TravelingRetninger

Hovedattraktioner i Kronstadt

Havnbyen Kronstadt ligger på øen Kotlin i Finske Bugt. Byen af militær betydning blev lukket i lang tid, og det var kun muligt at nå det med vand. Øen er i øjeblikket forbundet med Finlands Bugt ved en dæmning, langs hvilken Skt. Petersborgs ringvej passerer. Kronstadt er omgivet af mange forter, der tjente som forsvar for byen i mange krige og kampe. Attraktioner i Kronstadt tiltrækker mange turister og besøgende i byen, mange af dem har vigtig historisk betydning.

Byens historie begyndte i 1704, da en fæstning blev bygget på øen, som senere blev den vigtigste base for den baltiske flåde. Attraktioner i Kronstadt under eksistensen af mere end en gang var i fare, en stor ild i 1764 og oversvømmelsen af 1824 forårsagede stor skade på byen. Kronstadt var i lang tid en lukket by, huset var garnisoner og levede militær, nu er byen et vigtigt historisk monument og er opført som UNESCOs verdensarvliste.

Attraktioner i Kronstadt begynder at ses fra Naval Cathedral of St. Nicholas Wonderworker. Den smukke og majestætiske struktur er praktisk taget en kopi af Hagia Sophia i Konstantinopel. Ifølge arkitektens idé skulle katedralen være et identifikationsskilt for sejlerne, der ankom på skibe til Kronstadt. Seværdighederne i byen er hovedsagelig forbundet med Navy historie og historiske begivenheder. På ankerpladsen er der et monument til admiral Makarov, og i St. Nicholas-katedralen udføres der stadig tjenesteydelser til sundheden for søfolk.

Kortet over Kronstadt med seværdigheder viser de mest interessante steder, som er meget talrige i byen. I centrum er bygningen af Small Gostiny Dvor, som er en lille kopi af bygningen i Skt. Petersborg. Efter ilden blev bygningen fuldstændig ødelagt, men senere genopbygget. Efter Gostiny Dvor er det værd at gå en tur langs bredden af Obvodny-kanalen. Bagved kan du se de gamle bygninger af rød mursten - de tidligere varehuse. Alle broerne gennem kanalen blev tidligere opdrættet, i øjeblikket er der kun en kilebro i byen - gennem kanalen i Petrovsky Dock. På byens område er en af de ældste fodstabler installeret. Det er til dette formål, at dybderne og højderne måles i hele Rusland.

Makarovsky Bridge er sikker på at blive set af hver gæst i byen Kronstadt. Dette syn er givet opmærksomhed under udflugter, nødvendigvis fortæller historien om dens forekomst, forbundet med besøget af kejser Nicholas II til monumentet til admiral Makarov. På nuværende tidspunkt er broens træstrukturer udskiftet med stål, og broens udseende bevares. På byens område kan man se et galleri af moderne kunst og usædvanlige monumenter, såsom monumentet til Stroke Blockbuster.

Forts omkring byen er også hovedattraktionerne i Kronstadt. Mange af dem er åbne for at besøge, nogle er næsten ødelagt. Fortsat Kronstadt kan besøges under udflugter, uafhængig indtrængen på deres område er forbudt på grund af truslen mod liv og sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.