FinanserFast ejendom

Boligkompleks "St. Nicholas' Park: anmeldelser, fotos

Moderne boligkompleks imponerer med sin mangfoldighed. Udviklere ude af stand til at sørge for alle detaljer at gøre livet så bekvemt, behageligt og moderne. Hvis du beslutter at købe en lejlighed i hovedstaden, skal du sørge for at lede efter nye boligkomplekser. Hvorfor, spørger du? Alt er enkel og klar: komplekserne præsenteres ikke blot boligblokke og hele infrastrukturen. Det er sådan en "by i byen", hvor der er blevet skabt alle de nødvendige betingelser. "Nikolin Park" - en strålende repræsentant for sådanne komplekser. Det handler om det, og vil blive drøftet i dette materiale. Anmeldelser af virkelige mennesker og dem, der formåede at besøge webstedet for at hjælpe evaluere projektet fra alle sider, at bestemme sine styrker og svagheder.

Om projektet

Således boligkompleks "St. Nicholas Park," ifølge køberne - indbegrebet af komfortabel moderne livsstil i det område af New Moskva. Dette er en stor mulighed for dem, der ønsker at sætte pris på den charme af livet på landet i den friske luft, men det er ikke parat til at opgive de genstande af kapital infrastruktur.

Blandt de vigtigste fordele ved LCD "Park St. Nicholas", der har bemærket og sætter pris hjem købere, er der en bred vifte af planlægning løsninger, der er udviklet og gennemtænkt til mindste detalje infrastruktur, herunder social infrastruktur, samt den sikkerhed, som en indhegnet gård, og adgang til transport. Moskva registrering købere også tilskrives de vigtigste fordele. De 11 blokke af variabel højde (fra 4 til 9 etager) vil blive opført under projektet.

placering

Til opførelse af det nye kompleks prospektive område syd-vest for Moskva blev valgt. Blot 3 km fra MKAD i retning af Kaluga motorvej er bygget, "St. Nicholas Park." Kundernes anmeldelser understrege nærhed til hovedstaden, overvejer det en stor fordel. Derfor, for at købe en lejlighed i komplekset vil være i stand til, og familier uden biler, på grund af problemer med transport, vil bestemt ikke opstå. I øjeblikket Kaluga motorvej er under rekonstruktion: opførelse af nye vejkryds, konventioner, så hvis en stor trafikpropper og trafiktætheden er muligt at minimere mængden af overbelastning.

tilgængelighed transport

Vi har allerede nævne transport tilgængelighed, udvikleren lovet. Men hvordan komfortable at leve i LCD "Nikolin Park"? Anmeldelser af beboere, der ikke har en bil, påpeger, at adgang til metro er der ingen problemer. Faktum er, at især for beboerne i det nye kompleks blev sat i en separat offentlig transport rute, der forbinder det med Moskvas metro-station. Desuden i udviklingsplanen for Leninsky distriktet lagde opførelsen af metrostationen.

Så det har at tilbyde LCD "Nikolin Park"? Hvordan kommer man til det komplekse? Hvis du rejser i bil, er det nok til at bevæge sig i retning af Kaluga vejen. 3 km ringvej drej til højre og køre i retning af Nicholas Khovanskii. Fra metrostationen "Teply Stan" til den komplekse shuttle bus station nummer 526, 577, 433 til stop "pipeline", samt en shuttle bus nummer 894 og 27 for at tænde landsbyen Nikola-Khovanskoye.

infrastruktur

Komplekset er i umiddelbar nærhed af alle den nødvendige infrastruktur. I nærheden af bygningerne for handel og underholdning kompleks "Mega. Teply Stan", byggemarkedet, engros og opbevaring af fødevarer.

Omfattende moderne teknologi og begrebet komfortable boliger, udvikleren lagt i opbygningen af deres egen infrastruktur. Komplekset vil være en børnehave, et medicinsk center, legeplads og boldbaner, rekreative områder for hver indbygger, vandre og cykelstier, butikker og et apotek. Beboere i boliger udleveret notat, at i det øjeblik næppe kan kaldes en udviklet infrastruktur af komplekset, i børnehaven er ikke nok steder, og til den nærmeste skole langt væk.

økologi

Inden for rammerne af sin projektudvikler baseret på begrebet bevaring og miljø. Byggeri foregår med maksimal bevarelse af skoven. Omkring komplekset er der ingen industriel facilitet, så luften er ren og frisk. Blot en kort gåtur fra komplekset flyder den maleriske floden Pine, som allerede er blevet et yndet rejsemål for beboere i komplekset. "Det gode ved naturen er imponerende: fyr, maleriske sø, fred og ro," - deler deres indtryk af de første købere. Placeringen er fremragende, og mange kunne ikke antage, at en sådan et grønt og roligt område, kun 3 km væk fra den støjende, overfyldte og støvede Moskva.

lejligheder

Mange ejere af lejligheder, minder hans første indtryk af projektet, bemærk de mange forskellige planlægning løsninger. Faktisk udvikleren tilbyder rummelige lejligheder med forbedret design med isolerede værelser, spisekøkken, påklædningsværelse. To og tre værelses lejligheder er udstyret med ekstra toilet. Alle lejligheder LCD "Nikolin Park" er dekoreret med "nøglefærdige". Valget tilbydes kunderne flere finish: Fra Middelhavsområdet, klassisk og moderne stil. Alle dem, der kunne besøge projektet på tidspunktet for afsluttende arbejde, understregede, at bygherren benytter en høj kvalitet moderne materialer og innovative teknologier. At arbejde for at tiltrække kvalificerede specialister, reelle fagfolk. Efter at have modtaget nøglerne helt bringe møbler og leve, fordi alle VVS allerede installeret.

Udvikleren har en lille, men hyggelig "odnushki" på 35 kvadratmeter, samt den rummelige "kopeck stykke" på 75 kvadratmeter og to-værelses lejligheder, hvor hvert medlem af en stor og lykkelig familie vil være så behageligt som muligt.

Betingelser for køb

Omkostningerne ved lejligheder i LCD "Nikolin Park" starter ved 3 millioner rubler. Samarbejdet med de største banker giver os mulighed for at tilbyde gunstige betingelser for realkredit. Selvfølgelig beboerne i det komplicerede varemærke, som er meget mere rentabelt at købe en lejlighed i et nybygget hus. Pålidelig bygherre, så der er ingen grund til at betvivle. Men i det øjeblik, når de sættes næsten alle husene vil være i stand kun at spare på bekostning af aktierne i udvikleren.

opsummering

Så virkelige beboere LCD "Nikolin Park" bekræfter, at projektet er en succes, absolut værd at se. Hvis du ønsker at leve i et smukt område omgivet af fyrretræer, men det er ikke villige til at bruge en masse tid på vej til arbejde og al den infrastrukturprojekt som dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.