SundhedKosttilskud og vitaminer

Sojaprotein. Fordele og ulemper

Soy Protein sidst er meget populært kosttilskud. Det er ofte anbefales og ernæringseksperter. Men den store popularitet den har noget protein i atleter.

Det er værd at bemærke, at ikke alle mener, at soja-version effektiv. Efter sin biologiske værdi er meget lav. I modsætning hertil soja står protein serum og hele æg. De er noget, og foretrækker atleter, der ønsker at tage på i vægt.

Sojaprotein. skade

Fordi nogle af ulemperne ved denne tilsætningsstof, det helt undgås. Grunden til dette bliver utilstrækkelig indhold deri methionin, som er en svovlholdig syre. Denne komponent spiller en meget vigtig rolle i opretholdelsen af det menneskelige immunsystem. Takket være methionin er produceret, og glutathion. Han, til gengæld er en vigtig antioxidant. Dette stof har en række vigtige funktioner:

  • Det beskytter celler mod de skadelige stoffer, og udlæser dem;
  • Det forhindrer oxidation af kolesterol.

I denne henseende kan det konkluderes, at sojaprotein er mindre effektiv og nyttig for organismen i at opretholde immunsystemet.

Der er også en opfattelse, at dette tillæg ikke kun ikke reducere niveauet af kolesterol i blodet, men tværtimod, det øger. Og det er truslen om åreforkalkning. Dette henviser til sojaprotein, hvis det ikke er yderligere beriget med methionin.

Dette er ikke den eneste ulempe ved dette protein. Ud over alt det indeholder farlige komponenter, som har evnen til at interferere med normal fordøjelse. De også forsinker absorptionen af nødvendige og meget vigtige næringsstoffer. Således er disse komponenter er:

  • Lektin. Dette vegetabilsk materiale er meget farligt for menneskers sundhed. Dets anvendelse kan forårsage skader på maven og tarmene.
  • Protease. Enzymet, som er aktivt involveret i fordøjelsen af proteiner. Samtidig er det væsentligt interfererer med funktionen af andre enzymer, der hjælper optage næringsstoffer og proteiner.
  • Østrogen. Disse stoffer vil uundgåeligt føre til dannelsen af fedt.

Sojaprotein. værdighed

Efter den negative side, ser det ud til, at selv den positive sojabønner intet kan være. Men dette er ikke tilfældet. Mange skadelige stoffer, som indeholder et fødevaretilsætningsstof fjernes under fremstillingsprocessen. Når dette protein er mættet med methionin. Dette øger værdien af dette produkt.

Talrige undersøgelser har vist, at sojaprotein har evnen til at reducere antallet af farlige for menneskers liv af cancerceller. Ofte endda læger foreskrive anvendelse af tilsætningsstoffet som et middel til behandling af kræft.

Anbefalet protein (soja) samt til patienter med kardiovaskulære problemer. Det forhold, at risikoen for hjertesygdomme, anvendelsen af dette tilsætningsstof reducerer betydeligt. Men ingen effekt på den reproduktive system er af kroppen ikke er fastsat.

Forskere har længe vidst, at sojaprotein har en gunstig virkning på skjoldbruskkirtlen, genoprette dens normale funktion. Modtagelsen af sådanne tilsætningsstoffer fremmer som øger produktionen af skjoldbruskkirtelhormoner. Denne egenskab er unik.

Spise sojaprotein

For mange et dilemma, om der skal tage et supplement eller ej. Efter alt, er det på den ene side gør ondt, men på den anden - det har mange positive aspekter. Svaret er meget enkelt. Du kan bruge en lille mængde af dette protein. Ernæringseksperter anbefaler at bruge, selv for en dag, ikke mere end 30 g produkt.

Et flertal af mennesker blandes to forskellige protein, hvilket gav fordelene ved en kombination af begge. Især da i dag er der ingen grund til at tro, at på samme tid flere former for protein fører til tab af deres egenskaber.

Standard anbefalede daglige take 30 g sojaprotein, fortyndet med varm væske. Ved en mængde additiver er tilstrækkelig til 300 ml mælk eller postevand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.