Sport og FitnessFitness

Callanetics - hvad er det? Statiske øvelser til vægttab

Callanetics - et sæt klare og rolige bevægelser. Metoden er elementer i ballet, yoga asanas og vejrtrækning teknikker. Et effektivt system bidrager til stramning af muskler og vægttab. Hvad det bliver synlig efter et par sessioner.

Callanetics - hvad er det?

Forfatter-system Callan Pinckney rejst meget og studerede forskellige områder af yoga. Medfødt defekt - krumning af rygsøjlen - ofte mindet om sig selv ved svære smerter i ryg og ben. Under en af sine rejser viste Callan hans følgesvend elementer af ballet, der er engageret i barndommen. Og jeg har bemærket, at rygsmerter efter øvelser er blevet meget mindre.

I London, Callan vendte sig til læger om smerte, der plagede hende. Dem, der tilbydes operation. Hun nægtede og vendte tilbage til USA, komme til livs med træning. Udviklet et sæt af øvelser designet netop til at strække sig og sammentrækning af muskler. Snart Callan var soulmates. Og den metode, der kan tone de store muskelgrupper og forbedre sundheden, hurtigt vundet popularitet.

Hvad er hemmeligheden bag succesen

Baseret på statisk udspænding og øvelser for at styrke musklerne fører til aktivitet, selv dybtliggende gruppe. Som et resultat, begynder at gå forslidt områder af fedtvæv. På sådanne belastninger steget markant stofskifte, kalorier er brændt effektivt. Muskelmasse er bygget op, og kommer i en naturlig for kroppens form.

Øvelser er ozdoravlivayusche, kroppen bliver pasform og fleksibel. Især teknikker, der figurerer varierer betydeligt, erhverve harmoni og fuldkomne form. Hertil kommer, Callanetics fordel er, at denne ro og langsomme øvelser ikke kræver særligt udstyr eller besøge fitnesscentret. Det er muligt at selvstudium hjemme. Komplekset er enkel, selv for en nybegynder.

Resultaterne af undersøgelser Callanetics

Konsekvent og videreuddannelse vil bidrage til at forbedre kroppen og blive slank formular. Markant forbedre din kropsholdning på kort tid stramme maven og reducerede kropsfedt i problemområder. Generelt er der en foryngelse af kroppen, det er hvad det er påvirket callanetics. Hvad er foryngelse af kroppen? Det flere successive faser:

 • forbedring af metabolisme;
 • effektiv vægttab;
 • styrke immunforsvaret;
 • forbedret udseende;
 • udvikling af fælles mobilitet;
 • styrke og normalisering af muskeltonus;
 • øge udholdenhed;
 • mindske træthed.

Callanetics - en statisk øvelser til vægttab, ombygning og styrke kroppen. Tiltrækningskraft systemet er, at det er muligt at øve derhjemme, hvis du ikke ønsker at deltage i undervisningen i gymnastiksalen.

Hvordan skal man behandle med Callanetics hjem

Callanetics kan praktiseres alene eller deltage gruppe træning under tilsyn af en træner. Til selvstudium lektioner Callanetics kan købes på cd-rom. Fremragende video-tutorials med træner Tatiana Rohatyn. Kurset tilbyder 2 programmer:

 • for begyndere eller grundlæggende niveau;
 • medium og høj belastningsniveauer.

Under vejledning af coach er det meget lettere at lære motion teknikker, at opbygge ånde - alt hvad det indebærer callanetics. Tatyana Rogatina i hans kursus forklarer den bemærkelsesværdige og viser, hvordan man bedre og mere effektiv til at udføre dette eller hint øvelse. Callanetics er en masse ubekvemme og vanskelige arbejdsstillinger, så rådgivning af en erfaren coach vil hjælpe til hurtigt at mestre teknikken med udførelse og opnå gode resultater.

Hvordan er video tutorials

Lessons Callanetics - denne øvelse, der består af opvarmning og den vigtigste kompleks. På strække baserede callanetics. Hvad er stretching? Det er et system af øvelser for at strække musklerne.

Vigtig del af kurset er afsat til at trække vejret øvelser, der hjælper til at afslappe musklerne. Elementer vejrtrækning teknik forbedrer nervesystemet og virker effektivt på metabolismen. Denne bemærkelsesværdige og callanetics. Tatyana Rogatina i hans kursus fokuserer på de øvelser, der bidrager til at træne musklerne fleksibilitet og udholdenhed.

Tatyana Rogatina perfekt udfører klasser, og imponerende resultater er synlige efter et par sessioner. Hendes klasser indeholder en masse gentagelser, som forbedrer ydeevnen af teknikken. Men det skal huskes, at hjemme træning kræver selvorganisering og disciplin.

Funktioner Callanetics klasser

Callanetics kan praktiseres på alle alderstrin. Fremgangsmåden indbefatter statiske øvelser til vægttab, er i alt 29. Hver bevægelse formål at strække musklerne, hvilket fører til øget tone. Statisk belastning eliminerer skarpe bevægelser, som fremskynder hjerteslag. Dette er ikke overraskende.

Systemet er baseret på yoga asanas, som kræver en fuld pust af mellemgulvet. Derfor Callanetics øvelser udføres i et langsomt tempo og er ledsaget af dyb vejrtrækning. Hvert skridt er rettet mod at styrke musklerne i ryg, ben, balder og presse.

Regularitet og varighed af sessioner

For dem, der ønsker at justere formen eller problemområder 3 gange om ugen i 1 time sessioner vil være nok. Når resultatet vil være mærkbar, kan klasser blive reduceret til 2 gange om ugen. Da de nåede bæredygtig succes tager kun 1:00 nok gange om ugen. For dem, der aldrig, eller ikke i lang tid engageret i sport, er nok 30-minutters træning 3 gange om ugen, men du skal følge nogle regler:

 1. Den gradvise opbygning af stress. På det primære niveau bør være meget tålmodig og afmålte tilgang til træning. Øvelser for at styrke musklerne er vigtigt at starte med et minimum. Idet den ønskede position, hold den 5-10 konti. Og for at tilføje 3-5% hver uge til niveauet nået. De vigtigste ting her - tålmodighed og langsomhed, vil de hjælpe at motionere regelmæssigt og for at opnå det ønskede resultat.
 2. En række øvelser. Af alle de øvelser til at vælge 7-12, som adskiller sig fra hinanden og være med til at udvikle forskellige muskelgrupper.
 3. Træning af motorisk funktion. At vælge de øvelser, som vil tvinge og under hensyntagen til den del af kroppen, der har brug for mest opmærksomhed for muskel reparation.
 4. Systematisk træning. Den maksimale effekt opnås kun almindelige klasser. Stille og langsomme øvelser, Callanetics kræver systematisk uddannelse, gradvist og effektivt at forbedre muskeltonus.

Efter at have nået det ønskede resultat vil være nok korte daglige lektioner bare 15-20 minutter.

Målsætning og uddannelse mangfoldighed

Regelmæssige klasser Callanetics giver gode resultater. Indhente på 3 gange om ugen, gradvist at øge belastningen, kan overvægt elimineres meget hurtigt. For at opnå en stabil resultat kan være nødvendigt at genoverveje din kost. Sletningen af de høje kalorieindhold fødevarer, kan du tabe i den seneste måned til 5,10 kg.

Hvis du kombinerer cardio med callanetics, vil effektiviteten af kampen mod overvægt øger flere gange. Desuden er det muligt i væsentlig grad at styrke hjertet og forebygge sygdomme i hjerte-kar-systemet i fremtiden. Eksperter anbefaler at inkludere i hver klasse cardio. Men i den indledende fase af uddannelse rotation - en stor mulighed.

Små daglige motion vil hjælpe med at opretholde muskeltonus og kan give energi hele dagen. Tilbage er kun at vælge den rigtige belastning:

 • kardiosessiya reb;
 • jogging;
 • gå;
 • ellipsetræneren;
 • svømning;
 • cykling.

Tilstrækkeligt alternativ træning: cardio - 2-3 gange ugentlig (afhængigt af uddannelsesniveau), 3 gange om ugen (klasserne kan øges gradvist begynder 30 minutter) - callanetics. Resultaterne vil overraske dig.

Tid til uddannelse

Universal opskrift, selvfølgelig ikke. Men i betragtning af slags øvelser og lytte til deres biologiske ur, kan du vælge den optimale tid til en træning.

 • Morgen. Ifølge eksperter, den menneskelige krop temperatur umiddelbart efter at vågne op noget under normen. Derfor, for de morgen klasser Callanetics får brug for mere tid til at varme op til at forberede og varme op dine muskler. For cardio fit yoga, cykling og svømning.
 • Day. Den perfekte tidspunkt for at gøre Callanetics. Især tiden fra 10 til 14 timer, på hvilket tidspunkt musklerne er klar til en tung belastning. Cardio - svømning.
 • Aften. Det optimale tidspunkt for aftenskoler Callanetics - fra 16 til 19 timer. Efter 19:00 organisme aktivitet markant reduceret. Denne gang kan afsættes til konditionstræning - gøre yoga.

Talrige positive anmeldelser bekræfter, at de smukke krop parametre bidrage til at nå callanetics. Hvad er det, vi har allerede lært, det er en pålidelig og effektiv metode for korrektionen. Bevis effektiviteten af systemets teknologi, som omfatter grundlag af denne teknik.

Elementer af klassisk ballet kendt for at være effektive for udviklingen af fleksibilitet og koordination. Akavet og svære øvelser og vejrtrækning teknikker lånt fra yoga, forbedre blodcirkulationen. Disse teknikker har længe vist sig at være effektiv.

Regelmæssige klasser Callanetics, en gradvis stigning i belastningen og intensiteten af træningen er garanteret at tabe sig og hjælpe dig med at komme i form af drømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.