Kunst og underholdningHumor

Komiker Kostya Pushkin: biografi og kreativ aktivitet

Kostya Pushkin - unge komiker med fremkomsten af botanik og filosofisk syn på livet. Han blev berømt gennem deltagelse i "Destruktive League" og "Latter uden regler" (TNT). Vil du vide mere om hans person? Så bør du læse artiklen fra første til sidste afsnit.

Biografi: barndom og ungdom

Konstantin Pushkin (ikke et pseudonym) blev født i byen Ukhta i Komi Republik 4. juli, 1984. Han blev opdraget i en respektabel og intellektuel familie.

Fra en tidlig alder drengen viste interesse i scenen. Han organiserede hus koncerter med sange, danse og recitere digte.

I skolen, Kostya gik til forskellige klubber og en masse læsning. Han kunne ikke lide de støjende virksomheder. Han kunne godt lide at tilbringe tid alene, med en bog i hænderne. Klassekammerater kaldte ham en nørd, bebrillede og chetyrehglazogo. Vores helt tog ikke fornærmet over dem.

Kostya har en ældre bror Artem. Han blev også en humorist. Du kunne se Artem Pushkin i KVN, "Destruktive League" og "Latter uden regler".

studerende

I første omgang er Kostya ikke kommer til at forlade sin fødeby. Så efter eksamen fra high school og Lyceum ansøgte han den lokale tekniske universitet. Hans valg faldt på fakultetet for "Automatiseret informationssystem". Intellektuel udvikling af den fyr formået at vinde alle medlemmerne af udvælgelseskomitéen. Som et resultat, Kostik indskrevet i high school.

humorist

Allerede i det andet år af vores helt USMU inkluderet i den studerende KVN. Konstantin opfandt vittigheder, og også deltaget i skabelsen af humoristiske scener.

Senere knoglerne sammen med en ven Sergei Shcherbatykh lancerede en uformel version af Ukhta Comedy Club. I SEC "White Nights" blev afholdt om aftenen den vittigheder. I alt 10 beboere. Efter nogen tid i Syktyvkar, også var der en aktiv gruppe af "Comedy Club". Konstantin sluttede det. På scenen af "Nemo" børneklub var fra Vorkuta, Ukhta, Pechora, og andre større byer i republikken Komi.

Tv-projekter

Munter, ressourcestærke og innovative mennesker. Og alt dette - Kostya Pushkin. Stand-up - i hvilken retning vores helt står. Han går på scenen og kommunikere med offentligheden med dine venner eller gamle venner.

I april 2007 har kanalen TNT lanceret en ny humoristisk show "Latter uden regler". Førende transmission begyndte Pavel Volya og Vladimir Turchinsky. Projektet blev overværet af snesevis af unge og talentfulde piger og drenge. Blandt dem var Kostya Pushkin. Før børnene havde til opgave - at more medlemmer af juryen og publikum i hallen. Og med det, vores helt formået at 100%. Hans funklende vittigheder og sjove nummer kaldes et angreb af hysterisk latter ligesom seerne, og blandt folk i studiet.

Kostya formået at nå finalen, "Latter uden regler". Hans primære rivaler var Denis Kosjakov (Moskva), duoen "Brødrene Karamazov", ZhenYa Otstavnov, duet "Beautiful" fra Krasnojarsk og Langepas. I sidste ende, Pushkin tog 4. plads.

I august 2007, en indfødt af Ukhta deltog i et andet projekt TNT - "Killing League". Han talte med værdighed, hvilket bekræfter det høje niveau af sin dygtighed inden for humor.

Personlige liv

I modsætning til sin storebror har Kostya Pushkin soulmate endnu ikke er opfyldt. Måske er det fordi det stiller store krav til potentielle elskede. Komiker finder, at pigen bør uddannes, økonomiske, præcise og ro i naturen.

Depression er forbundet med ensomhed, Konstantin sparer arbejde. Han skrev scripts til kaveenovskih hold. For ham ofte søger velkendte humorister med en anmodning om at komme op med nye numre.

Som konklusion

Nu ved du, hvem Kostya Pushkin. Vi ønsker denne vidunderlige unge mand af inspiration og sejre på kærlighed foran!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.