Kunst og underholdningFilm

Flynn Rider - karakter af "Rapunzel" tegneserie

I vores materiale vil vi gerne tale om, såsom en tegneseriefigur Flynn Rider. Hvad ved vi om karakteren? Hvilke kvaliteter han besidder? Hvem var engageret i at give udtryk for karakter i den animerede film? Alt dette vil blive drøftet i vores artikel.

Biografi Flynn

Flynn Rider er hovedperson i en dygtig tyv Eugene Filtselberta. Fra den tidlige barndom, blev drengen tvunget til at ernære sig en dårlig eksistens af forældreløse på gaderne. Han tilbragte sin barndom på et børnehjem. Det er her øjet of Man stødte på bogen, som fortæller os om Flinigane Ryder - frygtløs karakter, der udtrykker de idealer af enhver teenager. Erkendelse af, at for at blive en succes er det ikke nødvendigt at gøre gode gerninger, Eugene tager stien til gerningsmanden. For at bryde alle bånd til den ulykkelige barndom og skjule sin sande identitet, tegnet kalder sig Flynn Ryder.

Anvendelse enestående opfindsomhed, snilde, smidighed og enestående skønhed, helten i den nyligt vedtagne for at løse deres egne problemer. Han fører en ubekymret liv i overflod, hvilket sikrer et tyveri. Alt for Flynn flips på hovedet, da han møder Rapunzel - en pige med en fantastisk ydre, der har en utrolig lang gyldne Lokker. Snart bliver han en trofast følgesvend for skønhed og gradvist begynder at føle hendes romantiske følelser.

Korte animeret indhold

Ifølge historien om tegneserien "Tangled", det falder til jorden en dråbe af magi, hvorfra vokser en mystisk sol blomst, der kan skænke tidløs skønhed sin ejer. Magiske plante finder uheld snu gammel kvinde ved navn Gothel og bruger sin mirakuløse ejendom til personlige formål.

I mellemtiden alvorligt syg kone af kongen. Kun den magiske blomst er i stand til at redde hendes liv. På jagt efter planterne går hele domstol omgangskreds. I sidste ende, ude af stand til at finde en magisk artefakt, og dronning beskytte sig selv fra alt for tidlige død. Kort efter hun føder en pige - Princess Rapunzel, som tager på de magiske egenskaber af håret. Ønsker at vinde ungdommen, Gothel gammel kvinde sniger sig ind i slottet, afskærer en lok af barnets hoved og stjæler barnet. Siden da prinsessen bor i faldefærdige tårn midt i en tæt skov.

Den 18. årsdagen for Rapunzel tilfældigt møder med Flynn Ryder. Gothel fascinerer ung tyv og skjuler dem stjålet kongekrone. Til gengæld prinsessen gør et løfte om at returnere juvel fyr, hvis han vil holde hende til slottet af kongen. Flynn er enig, så de tegn involvere sig i den onde cirkel af eventyr og en hel række sjove situationer.

Kendskab til helten

Udseendet af Ryder i filmen, "Tangled" opstår, når seeren show plakater sporing tegnet indsat i hele riget. Næste på scenen er der den berømte eventyrer selv i selskab med tyve - Grabbingston brødre. Sammen kriminelle til at trænge ind i kongens palads, der har til hensigt at stjæle den dyrebare prinsesse krone. Planen virker, men Flynn og hans ledsagere bemærket vagt. Tyve at gemme sig for forfølgelse ved at begå hoppe på tagene af huse. Da de nåede skoven, venner fortsætter med at undslippe, indser, at jager dem den bedste jagthund i riget - en hest ved navn Maximus. Flynn Ryder kaster kammerater og undslipper, tager med ham en dyrebar krone. Efter en sjov jagt røveren er i nærheden af det gamle tårn, som mister bevidstheden efter at have slået en pande på hovedet, hvilket fik ham Gothel gammel kvinde.

karakter af den karakter

Charmerende tegneseriefigur fra "Disney" Flynn Rider er en sand eventyrer. Han var vant til at lykkes ved at udnytte flot, attraktivt udseende. Deres kriminelle gerninger helten har en tendens til at forklare den bitre skæbne.

Trods talrige fejl, Flynn er en godmodig karakter, der aldrig skader de fattige og udsatte mennesker. Over materiel velfærd, værdier han frihed. Ryder er altid klar til at hjælpe dem i nød til skade for deres egen sikkerhed.

Hvem voices Flynn Rider i "Tangled"?

I den oprindelige engelske version af den animerede film eftersynkronisering for den karakter møder en amerikansk skuespiller Zakari Livay, bedst kendt for at filme på serien "Claudia, kom nu!" Og "Chuck". Dubbing af tegneseriefigur i den version beregnet til demonstration i den russiske box office, engageret skuespiller Gregory Antipenko. Det sidste tegn på et bredt publikum til at deltage i tv-serie projektet "ikke født smuk."

Ifølge Gregory, han fik en fantastisk karakter, fantastisk på alle måder. Mens han arbejdede på den dubbing vanskelige opgave blev givet til kunstneren, nemlig overførslen med stemmen karakter af helten, som er en absolut eventyrer, der kender nogen autoritet, og aldrig klatrer hans ord. Som anmeldelser af tegneserie fans Antipenko perfekt klaret deres roller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.