SundhedKosttilskud og vitaminer

Brusetabletter "Magnesium + Kalium" ( "Doppelgerts"): anmeldelser

De mennesker, der fører en aktiv livsstil, uanset alder og bopæl er særlig vigtig for kroppen at få de nødvendige vitaminer og mineraler. Efter alt, verden er så meget ukendt og ønskelig, og hvordan kan grånende hår forhindre de unge på hjerte? En ungdom og unge voksne med deres hektiske livsstil og uregelmæssige måltider - medmindre de ikke behøver at bevare sundhed og vitalitet?

For at leve et aktivt liv i mange år og har en sikkerhedsmargin ved høje belastninger, medicinske og sunde ernæringseksperter anbefaler at tage ekstra vitaminer og mineraler af bredspektret. Et sådant værktøj er "Doppelgerts Magnesium Kalium +" fra det tyske firma "Queisser Pharma GmbH & Co".

stoffet

Den vigtigste aktive lægemiddelstof og indholdet i en tablet:

  • magnesium - 300 mg;
  • kalium - 300 mg;
  • Zink - 5 mg;
  • chrom - 30 mikrogram;
  • jern - 3,5 mg;
  • Vitamin B6 - 4 mg;
  • B12-vitamin - 2 mg.

frigivelse Form

Produceret i pakninger med 30, 60 eller 80 tabletter. Også "Doppelgerts asset Magnesium + Kalium" kommer i form af brusetabletter i en bekvem cylindrisk pakke med 15 styk. Den opløselige form af magnesium og kalium er i form af carbonater. Den flydende form er en mere fuldstændig absorption af vitaminer og sporstoffer.

Terapeutisk

"Magnesium Kalium Doppelgerts +" (Doppel Herz) tilhører formuleringer indeholdende biologisk aktive stoffer til intensiv genopfyldning af mangel på mineraler, vitaminer og sporstoffer. Mens i let fordøjeligt form af nyttige komponenter i formuleringen har en genoprettende og regenererende virkning på det kardiovaskulære system.

Komplekset også "Magnesium plus kalium Doppelgerts" har en positiv virkning på blodkar, muskelstyrke og udholdenhed, hvilket resulterer i rækkefølgen af nervesystemet (kører en foruroligende drøm og neuroser forårsaget af stress), hjælper det at optimere elektrolytbalancen i kroppen.

Magnesium - værdifuld sporstof involveret i metabolismen af kulhydrater, protein syntese af forbindelserne, fremgangsmåderne ifølge excitation og hæmning af nerveimpulser, det fremmer fuld lempelse af hjertemusklen.

Kalium er en lige så vigtig element. Den opretholder optimale koncentration af magnesium i kroppen, i et par tjene som grundlag for den normale elektrolytbalance, nødvendigvis krævet for normal hjertefunktion. Kronisk mangel på kalium i kroppen kan forårsage arytmi samt syndromet af kronisk træthed (sidstnævnte lider i varierende grader op til 30% af dagens byer).

Det høje indhold af væsentlige elementer i udarbejdelsen af "Magnesium + Kalium Doppelgerts" gør det et uundværligt værktøj i bevaring og vedligeholdelse af sundheden for det moderne menneske.

Zink er nødvendig for regenereringen af huden, forbedrer fertilitet (køn) funktion (især hos mænd), deltager i væksten og udviklingen af knoglevæv.

Chrom hjælper med at normalisere blodsukker og insulin syntese. Aktivt brugt af kroppen ved høj fysisk anstrengelse, og derfor kræver regelmæssig genopfyldning.

Jern - et væsentligt element i syntesen af hæmoglobin. Det er nødvendigt at tage yderligere betydelige mængder i perioder med rehabilitering og recovery målbar blodtab.

B6-vitamin involveret i protein metabolisme, er nødvendig for fuldgyldigt stærk immunitet og nødvendig for optagelsen af glukose i kroppen.

Vitamin B12 er afgørende for normale bloddannende funktioner, aktiverer den generelle metabolisme, bidrager til den normale funktion af blodkoagulation. Betydelig mangel på dette vitamin forårsager træthed, manglende appetit, anæmi (anæmi).

Selv de nyeste komponenterne i produktet "Doppelgerts Magnesium + Kalium" supplerer og er i relativt beskedne mængder, men tilskud påvirke tilstanden af hele organismen betydeligt. Han helbreder gradvist.

Hvem er "Magnesium + Kalium Doppelgerts"

Teenagere (en periode med intens vækst og justering ogranizma), ungdom og folk af midaldrende, en masse arbejde involveret oprettelsen af en virksomhed, forældre, udvikling og naturbeskyttelse, atleter, rejsende, journalister, militær - alle kategorier af mennesker, der fører et aktivt liv, fuld fysisk, intellektuelle og stressende belastninger. Også mennesker med nedsat helbred på grund af alder eller tidligere sygdomme.

Repræsentanter for alle disse kategorier tog stoffet "Doppelgerts Aktiv Magnesium + Kalium", blev kommenterer resultatet af brug behersket at godkende absolut positiv.

Resultater af ansøgningen, undersøgelser og anmeldelser

Næsten alle indbyggerne i moderne byer en masse arbejde. Høj intellektuel, følelsesmæssig og fysisk stress fører til det faktum, at kroppen ikke har tid til at komme sig, især på baggrund af knaphed på mineraler og vitaminer, der stammer fra den daglige mad.

Gendan indholdet af de mest vitale komponenter, kan du bruge stoffet "Doppelgerts Magnesium + Kalium." Anmeldelser af positive effekter på din krop efterlader folk med et svagt hjerte-kar-system, hyppig svimmelhed, tab af koncentration, og periodisk lemmer følelsesløshed. Den helbredstilstand er forbedret markant i mange allerede i den anden uge af at tage stoffet, passerede følelsesløshed symptomer, søvn blev mere robust og komplet.

Selv tilsyneladende raske mennesker, der tog det komplekse til at forhindre, bemærkede langsigtet positiv effekt på immunsystemet (ingen forkølelser i løbet af hele efteråret og vinteren).

Desuden har mange forbrugere bemærket, at de blev mere munter, aktiv, hårdtarbejdende, trods alt bliver mindre træt. Ofte forbedrer søvn, bliver morgen stige let og behageligt. Nogle bemærkede, at undergik natlige lægkramper.

Alle de positive anmeldelser og resultater af kliniske forsøg med et lægemiddel kan anbefales for regelmæssig indtagelse. , Doseringsplan og dosis anbefalet af producenten, er det bedre ikke at forstyrre. Tag en kompleks serie bør være to til tre gange om året og en halv eller to måneder. Efter to måneder efter modtagelsen af krævede pause i en måned.

forholdsregler

"Magnesium + Kalium Doppelgerts" anbefales til voksne, børn og unge fra 12 år, bør doseringen og proportionerne af sporstoffer være forskellige for yngre børn. Også ikke anbefales til brug for gravide og ammende kvinder. Desuden i sjældne tilfælde, den allergiske reaktion i et individuelle følsomhed over for lægemidlet.

Fordele i forhold til analoger

Du kan finde "Doppelgerts Aktiv Magnesium + Kalium" hvor som helst i verden, og også oplade aktiviteter og resultater, få mere sikkerhed og testet kvaliteten af den tyske producent.

Det stof har en optimal dosering, der lader dig tage alle én tablet om dagen. Praktisk opløselig form af frigivelse muliggør hurtigere og mere fuldstændig absorption af produktets komponenter.

Alt dette gør komplekse "Magnesium + Kalium Doppelgerts" enestående kilde til essentielle mineraler og vitaminer. Succesfuld kombinerer effektivitet, brugervenlighed og tilgængelighed for den brede befolkning i alle aldre og erhverv.

producent information

Den moderne farmaceutiske industri tilbyder en enorm mængde af vitamin-mineral og multivitamin komplekser. Men ikke alle producenter kan prale næsten et århundredes erfaring med succesfuld sundhedsfremme af biologisk aktive stoffer.

Opskrift af den første (original) balsam energotonik "Doppel Herz" er udviklet i Tyskland tilbage i 1919 A.Kvayserrom.

Siden da har afstivning linje og aktiverende stoffer udvidet betydeligt. "Doppelgerts Magnesium Kalium +" ratings er anført ovenfor, - en af de seksten medicin fremstillet farmaceutisk kæmpe "Queisser Pharma GmbH & Co". I dette selskab har vi længe forstået, at nøglen til deres succes er en sundheds- og aktiv levetid klienter, som en almindelig kunde-overlevende - drømmen om enhver forretningsmand.

I dag, under logoet "Doppelgerts" kan du finde en balsam, tabletter, gelatinekapsler ( "Omega-3"), immunnoukreplyayuschie te og andre typer af sammensatte genoprettende formuleringer.

Betingelser for distributions- og generelle anbefalinger

"Doppelgerts Magnesium + Kalium", brugsanvisningen, der er indeholdt i denne artikel er en forenklet og forstørret udgave af regelmæssig vejledning fra producenten, kan du købe uden recept på ethvert apotek.

Med hensyn opbevaringsforhold og holdbarhed ved stuetemperatur præparatet kan opbevares i 3 år.

I nogle familier er det blevet en tradition at tage sig af ældre familiemedlemmer, at købe dem en gave af et produkt fra "Doppelgerts". Den oprindelige form af udgivelsen af "Magnesium + Kalium Aktiv" kan være en vidunderlig gave til en elev eller en studerende i eksamensperioden, og en ekstra påmindelse om din varme og omsorgsfulde holdning til slægtninge og venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.