Mad og drikkeAnmeldelser om restauranter

Ølrestaurant "Kama" (Perm): beskrivelse, menu og tilbagemelding fra besøgende

Perm betragtes som en ret stor by med en befolkning på mere end en million mennesker. Ofte kommer turister fra forskellige byer i Rusland for at se den lokale arkitektur og seværdigheder, for at beundre de mange naturhistorier i Urals. Derfor er det altid relevant at søge efter virksomheder, hvor du kan spise lækkert og budget eller have en god aften. Forskellige virksomheder i Perm søges ikke kun af besøgende, men også af lokale beboere, der ønsker at slappe af eller fejre noget. I byen er der mange caféer, barer og restauranter, hvoraf den ene er bryggeriet "Kama" på den sibiriske gade. Det handler om hende, hendes placering, køkken og service, der er beskrevet i artiklen nedenfor.

Restaurant "Kama" (Perm)

Et sted med positiv energi og en unik atmosfære, som er iboende i en rig eksklusiv ånd, der kombinerer harmoni, oprigtighed, gæstfrihed og komfort. Der er mulighed for at fejre en vigtig begivenhed, spise middag med familie eller nyde en samtale med nære venner over et krus frisklavet øl.

Kort beskrivelse af organisationen

Restaurant "Kama" (Perm) tilbyder alle beboere i byen og sine gæster at springe ind i det boblende natteliv, for at nyde de øjeblikke, der bruges i nærmeste og kæreste, at slappe af og have en god tid. Hver gæst venter på en hyggelig atmosfære, en stor bar, lækkert køkken og dans til efteråret.

Det er i "Kama" du kan smage nye retter, lækker øl og fantastiske cocktails. For fans overalt og altid holde kontakten er der gratis trådløst internet, for dem der ønsker at flytte er der et dansegulv, levende musik spiller. Gæster der kommer med privat bil vil lide den rummelige parkeringsplads, hvor du kan forlade din jernhest og slappe af.

Hvad angår priserne, vil de besøgende på "Kama" blive meget overrasket over at se størrelsen af checken. Den gennemsnitlige regning for institutionen starter fra fem hundrede rubler. Så det er velsmagende at spise og behageligt slappe af her for et meget beskedent beløb. Til betaling accepterer klubben både kontantmidler og bankkort, for regelmæssige kunder er der et system med rabatter. Indgangen til restauranten er gratis.

Interiør af haller

Institutionen et overblik skaber et meget behageligt indtryk, her kan du se en streng klassikere, som giver ekstra ekstravagance. Hovedmaterialerne er naturligt træ og læder, sortimentet af farver indbefatter en mørk nuance af grøn, brun og guld, som hjælper med til fuldt ud at afsløre facetterne af indretningen. Muffled light føjer komfort, skaber en romantisk atmosfære. Restauranten er meget elegant og æstetisk, behageligt og stilfuldt sted, der kombinerer nåde, komfort, tilbageholdenhed og uovertruffen.

Forudsat tjenester

Restaurant "Kama" (Perm) tilbyder sine kunder to komfortable haller:

  • Den vigtigste, der er designet til 280 personer. Her finder du et klassisk interiør, møbler af naturlige materialer, bløde lædersofaer.
  • VIP-værelse, delt med skillevægge i fire zoner, der kan rumme op til 16 gæster.

Begge haller er gode til at holde forskellige festlige arrangementer. I standen kan du organisere en romantisk middag til din anden halvdel eller fødselsdag i en snæver kreds af kære. Hovedstuen vil være en glimrende løsning til virksomhedens arrangementer, jubilæer eller bryllupsfest.

Fredag og lørdag i hovedstuen arrangeres sjove tema fester og underholdning shows.

Køkken funktioner

Lokale kokke vil demonstrere den sande natur af russiske, sibiriske, europæiske, italienske, japanske, indenlandske køkkener. Her kan du prøve fantastiske retter på grillen eller grillen, desserter og bagværk, takeaway mad. På restaurantens krogkort er der et stort udvalg af tobaksblandinger. For unge kunder er ølrestaurangen "Kama" (Perm) menuen speciel - børn, og der er også lænet, vegetarisk.

Fans af en skumdrik ventes med et bredt udvalg af en levende øl tilberedt på eget bryggeris område og også snacks til det. En smuk smagspalet, hopsens finhed og en rig kombination af smagsoplevelser vil behageligt overraske selv de mest krævende gourmeter.

Bryggeriet tilbyder stolt følgende sorter:

  • "Jubilæum", kogt af højeste kvalitet af karamel og lette malt;
  • Let beriget øl Bock;
  • Marzen - halv mørk;
  • Light Pilsner;
  • Helles er en let lys øl.

Og mange andre sorter. Bemærk at drikken her serveres på en særlig måde ved hjælp af specielle slanger fra øltanke. Denne funktion viser direkte ølets høje kvalitet og friskhed.

Restaurant "Kama" (Perm): adresse og kontakter

Institutionen har en god beliggenhed, i hjertet af Perm, nær teatret for den unge tilskuer. Præcis adresse: Sverdlovsk distrikt, Sibirisk gade, bygning ved nummer 25 (2. sal).

For at afklare oplysningerne, og også bestille et bord, kan du ringe til administratoren på telefonnummeret, som er opført på institutionens websted.

Restaurantens komplette menu "Kama" (Perm) er præsenteret på organisationens officielle hjemmeside og på siderne af sociale netværk "Instagram" og "VKontakte".

Institutionens arbejdstid

KAMA & SPACE JAM er klar til at modtage gæster på en hvilken som helst dag i ugen, undtagen søndag (lukket). Institutionen starter sit arbejde fra kl. 11 og lukker dørene kl. 22.00. På fredage og lørdage kan du hvile her indtil kl.

Forretningslunch fra middag til kl. 16.00.

Ved indgangen til klubben er der et system med dress code og ansigtskontrol.

Udtalelser fra besøgende om arbejdet i klubben

Bedømmelse af anmeldelser, restauranten "Kama" (Perm) er et fremragende sted for aften sammenkomster. Allerede ved indgangen skaber man et godt indtryk af institutionen. Alt er så patetisk - tæpper, løver, entourage. Restaurant personale er meget god, især barmen og tjener ros, som altid skabe et positivt humør. Klubben er rummelig, masser af plads, fremragende ventilation, der er en garderobe. Om aftenen sendes hockey og fodboldkampe på store plasmaskærme, som giver dig mulighed for fuldt ud at nyde spillet af dine yndlingssporthold. Mest sandsynligt er det af denne grund, at nogle af det retfærdige køn betragter "Kama" et ægte maskulin sted.

Besøgende taler godt om køkkenet, især ros forretningsluncher, en meget varieret menu, rådgive dig til at prøve pasta, snacks, ruller. Mange af gæsterne roser vandet. Måltidet ledsages altid af baggrundsmusik, moderne og velkendte melodier. Kunstnere, der udfører kompositioner lever, meget talentfulde og professionelle.

Priser, ifølge bryggerens gæster, er acceptable. Tusind rubler kan være meget tilfredsstillende.

Som for negative anmeldelser rådgiver gæsterne kokken af klubben for at øge portioner af retter. Mange kunder vil også gerne se i menuen på restauranten "Kama" (Perm) flere sorter af øl. Der er gæster, der var utilfredse med at kommunikere med administratoren og langsom vedligeholdelse.

Men på trods af nogle mangler konstaterer mange kunder, at forholdet mellem pris og kvalitet af klubben er ret normal. Og hvis du vil prøve ægte, meget velsmagende øl, så er det værd at se her.

Under alle omstændigheder for at være sikker på objektiviteten af tilbagemeldingen tilbage, skal du personligt besøge ølrestauranten "Kama" (Perm) og drage konklusioner om denne institution for dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.