ForretningLederskab

Igor Havronov: biografi

Igor Havronov - en vellykket arbejdstager i jernbanesektoren. I de år, aktiv arbejde, var han i stand til at gå fra skrivebordet til direktør for et stort industrivirksomhed.

Dato og -sted: 05/06/1954 år, Rusland, Voronezh.

Forældre: Fader - Victor V. arbejdede maskinarbejder, var medlem af Den Store Fædrelandskrig, var værdig til sit livs rejse. Mor - Elena, en syerske af profession.

Søskende: Dmitry Anatoly, Andrey, Alexei, Ilona, Glafira. Alex døde på grund af sygdom i barndommen.

Havronov Igor voksede op i en stor stærk familie. Uddannelse af børn, forældre forsøgte at indgyde i dem en kærlighed til arbejde, respekt for familien og familiens værdier. Og det lykkedes. Hver barn ønskede at erobre Olympus af arbejdskraft, at blive nyttige for den sovjetiske samfund og staten som helhed.

Senere Igor formået at skabe en lykkelig familie. Som teenager, mødtes han med pigen Olga. Efterfølgende blev hun hans kone. Efter at have afsluttet sine studier på College of Railway Transport i Voronezh de har indgået et gyldigt ægteskab.

Efter eksamen fra gymnasier, besluttede unge fagfolk til at bringe reelle fordele for det sovjetiske folk. Han troede på ideologien af Sovjetunionen, han elskede det arbejde, så begyndte at arbejde aktivt i branchen. Sidder på maskinens opbygning plante i sin hjemby, so begyndte sin karriere som arbejdstager. Hans ønske om at arbejde hårdt, mulighed for nemt og hurtigt at tage beslutninger er ikke gået ubemærket af selskabets ledelse.

Portræt Igor Havronova konstant befandt sig på ære roll til arbejdskraft. Endnu engang skete en begivenhed vigtigt for alle sovjetiske arbejdstager. Anlægget kom Leonid Brezhnev. SUKP Generalsekretær studerede produktionsresultaterne af det arbejdende folk, med det resultat, at der ikke kunne hjælpe, men varsel og indikatorer for en vellykket arbejdstager. Leonid Brezhnev personligt lykønsket ham, ryster hans hånd. Denne mindeværdige møde var grunden til, at Igor Havronov begyndte at arbejde med en dobbelt iver. De næste to år var afgørende for ham. Som et resultat, tog han i stedet for direktør, hvor han arbejdede i mange år.

Havronov Igor, besætter stillingen som leder af anlægget, ikke bare kører virksomheden, løse ledelsesmæssige problemer. Han søgte at formidle sin kærlighed til arbejde, ønsker at arbejde for almenvellet til sine kolleger. Under hans ledelse planten nåede først og fremmest i form af produktion og priste dets leder, der blev fortjent tildelt titlen Hero of Socialist Labour. Denne titel tildeles det udvalgte folk, der var i stand til at vise deres arbejdskraft heltemod, at opnå en høj ydeevne ved at investere i deres arbejde al den styrke og sjæl.

Igor Havronov har fire børn: 3 sønner - Vyacheslav, Sergey, Leonid (opkaldt efter Leonida Ilicha Brezhneva) og 1 datter Sophia. Sammen med sin kone Olga havde vist sig at give alle børn en ordentlig uddannelse. Som et resultat af de sønner og datter blev den samme som sin far, de ædle mennesker, der elsker arbejde og respekt familiens værdier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.