FinanserFast ejendom

Stadion "Rubin" Kazan. Historie af bygningen og de vigtigste karakteristika ved

Rusland vandt retten til at være vært for sidste runde af fodbold VM i 2018. Vores land inden denne dato bliver nødt til at forberede en række byggeprojekter. Det er opførelsen af de største i denne henseende meget vigtigt sportsfaciliteter i Tatarstan - "Kazan-Arena". Stadionet har en universel-formål fodbold. Det holder sine hjemmekampe i den lokale klub "Rubin". Infrastrukturen i denne facilitet opfylder alle krav til sportsbegivenheder af internationalt plan. Derfor, "Rubin" stadion havde mulighed for at være vært for 2018 World Cup.

Byggestart

Maj 5, 2010, en højtidelig ceremoni, hvor den første sten i fremtiden "Kazan-Arena" blev lagt. Det deltog den daværende formand for regeringens Vladimir Putin. I sin tale bemærkede han den vigtige rolle, "Rubin" stadion skal spille i kampen for 2018 World Cup. Siden starten af anlægsarbejdet sted gentagne gange inspiceret af repræsentanter for FIFA.

stadion-projekt

Byggepladsen blev valgt i New Savinovsky kvarter mellem Yamasheva Avenue og st. Chistopol. Projektet foretaget af eksperter fra arkitektvirksomhed kaldet Populous. På det tidspunkt allerede havde de et væld af erfaring i at skabe sådanne strukturer. De er krediteret med oprettelsen af genstande af London: "Emirates" og "Wembley". I Rusland virksomheden Populous er også kendt for sit arbejde på projektet "Fischt" Sochi stadion, tjente verdensomspændende berømmelse efter OL. Bygning i Kazan, ifølge forfatterne var at legemliggøre alle tendenserne i moderne arkitektonisk tænkning. Stadion sine konturer som en åkande. Billeder af det nye stadion "Rubin" viser sine glatte flydende linjer. Dette udseende skal passe harmonisk ind i arenaen til det lokale landskab af floden dæmningen Kazanka.

Nøglefunktioner

"Rubin" stadion beregnet til 45,105 tilskuere. Stande opdelt i fire kvadranter (to foran og to hjørne). For hver sektor til hjælp for fast farve, der vises på de respektive pointer elementer og input trim. Nord er blå, den vestlige - grøn, orientalsk - rød, syd - gul. Tribunerne er under tag, felt - i det fri. Dens dimensioner er 105 × 68 m. "Rubin" stadion er udstyret med de største anlæg til fodbold mediefacader HD-format. Skærmen indbefatter tre plasma panel, et samlet areal på 4,2 kvm. Den nyeste teknologi gør det muligt at sende høj kvalitet lyse billede. "Kazan-Arena" blev den første stadion i Rusland, hvor Wi-Fi er gratis.

Universiade 2013

I 2013 en stor sports-facilitet er Universiade stadion "Rubin Arena" er blevet valgt. Foto viser de massive konstruktioner, der blev bygget specielt til ceremonierne. Deres samlede vægt var 470 tons. Den øvre del af bygningen blev kronet med en skål for brand vægt på 6 tons. Selvfølgelig vil Universiade i Kazan gå over i historien som en af de mest spektakulære på organisationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.