LovOverholdelse om regulering

Procedurer og operationer Told

Told politik, forfulgt af staten i interesse i forfølgelsen af nationale udenlandske økonomiske interesser, er et komplekst system af økonomiske, juridiske og organisatoriske foranstaltninger og er at regulere toldmyndighedernes relationer. Det tjener hele komponent af udenrigspolitikken og direkte bestemmer den økonomiske sikkerhed.

Gennemføre en effektiv toldpolitik baseret på principperne, der etablerer den mest almindelige retning og definerer de forudsætninger, som toldprocedurer er dannet. For eksempel, for et land som Rusland, organiseret som en føderal stat, en af de vigtigste principper i organiseringen af toldpolitikken er princippet om enhed. Disse principper toldkontrol tyder på, at:

- det område i Den Russiske Føderation forbyder etablering af eventuelle toldgrænser;

- ikke tilladt skabelse af hindringer for den frie bevægelighed for varer, tjenesteydelser og finansiering;

- Indførelsen af de lokale og regionale myndigheder i enhver afgifter og gebyrer Told arten af de overførte midler;

- om flytning af indførelsen af midlertidige begrænsning af dem kan kun foretages på grundlag af føderale lovgivning.

Labour Code Art. 1 fastslår, at den brugerdefinerede metoder skal organisationen bevæger køretøjer og varer i overensstemmelse med accepterede love. Et sæt regler for told Forordningen indfører et system af russisk toldlovgivning.

De vigtigste kategorier, hvor loven opererer inden for toldområdet er toldprocedurer, skikke og toldekspeditioner.

Told virksomhed - er et system af metoder og tekniske ressourcer, som leveres toldregler i overensstemmelse med etablerede love og bestemmelser. Dens struktur består af toldmyndighedernes statistikker, antallet af operationer og toldprocedurer.

Sidste behandlet i arbejdsloven som et system af regler og bestemmelser, der definerer den algoritme af toldoperationer, og operationer, til gengæld er individuelle handlinger, der producerer emner med toldspørgsmål og gerningsmændene til de aktiviteter, der falder ind under kompetence toldkontrol. Disse omfatter f.eks betaling af gebyrer, påfyldning af de relevante dokumenter, vedligeholdelse kontrol, frigivelse af varer.

Toldregler (dette udtryk bruges ofte som en henvisning til de procedurer, identitet) omfatter: intern forsendelse, opbevaring og brug regler navn toldordninger. Gennemførelsen af alle formaliteter er normalt udføres i færd med registrering, transporteres på tværs af staten grænsen mellem Georgien. Faktisk transit toldprocedure og toldformaliteter de er de beføjelser, hvis gennemførelse finder sted som officererne i toldmyndigheder og emner af udenlandske økonomiske aktivitet.

Toldtarif - er et værktøj, eller snarere et middel til handelspolitikken, ved hjælp af hvilke der er regulering af det indre marked, og udført sit samspil med den eksterne. Dens fundament er den råvare nomenklatur for udenlandske økonomiske aktivitet, der anvendes for told og tarif støtte disse aktiviteter. Betydningen af denne nomenklatur er, at hvert objekt flyttes på tværs af grænsen, har en særlig unik kode, der tjener som grundlag for at anvende den toldsats og at bestemme dens værdi.

Uafhængig komponent af told- statistik handlinger, som tjener og bruges primært til at gennemføre kontrol over korrekte og formelt rigtige modtager betalinger til det føderale budget. Dens formål er produkter, der kan få mulighed for at påvirke værdien af de materielle ressourcer i staten.

Disse elementer i deres helhed, næsten kun gennemført på grundlag af reglerne i toldlovgivningen. Og gennem tilpasset politik opnåede både nuværende og fremtidige udfordringer på området for udenlandske økonomiske aktivitet i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.