Nyheder og SamfundFilosofi

Hvad er formålet idealisme?

Formål idealisme - det er retningen af filosofiske tænkning, hvis medlemmer betragtes et grundlæggende princip i verden individuelle spiritualitet. Forskellige skoler kaldes forskellige årsager, dannelsen af livet på planeten - teologerne troede på Gud, i Hegel henvist til den absolutte ånd, og Schopenhauer - Verden vil. De første repræsentanter for denne tendens var de gamle lære Platon og Pythagoras, og under udøvelsen af deres tilhængere observerede anerkendelsen af verden og de virkelige elementer af stof, som er genstand for specifikke principper i den ideelle.

historie

I første omgang, før udviklingen af filosofiske tænkning i denne retning af gamle lærde, objektiv idealisme manifesteret i den gamle indiske religiøse kunstbog "Upanishaderne." I det den materielle verden er beskrevet som dækker den store Maya, skjuler den sande virkelighed i den guddommelige manifestation af den ultimative begyndelse. Den komplette udtryk for første gang denne lære er beskrevet i de filosofiske værker af Platon, og i middelalderen erstattet idealisme kommer skolastiske realisme. I moderne tid spørgsmålet involveret Hegel, F. von Schelling og G. V. Leybnits.

Hegels doktrin

Formål idealisme i XVIII-XIX århundrede, har afveg væsentligt fra de gamle lærdomme og en særlig plads i denne retning tog Hegels filosofi. Anerkender således han ånden i den primære, viste sig den materielle verden, men ikke kalde ham Gud, og den "absolutte idé." I bogen "Naturfilosofi" hans idealistiske synspunkter forekommer helt lyse, fordi den materielle verden kaldes en sekundær, afledt fra den oprindelige ånd og afhængig af ham. Forsker gør forskning af det sociale liv, hvilket også påvirker den guddommelige idé, som opstod før fremkomsten af menneskeheden.

Dybest set, den objektive idealisme Hegel fokuserer på begrebet "absolut ånd", der betragtes som en videnskabsmand i udvikling og bevægelse. Dialektikken i læren af filosoffen skarpt kontrast til metafysikken, men hjørnestenen i hans undervisning er følgende tre positioner. For det første menes det, at beløbet under visse betingelser kan udvikle sig til kvalitet. For det andet, den objektive idealisme i papirer videnskabsmand angår modsigelse som den vigtigste kilde til udvikling. For det tredje har Hegel ikke acceptere benægtelse som sådan, og tænkte, at det var umuligt at være sikker på en hvilken som helst problem præcis.

Imidlertid er en særlig plads besat af de universelle love for udvikling, og dialektik er de iboende modsætninger af de fænomener, og sådan et koncept i filosofisk videnskab først dukkede op. Hegel var imod metafysikere, Absolutized analyse, og foreslog forholdet mellem begreberne selv. Den dialektiske metode og den metafysiske system skarpt imod hinanden, fordi forskeren anerkender fremskridt, ændringer i den objektive virkelighed , og bevægelsen af verden til noget nyt.

Læren om Schelling

Formål idealisme Schelling om udviklingen af den naturfilosofi, som blev en selvstændig genstand for analyse. Han koncentrerede sig om detaljeret undersøgelse af den dynamiske proces, da perioden for dens aktivitet er faldet sammen med den æra af de vigtigste opdagelser inden for fysiologi, fysik, kemi og elektrodynamik. Formål idealisme er fuldt manifesteret i visningen af Schelling, da det er åndeliggøres selve sagen. Forskeren var ikke begrænset til de synspunkter, den naturlige udvikling af verden, og så på den genstand, der undersøges reelle dynamiske modsætninger. Filosof, han hævdede, at verden kan blive kendt gennem grund, som førte til udseendet af logisk tænkning person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.