TravelingRejsetips

Gaver og souvenirs fra Thailand.

Planlæg at slappe af i solen og Thailand er allerede i forventning om den længe ventede rejse? Du er meget heldig! Men vi bør ikke glemme alle de mange venner og slægtninge, der er væk det daglige arbejde i langt elskede hjemland. Prøv at bringe dem i det mindste et lille stykke af en fjern og mystisk thailandske lykke. Souvenirs fra Thailand, ikke blot blevet personificeringen af omsorg og opmærksomhed fra din side, men også bidrage til at formidle en særlig smag af landet. Så hvad kan du bringe tilbage fra Thailand?

Traditionel medicin og kosmetik

Ankommer i Thailand, vil du helt sikkert høre om naturkosmetik og medicinsk udstyr, som er baseret på en række lokale urter. Blandt dem kan nævnes kokos, ananas og sesamolie, hår maske med papaya ekstrakt eller ris mælk, en bred vifte af kollagen balsam og mange andre meget originale midler til at klare sig selv. En tinktur af slanger og skorpioner, forårsager en storm af modstridende følelser. Men du kan være sikker på, at sådanne souvenirs fra Thailand helt sikkert vil ryste dine slægtninge og venner af hans originalitet. Alt dette kan købes i dagligvarebutikker og i specialiserede sundhedscentre.

Latex Produkter

Af saften fra træet Gibea, som vokser i det sydlige Thailand, lavet en række latex produkter - primært madrasser og puder. Ved at købe disse produkter på latex fabrikker, kan du ikke i tvivl om deres styrke og holdbarhed. For at lette transporten sådanne gaver fra Thailand pakket i særlige vakuum film, komprimere dem til miniature størrelse.

Blomster og Frugt

Når du vælger en gave, så glem ikke om de eksotiske, eller endda helt sædvanlige for os frugter (bananer, ananas) - fordi her i landet, de har en mere intens og lyse smag. De kan købes i ethvert supermarked, og i frugt gadeboder. En komfortabel og rummelig kurv hjælp drop off frugten intakt.

Husk, at de urtepotter ud af landet er forbudt. Sådanne gaver kan købes fra Thailand til eksport til en lille boks, og stilke af anlægget vil blive placeret i særlige kapsler, der bidrager til deres længere opbevaring. Selvfølgelig, udbud og sarte orkideer er de vigtigste stolthed af landet.

Jersey og silke

Silke i Thailand kan købes enten i metermål eller i form af færdige produkter. Da processen af sin produktion ganske omstændelig og langvarig, er det værd sådant stof ikke er for billigt. Før du køber bør det præciseres, hvorvidt det er et naturprodukt. Hertil kommer, vinduerne i mange shoppingcentre, lokale markeder eller supermarkeder i den bredeste vifte af strikvarer. Og prisen på sådanne ting er simpelthen fantastisk med dens demokratiske karakter og kvaliteten af produktet ikke giver udenlandske analoger.

Tilbehør og smykker

Dine kære vil være taknemmelig, modtaget som en gave, en bred vifte af tilbehør og smykker. I modsætning til de garderobe elementer, erhvervelse af hvilken der er en risiko for at lave en fejl med størrelsen af sådanne souvenirs fra Thailand glæde for sin alsidighed og evne til at supplere næsten ethvert billede.

Således er overflod af forskellige produkter og tiltrækningskraft lokale priser gør det muligt at bringe de oprindelige og stadig ganske brugbare souvenirs fra Thailand. Men, revet med shopping, vi må ikke glemme de elementære regler for forsigtighed - det tilbudt ting kan nemt være forfalsket. Nyd din tid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.