ComputereComputerspil

Hyde i 28 rum "Cuba" i pavillonen. Perfekt verden: guider

Så i dag vil vi studere med dig en guide på 28 rum "Cuba" i PT. Desuden får vi se, hvad det hele handler om, og også lære om den generelle passage af alle værelser og opgaver, der kun mødes. Når alt kommer til alt, kun efter at have fuldført alle "quests", kan du få en god belønning. Lad os kigge hurtigt på 28 rum "Cuba" i PI og andre "trivia" relateret til denne daglige opgave.

Essensen af passagen

Så hvad er "Cube" i "Perfect World"? Hvor skal vi hen med dig for at modtage belønningen? Lad os prøve at håndtere dig i denne vanskelige sag.

"Cube Hive" - dette er intet som en særlig placering, opdelt i 50 separate værelser. I hver stand står ikke-spillere (NPC), som giver os en række opgaver. Hyde på "Cuba" i PV kan ikke forestilles uden en komplet beskrivelse af alle værelser. Dette vil vi snakke med dig senere. I mellemtiden er det værd at se på, hvad vi måske har brug for for en fuldstændig og vellykket passage af dette dagligt.

Til at begynde med er den første betingelse tilstedeværelsen af et tegn fra niveau 40. Dem, der endnu ikke har nået denne bar, kan ikke deltage i dette dagligt. Essensen af deltagelsen er enkel - du får et specielt tegn på testen ved indgangen (til ulven eller lederen ved siden af det), så går du til "Cube of the Hive" og udveksler den til en terning. Så begynder en slags lotteri. Hvilket tal faldt på benet - for så mange rum fremad bevæger du dig. Du skal bestå testene i 49 værelser og komme til finalen - 50. Der vil være en stor fyr, der venter på dig med en belønning. Hyde til rum 28 "Cuba" i PV vil virke for dig en lille smule, når du finder ud af at du kan blive fanget. Særligt ubehageligt øjeblik er, at du kun kan indtaste stedet én gang. Men uden at forlade værelserne kan du fortsætte med at forsøge at passere igen og igen. Det vigtigste er ikke at teleportere tilbage til den ideelle verden. Lad os se nærmere på alt, der kun kan berøre "Magic Cube".

Hvad du har brug for

Så hvis du allerede har nået dit niveau 40 karakter, så lad os se, hvad der er nøjagtigt for at kunne fuldføre denne daglige opgave. Det er ikke kendt, hvorfor denne mulighed blev indført på et så lille niveau. Problemet er, at ikke alle løb er i stand til hurtigt at springe over rummet "Cuba" og få en belønning.

Før du kommer til vores hovedtema - "PV 28", vil guiden hjælpe dig med at forberede dig til den vellykkede gennemgang af hele den daglige rutine. Det er værd at se på en række elementer, der skal være til stede i din beholdning. Især hvis du beslutter dig for at gå på daglig basis på et lille niveau.

Den første ting du har brug for er mindst 6 celler i lager og gratis. Under passagen kan du have specielle søgeartikler, der er deponeret i den vigtigste rygsæk. Derudover er belønningen i form af kister og meditationssten også tilføjet til posen.

Nu lidt om passagen. Lager op apoteket. Antistans, immuniteter, apotek for liv og mana - det er det, du kan undvære i "Cuba". Desuden, hvis du har lidt HP, er det bedst at købe dig selv et hack. Uden det kan du ikke undvære i nogle tilfælde.

Dernæst skal du bruge "acceleratorer". Der er i "Cuba" sådanne værelser, hvor du skal skynde hovedet, så du ikke "havn" i 1 værelse og ikke skulle starte alt fra begyndelsen. Du kan tage det passende apotek, pumpefærdigheder på nogle løb, og lære den passende færdighed på genien.

Til passagen skal du også have et spilkort. Det er bedst at samle dem så meget som muligt. Uden dem kan du ikke engang få den passende søgen. Køb denne vare i "Cuba" i "katte", og også bytte til mirages. Uden for Magic Cube's placering kan du bytte mystiske chips med en hastighed på 1 til 2 (1 fiha = 2 kuponer). Derudover lager op på penge. Posen skal være mindst 1k (million). Til sikkerhed.

sikkerhed

Nu er det værd at analysere hvilke værelser vi kan møde. Lad os se hvad du kan forvente fra "Cache Hive Cache" -stedet.

1 værelse er begyndelsen. Her får du en terning og starter din passage. Herunder og efter tabet.

Derefter møder du en række værelser med opgaver. I nogle af dem bliver du nødt til at tage en opgave at grave ud et bestemt antal kister (gratis), et sted denne tjeneste betales. I betalte værelser får du en kasse, hvor 1k, 5k eller 1 yuan kan opbevares.

Nogle gange på vejen er der opgaver fra kategorien "dræb et vist antal mobs på niveau i et par minutter." Det er ret nemt, hvis du ejer en stor del af livet eller et apotek. Du kan også blive bedt om at dræbe en mini-chef. De gør ikke ondt meget.

Der er også værelser hvor du skal dræbe "kæledyr". De kan blive slået til 2 hits, og de slår næsten ikke dig, men de giver meget erfaring og chips til dem.

Et sted skal du tælle antallet af farvede bolde. Ikke de sværeste opgaver, især når man mener, at passagen på 28-pladsen "Cuba" omfatter beregningen af "bolde". Men mere på dette senere. Lad os nu se, hvad der er så farligt, du kan forvente.

Fare tæt

Det ser ud til at være ret simpelt - at tælle, hurtigt grave op i kisterne, dræbe et par mobs og lette chefer - og det er alt sammen, søgen er forbi. Men nej. Der er også sådanne lokaler, som ikke er underlagt alle. På grund af dem bør "Cube" kun holdes på højt niveau.

De første problemer, som en spiller måtte have, kommer ind i lokalet for at overleve. I alt er sådanne lokaler i "Cuba" 3. Vi bliver nødt til at overleve 100 sekunder. I midten af rummet er en skydebold, som rammer meget hårdt. I hjørnerne af agro-mobs. At dræbe dem er der ingen mening - i en folkemængde kan de overvælde nogen, især på 3 vanskeligheder. Så alle 100 sekunder er du nødt til at løbe rundt i en cirkel fra hjørne til hjørne, spise krukker til livet, rulle hirk og undgå kollision med mobs. De første 2 vanskeligheder kan stadig bestås, men på 3 næsten alle "falder".

Derudover kan du komme ind i pc-rummet. De er kun 2. De er farlige, fordi der er en skydespil i lokalerne - det dræber hurtigt. Om 20 minutter skal du dræbe en anden spiller (eller han dig). Så vil der være en stor fyr, der vil lade dig gå. Hvis du ikke er klædt og på et lille niveau, og endda en PVE-afspiller, kan du sikkert teleportere til 1 værelse og starte om igen.

Sommetider kan såkaldte fængsler være farlige. Her er pc'en tilladt, og essensen af passagen er enkel - at tage søgen og bare sidde i en vis tid: 2,5 eller 10 minutter. Som regel berører ingen nogen her.

Særligt ubehageligt værelse er den ene, hvor spilleren bliver nødt til at lytte til argon-mobs, larver. De dræber med et slag. Den nøjagtige passage her er ikke - bare forsigtigt nærmer sig og lytter til hissing. Hører du noget? Denne måde passer dig ikke.

Derudover kan en ubehagelig og farlig overraskelse være en bombe. I "Cuba" er der 2 værelser: En bombe er hængt på dig, så vil du have 10 minutter at komme til et bestemt rum og fjerne dynamitten. Ellers smider du bare i 1 værelse.

En kort vejledning til "Cuba" i PW er blevet gennemført. Nu er det værd at tale om rumnummer 28.

Hvad afventer os

Antag, at vi kom til vores værelse i dag. Der er ikke noget farligt her. Især hvis du allerede har besøgt, for eksempel i 14 værelser (PC-mord på 20 minutter). Karakteren ser flerfarvede bolde over hovedet, og i midten af lokationen er han en sundere, der løser opgaven. Hvad kræves? Tæl antallet af kugler af en bestemt farve.

Hvad er der i rum 28 i rummet "Cuba"? Røde, hvide og blå flyvende bolde, som vi må tælle. Først skal du tale med NPC og tage en indsats fra ham. Start nu samtalen igen, men ikke til slutningen. Læs dialogen - der bliver du spurgt hvor mange kugler af en bestemt farve i rummet og vil give 3 muligheder for et svar. Luk nu samtalen og flyt til det fjerneste højre hjørne. Omregner alle bolde, og derefter gå tilbage og giv et svar. Værelset er bestået.

Det er rigtigt, at en guide til værelse 28 i "Cuba" i PV indeholder flere teknikker. På den første talte vi allerede - gik ind i et hjørne, satte kameraet op, så alle sfærerne faldt ind i anmeldelsen, tælles og besvares.

Den anden metode er at træde tilbage i hjørnet, lave en skærm, åbne den, der for at foretage beregninger og svar. Ganske en gammel version, som nu er meget få mennesker bruger.

Til doven

Men vejledningen til værelse 28 i "Cuba" i PI indeholder et lille trick. Sandt nok er det nu ukendt, hvordan denne metode virker - de bruges også sjældent. Vi taler om nogle statistikker. Lad os se det.

For blå sfærer:

  1. Hvis valget er mellem 13, 14 og 15, er det korrekte svar 14.
  2. Hvis mellem: 13, 14 og 12, så er svaret 12.
  3. Når valget er givet 10, 11 eller 12 kugler - svar 12.

For hvide:

  1. Hvis svarene er 9, 10, 11, så er det korrekte svar 11.
  2. Når det er tilgængeligt 8, 10 og 11, vælg derefter 10.
  3. Hvis valget er givet mellem 8, 9 og 10, så er det sandt - 10.

Røde Kugler:

Overvej altid på egen hånd, undtagen når du får et valg mellem 14, 13 og 12. I denne situation er det korrekte svar 12 røde bolde.

Som allerede nævnt er det nu ikke kendt, om denne mulighed virker. Så prøv altid at selvstændigt overveje alle sfærer og give de rigtige svar. Det er alt sammen. Nu kender du passagen af 28 rum "Cuba" PV.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.