Sport og FitnessFitness

Øvelser balder med til at gøre dem uimodståelige

Mænd er opmærksomme på de smukke kvindelige bagdel, og det er ingen hemmelighed, men et velkendt faktum. At have en - drømmen om enhver pige, kvinde. Ikke alle af det er givet af naturen. Men denne virkning kan opnås, arbejde på dig selv. Der er mange forskellige måder, hvoraf flere vil blive sagt nedenfor. Enhver kvinde bør ikke glemme denne del af kroppen. Og blot skal være opmærksom på det.

Der er ingen mening i at bruge en masse penge på en række måder, der vil gøre et mirakel. Mirakler sker ikke! For at opnå det ønskede resultat kan kun blive kontaktet på dette spørgsmål grundigt:

- spise rigtigt;

- mere bevægelse, til at gå;

- engagere sig i fysisk træning, at gøre øvelser for specifikke muskelgrupper.

Der er nogle meget enkle øvelser, som nemt kan være i stand til at udføre hver af de mere retfærdig køn. For at gøre dette, behøver ikke nødvendigvis gå til gymnastik, motionscenter, etc.

Så her er de øvelser for balderne:

- Væn dig til at gå hurtigt. Det er meget mere nyttigt end en tur rundt langsomt i en afslappet tilstand;

- siddende overalt ved bordet, på bænken, spændte din bagdel i et par sekunder, og derefter slappe af. Er disse øvelser for balder for fem, men bedre - Ti gange;

- Denne øvelse kan gøres om morgenen, liggende på gulvet, på maven, løfte sin højre arm og venstre ben. Og omvendt. I dette tilfælde skal strækkes mavemusklerne. Motion er nødvendigt at foretage mindst tre gange med hver hånd;

- meget nyttige konventionelle sit-ups, du nødt til at gøre to - tre sæt femten sit-ups;

- at sikre, at din bagdel bliver elastisk, øve kører i vandet. Dette er en meget nyttig og effektiv motion. I sommeren er det især rart. Men om vinteren kan den udføres i poolen. De gik i vandet op til hans bryst eller taljen og kørte til sundhed. Nytten af denne kørsel er stadig i det faktum, at det ikke indlæses leddene.

Hvilke øvelser for balder bidrage til at gøre din røv elastisk og appetitvækkende? Selvfølgelig er den positive effekt i dette tilfælde har sex. Men glem ikke om en anden mulighed. Denne øvelse er med til at reducere mængden af lårene.

Øvelser på ballerne - konventionelle angreb. De er bedst udføres med en lille elevator. Har du brug for flere tilgange, men mindst to. Femten lunges på hvert ben. Det er også nyttigt at gøre skråningerne af kroppen, hvor pressen og spændte muskler i ballerne. Udfør i det samme antal som de lunges.

Meget populær øvelse på balderne, med titlen "Walking på balderne." Du er nødt til at sidde på gulvet, strække benene, rette ryggen og "træde på balderne" Til gengæld, ligesom det er gjort sparke.

Her er en anden alle kendte øvelse, der er let at bære. Lig på ryggen, hæve dine ben på femogfyrre grader og arbejde ned, så hvis du spiser på cyklen.

Du kan gøre jogging på stedet. Samtidig løfter hans fødder høj, så hælen rører balderne under turen. I så fald bør du prøve at langsomt udånder. Så for at fortsætte i omkring et minut.

Denne simple øvelse på balderne, tilgængelige for alle. I virkeligheden er der mange flere. Men hvis bare der skal udføres regelmæssigt, helst hver dag, de vil føre dig til målet. Er det tilstrækkeligt svært at engagere sig i tre - fire uger, og resultatet vil være allerede. Så bare nødt til at opretholde muskeltonus og vælg en dag om ugen for at øve med denne gruppe af muskler. Som du kan se, er det ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast.

Efter motion er det bedst at tage et brusebad. Efter massagen balderne med en ru håndklæde. Det er et effektivt middel mod cellulite. Samtidig øger også muskeltonus. Naturligvis til de bagdelen muskler styrkes, ikke glemme at gå, løbe, svømme. Kort sagt, jo mere bevægelse. Efter alt, en bevægelse - det er livet, det er den skønhed og god figur!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.