Kunst og underholdningHumor

Drik: kvinders hold og deres funktioner

I dag taler vi om KVN. De bedste kvinders hold vil detaljeret nedenfor. Husk den smukke halvdel af menneskeheden er muligt ikke kun på tærsklen af 8. marts. Desværre er det umuligt at beskrive alle sådanne grupper, så fokusere på et par stykker.

"Team Blonde Ukraine"

Det er ingen overdrivelse at sige, at vores start på bedømmelse nogle af de mest ekstraordinære repræsentanter for KVN. Kvinders hold normalt omfatter en flerhed af deltagere. I dette tilfælde taler vi om undtagelsen. Ja, i "Security Service" er kun to skuespiller Daria og Christina Ponunaeva Kobyakov. Holdet er velkendte takket være de tal, der illustrerer den sjove eller parodierer den stereotype liv blondiner. Denne tilgang siger om ironi medlem. Deres genkendelige tøj - pink bluser, læder støvler, korte shorts. I sine miniaturer deltagere forsøger at se på lethed.

"Hindbær"

Denne gruppe blev brugt til at blæse latter KVN festival haller. Kvindelige hold ofte falder i en gallakoncert. Få det og dette team. Dens leder var Maxim Shapovalov. Men holdet er stadig en kvinde. Brand attributter hold - energiske sange og typiske aktørers tal. Ærede deltagere og stormløb af trafikken.

"Piger fra Zhytomyr"

Vi fortsætter med at diskutere kvinders team af KVN. Major League, i særdeleshed, en union "piger fra Zhitomir". Holdet er to-tiden mester af foreningen "KVN i Ukraine". Piger - deltagere i jubilæumskoncert af mestre i klubben. Kvinders KVN hold fra Zhytomyr har to "Kivinen". Repræsentanter for holdet - en hyppig gæst på tv-programmer. Desuden har de vist sig som skuespillerinder af populære tv-serie. I dag kan du nyde spillet holdet i en humoristisk projekt "Diesel Show" samt sketchkoma titlen "På tre."

andre hold

Vi fortsætter vores samtale om KVN. Kvindernes hold er umuligt at beskrive, passerer af repræsentanterne for Novosibirsk, der beskrev sig selv som "en buste af Lenin." En pige ved navn Xenia er centralt for holdet. Spillet er det virker som en leder. Samtidig modsætter sig til alle ansatte - er spændende indrammet af bedøvelse blonde tekst. Blandt de vigtigste karakteristiske funktioner omfatter flirte med føringen. Hun er ikke bange for at virke latterlige eller afvist. Men det er værd at bemærke, at holdet - det er ikke bare anvendelsen af Xenia og holistisk morsom hold. Er det tilstrækkeligt at minde om billeder af to teenagepiger. For hver deltager for at skabe en unik karakter, der er realiseret i den fantastiske skuespil.

De næste kvinders hold, som er at tale, kaldet "Boucicaut i nakken." Det er Moskva. Det er en eksplosiv, nervøs, støjende og aktiv team. En væsentlig egenskab - perler på hendes hals. Holdet har en leder - Dima. Det er godt i kontrast til det feminine essens af den kollektive. Denne karakter - en forpost skepsis og mod i landet damer. Resultatet er en harmløs, men interessant litterær konflikt.

Næste, lad os tale om holdet, "Raisa" af Irkutsk. Team består af fem piger i kjoler. Før os skelne hold, som kom sammen 5 ukontrollerede natur. Deres præstationer er lavet af ulogiske og uventet bryde absurditeter. Main sted i teamet tager Sasha Chubykina. Hun er altid forsøger at berolige sanserne og de øvrige deltagere. Fremragende vision om sin rigdom af erfaring i KVN. Kvindelige hold viser ofte stor arkitektonisk potentiale. Og "Raisa" var ingen undtagelse. Her kan det ses iscenesættelsen, som, selv om de har karakter af en ikke-styrede tyfon, altid omhyggeligt arrangeret. Team nemt formår at danse og skuespillerens arbejde, såvel som sange.

Næste, lad os tale om holdet, "gestus" fra Taganrog. Det består af tre piger og en fyr. Style fra klassisk hold. Deltagerne skriver en masse, så det er vanskeligt at materialet ikke har.

Du bør også drøfte kommandoen "Prostimenyamama" fra Dnepropetrovsk. Dens deltagere skabte billeder af moderne piger, der studerer, sætte op med deres forældre, gråd, ser figuren. Alle disse emner er aktivt diskuteret holdet. Piger ser utroligt organisk skabt i deres billeder. I scene kommandoen sender livet med fantastisk præcision.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.