FinanserFast ejendom

Når du køber et hjem, der kræver opmærksomhed: ekspertrådgivning

Når du køber et hjem på hvad man skal kigge efter? Dette er en ganske normal spørgsmål, der opstår fra de potentielle købere. Hus - er ikke flad, men en mere rummelig facilitet. Og det havde brug for at se nærmere seriøs og omhyggelig. På hvilke faktorer de eksperter anbefaler at være opmærksom? Sådan finder du ud, at transaktionen er foretaget i god tro med sælgeren? Et par tips til at hjælpe med at undgå fejl, når de køber huse og hytter.

udseende

Det er planen at købe et privat hjem? Vi er nødt til at være opmærksom på en række faktorer. Og den første komponent - er udseendet af ejendommen. Normalt er folk forsøger at købe huse, som ikke kræver større reparationer. Undtagelse - hvis du planlægger at afslutte omstruktureringen. Men i dette tilfælde anbefales det at se på den sædvanlige ejendom.

Ofte udseendet af huset afspejler direkte i annoncen. Så vil vurdere, hvorvidt priser og tilbud. Hvis et eller andet sted i udseendet af strukturen, der er fejlene, kan du "nedbringe" prisen.

grundlæggende data

Når du køber et hjem på hvad at være opmærksom på det første sted? Hver køber kender klart, hvad han ønsker at købe. Derfor er det nødvendigt at kigge efter et objekt, der opfylder de avancerede krav.

Normalt anbefales det at fokusere på de grundlæggende data for ejendommen. nemlig:

 • placering;
 • område;
 • afstand fra byen;
 • infrastruktur;
 • naboer;
 • bygning parametre (antal værelser, deres størrelse, og så videre).

Alt dette vil hjælpe til at forstå, hvordan den kommende køb svarer til de oprindelige krav. Hertil kommer, alle de ovennævnte parametre, kan mange konkludere, at så vidt som et hjem eller sommerhus er godt.

kommunikation

Når du køber et hjem på hvad man skal kigge selv på den primære inspektion af personlige ejendele? Om meddelelser, der holdes til objektet. Det faktum, at i nogle private boliger til salg, der ikke er vand, intet lys. Et eller andet sted ikke få fat i din telefon eller internettet. På alt dette, anbefales det at fokusere.

Også, når den ses fra staten af huset er nødvendigt at vurdere rørene og andre komponenter. Ikke for smiler udsigten til at købe struktur, der skal repareres, inden du flytter. Og grundig.

Hvis nogle kommunikation ikke, sælger eller ejendomsmægler anbefales at afklare, hvorfor der ikke er disse eller andre muligheder. Hvis du ønsker at tilbringe i forvejen online, er det bedst at finde ud af adressen på byggeri og kalder udbyderen til at afklare denne mulighed. Det er sandsynligt, at huset er solgt på grund af det faktum, at for ham uvillige eller ude af stand til at bane visse meddelelser. Så køb kan undgås. Men det er ikke alt!

pris

Nødt til at købe et nyt hjem? Vær opmærksom på køberen vil have på sådanne faktorer som prisen på fast ejendom. Ofte er dette tal angiver integriteten af sælgeren, samt den problematiske karakter af huset.

Det bør erindres, at i et godt område og i en perfekt tilstand af fast ejendom er meget dyrt. Og hvis den prisseddel er lav, er det en anledning til at tænke: Hvad er der galt? Ved lave priser, der sælges hjemme kun i nødstilfælde. Men det er yderst sjældent. I Rusland er det næsten ikke forekommer.

Hvis prisen er mistænkeligt lavt, er det bedst at spørge en ejendomsmægler eller sælger hvorfor en sådan værdi er blevet valgt. Mest sandsynligt, vil særlige problemer blive navngivet i huset eller sommerhuset, som "slag" den pris, hvis nogen, ingen nøjagtige forklaring følges ikke. I det andet tilfælde anbefales det at udskyde købet, og finde ud af præcis, hvorfor fast ejendom er billigt.

masse

Hvilke andre råd kan gives? Når du køber et hjem på hvad man skal kigge efter? Eksperter anbefaler også et nærmere kig på det sted, som støder op til huset eller sommerhuset. Normalt er der mindst et stykke jord fri for bygninger.

Meget ofte i den private sektor omkring husene har haver eller haver. Hvis webstedet ikke ser den bedste måde, for længst opgivet - det er en god anledning til overenskomstforhandlinger. Det er bedst at se på alle de bygninger, som er placeret i det område. Og specificere på forhånd, hvad der vil ske med indholdet, for eksempel i et skur i nærheden af huset.

bygningen

Hvad ellers? Så har du brug for at tjekke ikke kun kommunikation, men også nogle andre komponenter. På dette punkt, anbefales det endda invitere særlige bedømmere, der vil hjælpe til hurtigt at forstå den virkelige tilstand af hjemmet. Normalt dette ansvar ligger hos sælgeren. Men køberen har ret til at kalde vurderingen holdet.

Når du køber et hjem på hvad man skal kigge efter? Eksperter anbefaler at se nærmere på følgende punkter:

 1. Dør. Da de åbne, lukke, hvad er deres status, en særskilt post - tilstedeværelsen af låse.
 2. Vindue. Densitet ved lukning, nem åbning, hvorvidt et udkast er oprettet.
 3. Attic. Her de fleste af fast ejendom ejer af huder "skeletter". For eksempel bladene af gamle og uønskede ting.
 4. Kedel. I private hjem indstillet varmekedler. Den ønsker at kontrollere den korrekte drift af denne komponent.
 5. Vægge og gulv. Nødvendig for at foretage kontrol af den jævnhed og korrekt installation. Desuden er væggene kontrolleres for revner og andre skader.

Nu er der intet at frygte, hvis nødt til at købe et gammelt hus. Hvad skal man kigge efter i et sådant tilfælde, er det klart. Men det er ikke alle de grundlæggende nuancer. Tidligere har brug for disse faktorer, der skal overvejes, selv om huset er nyt. Det sidste skridt - obligatorisk. Uden det, en høj risiko for kontakt med svindlere.

dokumenter

Den sidste og, som det er blevet sagt, det vigtigste punkt - er at kontrollere dokumenter. Det er på dette tidspunkt, kan du opleve, at en person køber et hus med dem, eller andre problemer. Enten generelt beskæftiger sig med svindlere.

For at være at købe et hus? At være opmærksom (dokumenter, der er angivet nedenfor, er ekstremt vigtigt) er nødvendig for tilstedeværelsen af de originale værdipapirer. Hvad er det? Check påkrævet:

 • certifikat ejer identitet;
 • nummer portion og boligejere;
 • samtykke (certificeret notar) til salg;
 • bevis for ejerskab af jord og bygninger;
 • matrikulære pas;
 • Rapporten vurdering (hvis nogen);
 • undersøgelsen om fravær af huset og et plot af forskellige afgifter.

Derudover kan du spørge sælgeren:

 • tilladelse til at bygge;
 • aftale af ægtefællen til den aftale;
 • en vielsesattest;
 • virker på drift af bygninger og strukturer i området;
 • et uddrag fra huset af recepten i huset.

Derfor først efter disse dokumenter, er det hensigtsmæssigt at tale om at købe en ejendom vil blive kontrolleret. Disse tips vil hjælpe med at undgå svindel og teste, hvor godt huset er købt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.