Kunst og underholdningHumor

Lee Xenia og hendes stjerne mand

Favorit spil af millioner "KVN" russerne i mere end 50 år. I løbet af denne tid har det spillet en masse hold, hundredvis af mennesker blev berømt, genkendelige og elsket af offentligheden. Men popularitet var ikke muligt at gemme alle heldig at blive kun de mest munter og ressourcestærke. "Comedy Club", "Vores Rusland", "En gang i Rusland" og mange andre projekter har optrådt på tv takket kaveenschikov, det har længe været elsket af os alle. Holdet "Ural dumplings" gik på alle de fyre blev genforenet og skabt deres eget show. Grundlægger Vladimir Sokolov hold - en af de mest omtalte i de seneste tal viser, forretning. I 2015 fejrede han ikke blot sit jubilæum, men også blev far for fjerde gang. Unge kone Sokolova Kseniya Lee under hendes mand på 23 år, men deres ægteskab, som de siger, er det lavet i himlen.

Tak "Irina"

Xenia blev født i 1988 i Kasakhstan. Nu få mennesker huske kvindernes team af KVN fra Jekaterinburg med trivielle navn "Irina", men at det spillede en ung Ksenia Lee. I 2006 et af de spil i juryen til stede, Dmitry Sokolov, som straks spottet den brune øjne skønhed. Xenia oprindeligt svarede ikke på frieri berømte kaveenschikov, for stor en forskel i alder, men vedholdenhed og udholdenhed har brudt hendes hjerte.

I samme år fejrede de det nye år i en virksomhed i Sochi, og derefter blev et par og har ikke skilt nogensinde.

perfekte forhold

Hver person i livet, du har brug for at finde en soulmate, ikke bare en god mand, nemlig hans. Dmitry og Xenia, foruden store kærlighed til hinanden, forbinder en anden følelse - en besættelse med kærlighed. Xenia Li er til stede ved hver ydeevne Vis "Ural dumplings" Desuden skriver hun dem selv for scriptet. Af den måde, mange af de scener, som vi ser i udførelsen af holdet, taget fra livet i familien af Dmitry.

Den nylige fødsel af det andet led af barnet, selvfølgelig, begrænser muligheden for unge mødre til at overvære alle begivenheder med sin mand, og han er ikke hjemme hele tiden. Det er af denne grund, har brudt tidligere ægteskab Dmitry med sin klassekammerat Natalie, med hvem de har to børn sammen. Men Xenia forstår alt, og sandsynligvis i dette ligger en garanti for familiens lykke Sokolov familie.

bryllup

Nogen tid efter begyndelsen af forholdet parret boede sammen, og i 2011 de humorister rullet højt bryllup i stil med den sicilianske mafia. Arrangementet er naturligvis blevet inviteret til alle de "dumplings", takket være som ferien var utroligt interessant.

Xenia Lee biografi, som er kortere med 23 år end sin mand, glødede med lykke. Hun var iført en udsøgt hvid kjole med lilla accenter og orientalsk skønhed understregede volumen aflange øreringe med perler. Den nette så fejlfri i en lys jakkesæt og en hvid skjorte.

I løbet af de tre år af familielivet er blevet et par af to forældre. I 2012, i en stjerne familie havde en datter Mary, og i april 2015 - første søn Vanya.

Og i sygdom og sundhed

Ikke alt i parrets liv var glat. Det faktum, at Xenia havde medfødte helbredsproblemer - hendes ben blev deformeret. Hjælp kunne kun operation, hun nægtede at gøre. Det har været for stor en risiko, kompleks rehabilitering, og omkostningerne var imponerende. Men Dmitry var i stand til at overbevise sin mand, at det skal gøres. Operationen var vellykket, da der stadig var en lang genoptræning. Han blev der, støttet, opmuntret, massage udført. Sammen overvinde den frygtelige sygdom, fordi ægte kærlighed overvinde udfordringer gør kun stærkere.

Nu Xenia Li, fotos, der er præsenteret i artiklen, er helt rask og trives. Sammen med Dmitriem Sokolovym, de opdrage deres børn, skriver en fascinerende scenarie, fortsætter med at bevæge sig i samme retning. Vi ønsker det lykkelige par og deres børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.