Kunst og underholdningHumor

Hvad sjovt konkurrencer for virksomheden ved bordet kan tilbyde eksperter på området?

Når banket bordet kommer til mennesker, der vælger at markere alle omstændigheder møde eller bare at slappe af, bør du ikke lade tingene gå deres gang. Sjove konkurrencer for virksomheden ved bordet kan forvandle et måltid i en spændende begivenhed.

Humoristisk test, "Jeg vil fortælle dig om mig selv"

Sjove konkurrencer for virksomheden ved bordet i starten af festen, når alkohol indtages har meget lidt, tillade brug af pen og papir. De kan være humoristisk test, hvis navn i begyndelsen af mødet skal ikke anmeldes. Du kan bare invitere et par, der ønsker at give dem et stykke papir og pen og tilbyder en liste over 10 levende væsener: insekter, fugle, pattedyr, fisk, krybdyr, og så videre. Så får leder de andre plader, der er blevet skrevet sætning, en fortsættelse af, som vil blive skrevet af deltagerne på papirark ordet på listen. Før du læser testledning kan erklære navnet på konkurrencen - "Jeg vil fortælle dig om mig selv" Begyndelsen af sætninger kunne være:

  1. Jeg er kærlig, ligesom ...

  2. Jeg er smuk som ...

  3. Jeg er rolig, da det ...

eller:

  1. Med mænd, jeg opfører, hvordan ...

  2. Med hoved Jeg opfører sig som ...

  3. Med sexpartner jeg handle som ...

Det er klart, at navnet på et levende væsen, som er den vigtigste definition i forslaget vil medføre, at hovedparten af en storm af følelser, latter og glæde!

"Du skal ikke kysse, så bidt!"

Sjove konkurrencer for virksomheden ved bordet efter de Drikofre kan være en smule useriøst. Meget interessant er konkurrencer forbundet med kys. Før udførelse af sådanne aktiviteter bør være deltagerne sidde i et forskudt, skiftevis mænd og kvinder. For det første skal hver spiller tage et nærmere kig på hans nabo til højre og sige højt, at det eller det mest af alt han kan lide, og at - ikke kan lide det. For eksempel, som øret, men jeg kan ikke lide knæ. Den anden runde af spillet kræver deltagerne til "bringe ordene til handling." Det vil sige, vil hver deltager skulle kysse en nabo i den del af kroppen, som de blev identificeret som den mest lide, og derefter nemt bide den del, som han ikke kaldes lide det. Vind dem, der med kys og bid har ikke problemer - de kan tildele medalje tegneserie "Det mest ærlige løgner" eller "The Kid sagde - dreng gjorde det!".

rørende konkurrence

I midten af festlighederne er hensigtsmæssigt at tilbyde sjove konkurrencer for sjov virksomhed, hvor gæsterne i lang tid allerede velkendte i forbindelse med anerkendelsen af hinandens touch. Berøring konkurrencen forudsætter eksistensen af to hold: Mænd - testers, kvinder - emner. Mennesket er bind for øjnene, snoet det og føres til et af emnerne. Manden med hjælp af en hånd rører kvindens knæ skal afgøre, hvem det er. Det tager kun et svar til højre givet punkt. Den, der korrekt identificeret og vil nævne flere kvinder. Du kan ændre disse sjove konkurrencer for virksomheden ved bordet, foreslår at definere damerne på palmer, næser eller næser.

"Tag og passere den næste!"

De mest muntre konkurrencer på festivalen er kommandoen, hvor udførelsen af opgaverne går på hastighed. Interessant og spændende konkurrencer i overførslen af nogen produkter uden at bruge deres hænder. At gennemføre en sådan konkurrence, bør fremstilles som borde, hvor mange hold vil deltage i konkurrencen. Spillere linje op en kæde til hinanden. På bordene er lagt ud på et par ting - det samme sæt for hvert hold. For eksempel, et æble, en ølflaske, en bog, en orange og en æske tændstikker. På et signal fra den første part til at tage af bordet et af emnerne og passere "stafetten" til følgende. Og hvordan spilleren vil være i stand til at hente en ting uden hænder og videregive det - lad det forblive på sin samvittighed. Vigtigt i denne stafet - ikke at tabe emnet og ikke vedrører hans håndled. Sådanne sjove konkurrencer for virksomheden ved bordet er passende, hvis ferien holdes blandt nære venner. For at holde sådanne konkurrencer er ikke værd blandt folk nye til hinanden, såvel som dem, der ikke har nogen sans for humor , og hvem er for alvorligt om livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.