret i mail-domænet @ me.com, den tilsvarende postkasse er nemt oprettes i samme vindue: Indtast et kaldenavn ganske gratis. Password behøver ikke at opfinde. Det faktum, at der som sådan vil blive brugt af identiteten af Apple-id.

Generelt er denne ID - din virtuelle "nøglering". iCloud (hvad det er, vi allerede kender) i denne henseende er ingen undtagelse.

Blandt andet i samme vindue kan du se de statistikker over fordelingen af tildelte dig 5 GB ledig plads på harddisken. Der er også et ekstra sæde er købt, hvis al den plads allerede er afsat tidligere optrådte optaget.

At følge stien "Indstillinger / iCloud / Opbevaring og backup / storage", kan du vælge hvilken som helst enhed. Klik på ikonet vil afsløre en liste over alle programmer, der synkroniserer deres indstillinger med "skyen". Som standard, så gør praktisk talt alle applikationer, og derfor giver det mening at slukke unødvendige, hvilket sparer plads på serveren.

Vigtigt! Udviklerne har forudsat at alle backup procedurer udføres kun, når enheden er inaktiv (blokeret display), og er inden for Wi-Fi-netværk. Selvfølgelig kan denne proces startes når som helst manuelt.

Stille ind på en Mac

Eventuelle forskelle fra ovenstående procedure ikke er. Alle konverteringer udføres på samme måde. Du kan også angive tilladelser for bestemte programmer. I betragtning af størrelsen af backup for nogle "store" programmer, er det berettiget.

Af den måde, hvordan du ændrer iCloud? Antag, at du sender din tablet til en ven, og at du ønsker at oprette forbindelse til din konto. Gør det meget enkelt. Gå til "Indstillinger", gå til iCloud, og derefter vælger "Rediger konto iCloud». Sådan ændrer uchetku, nu ved du.

Ikke blot glemme, at bør ikke give adgang til din enhed til uautoriserede brugere, fordi de kan få adgang til dine personlige data.

"Fotostream"

Den "Fotostream" er sikker på at være meget nyttig for aktive brugere af gadgets fra Apple. Hvis nogen ikke ved, hvad den er beregnet til at synkronisere automatisk alle billeder og skærmbilleder taget med din iPhone eller iPad. "Indstillinger / Picture" skal gå på vejen for at aktivere denne indstilling.

Vigtigt! Hvis du beslutter at slukke for "Fotostream" allerede efter filerne er blevet hentet, vil de alle blive fjernet af enheden. Sandt nok, og kopier er i iCloud.

Af den måde, er det muligt at lave alle de film og musik, du har købt straks vises på alle dine enheder? For at udføre denne yderst simpel. For at gøre dette, skal du blot gå til "Indstillinger / Store" og derefter notere flagene nødvendige elementer. For at gøre de samme ting på pc'en, du ønsker at åbne iTunes-programmet, går der i "Indstillinger", og derefter gå til "Store". Som i det foregående tilfælde, er det nødvendigt at bemærke de relevante punkter.

Den web-version af iCloud

Ved at logge på den officielle hjemmeside for den tjeneste, kan du bruge webapplikationen version. For at få adgang til dine filer, skal du indtaste igen dit Appe id, som vil blive kontrolleret for iCloud.com. Hvad betyder det? Bare kontakt ansøgning til den centrale server, og derefter kontrollere ægtheden af din identitet.

Det sker ofte, at web-versionen af edb-applikationer har betydeligt mindre funktionalitet i forhold til de "store" udgivelser. Jeg er glad for, at i dette tilfælde er det ikke så. Tværtimod, alle programmer er næsten identiske med dem, der anvendes i iPad og iPhone. Og det gælder ikke kun deres udseende, men også funktionelle. Af den måde, er der én funktion, som at dvæle. Vi taler om Find min iPhone mulighed, hvorigennem angriberne nylig har blokeret tusindvis af Apple-enheder på verdensplan.

Beskrivelse Find min iPhone tjeneste

Gå til "Indstillinger / iCloud» på din mobilenhed eller på en Mac. Tag et godt kig på listen over muligheder: hvis der er et flueben i punktet "Find iPad / iPhone», er en web-tjeneste, kan du altid observere placeringen af din smartphone eller tablet. Dette er den optimale løsning for de mennesker, der ofte er på forretningsrejser, men fordi ofte risikoen for at miste deres udstyr og data som et resultat af deres bevidst tyveri.

Rigtig frelse kunne være lige den samme iCloud låst funktion. Hvad er det? Oplysninger om status for den gadget er taget med en GPS-sensor. Desuden kan placeringen bestemmes for ethvert punkt Wi-Fi, som skete inden for rækkevidde. Hvis enheden er blevet stjålet eller tabt, kan du enten sende en besked med en anmodning om at returnere en smartphone, eller helt blokere det.

Sådan låser iCloud, hvis du bliver offer for hackere? I dette tilfælde anbefaler vi straks kontakte Apples tekniske support. De svarer straks, og kontrol af enheden returneres, forudsat svar på nogle sikkerhedsspørgsmål.

Vigtigt! Selv hvis enheden ikke længere er aktiv på netværket, kan du sende en anmodning om en lås. Når angriberen kommer online, vil smartphone eller tablet blive blokeret. Du kommer til at din e-mail-meddelelse om en vellykket gennemførelse af låsen enhed. Det er derfor, vi har brug for indstillingen iCloud låst. Hvad er det, du kender.

Nyskabelser i iCloud

Kun dovne ikke bebrejde Apple ledere i de seneste år, overdreven konservatisme. Og i bunden af det var. Den væsentligste grund til, at folk er irriteret, var den manglende vilje hos virksomhederne for at tillade adgang til filsystemet på enheden. Endelig! I en nylig præsentation af iOS 8 har endelig understøtte et normalt filsystem er blevet erklæret, som vil blive udtrykt, herunder i iCloud filer nu vil blive lagt ud frit, uden henvisning til et specifikt program.

Tal om udsigterne for en sådan innovation er stadig for tidligt, men det klart behage brugere.

Kan jeg fjerne iCloud?

I slutningen af artiklen vil vi tale om dette. Antag, at du ikke længere er en bruger af Apple-produkter. Som følge heraf er der ikke behov i iCloud. Fjern konto i dette tilfælde er enkel.

Igen, gå til "Indstillinger", gå til iCloud, se efter posten "Slet konto". Det skal forstås, at i dette tilfælde du helt slette ikke blot konfigurationen af de programmer, du brugte, men alle dine personlige filer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.