Mad og drikkevarerOpskrifter

Bagel med kød: den oprindelige snack

Hvad opfandt ikke vores værtinde til at behandle deres hjem med lækre og originale retter! Og de formår at komme op med noget, er både lækker og smuk, og hurtigt forberedt. En så store opfindelser er bagel med fyld. Den ideelle snack, der ikke kræver en masse arbejde, der undgår de sjældne og dyre produkter, forbereder hurtigt og samtidig bare en vidunderlig smag.

Udvælgelse af tørring

I Bagel med kødspisere ikke gider smag kontraster, bør tørring vælges fra ikke-søde sorter. "Skole" vil være meget passende. Hvis i de omkringliggende butikker er til stede kun sødet bagels, suge dem i mælk ikke, og i vandet - sødme væsentligt reduceret.

Mere bekvemt at tage tørring runde snarere end langstrakt. Men ovale bagels sat til at bruge ved blot topisk de kan gå i stykker.

Hvad der er behov

På den tredje af et kilo tørring brug for lidt mindre end et halvt kilo kød. Det er bedre at bruge en blandet, oksekød og svinekød: med kylling bagel med hakket kød dryish. Meget smagsdommere godkendt kalkun hakkekød i en snack. Vær sikker på at male løg stopning; Nogle husmødre tilføjes mere og hakket dild. Af krydderier - bare salt og peber, især hvis du har en sødlig bagels. Det er ikke nødvendigt at forværre smag kontraster.

Bortset fra hakkekød tage et andet æg og vegetabilsk olie til at stege donuts med hakket kød i en stegepande. Hvis det ønskes, i ingredienslisten, kan du gøre en endnu to hundrede gram revet ost, så din parabol tættere på mærket af den "ideelle".

Oksekød i en bagel i ovnen: en opskrift og foto

Kød køres to gange gennem en kødhakkemaskine med et løg kuppel, tilføje nogle salt og priperchivaetsya, distraherende, som det sker i fremstillingen af hamburgere.

Lidt mælk opvarmes, det gennemblødt tørring. Lang dem i væsken ikke forlader - raskisnut til grød tilstand, ud over for vådt bagel med kød vil falde fra hinanden, når stegning. Blot et minut eller to på hver side - og tørring kan fjernes fra mælken.

Fra hakket rullet vulst af omtrent samme diameter som hullet i doughnut. Han lagde i hullet og forsigtigt presset ned, så for ikke at falde ud.

Den piskede skål (lidt ikke at skumme) æg med et par korn af salt. Bagel med kød dyppet i dej og går i gryden. Steg det skal være på begge sider indtil kogt udstopning.

I princippet er det muligt at stoppe, snack har en meget velsmagende og appetitvækkende. Men hvis du ønsker at være perfekt, kan du stadig lidt arbejde: skift proppet tørring i panden og dæk dem med ost. Holding minutterne 10-15 bagels med hakket kød i ovnen (foto i artiklen), kan du ringe til sulten i prøven. Men smag af lejligheden er sådan, at din familie sikkert allerede indsamlet i forventning i køkkenet.

Fans af de forenklinger kan udelukkes fra ristning skridt, og straks lægge tørring i duhovochny ark og sætte det i ovnen. Vær dog opmærksom på: i dette tilfælde en bagel med hakket kød vil være mere mørt. Hvis du nyde sprød, bedst at stege fad endnu.

Snack velsmagende og varmt og afkøles. For det er muligt at indsende nogen pynt på korn og pasta til grøntsager - i salater eller som en gryderet. Kød komponent du ingen vil kræve nok til at være lækre kiks.

flyvning af fancy

Når din familie vil sætte pris på det uventede parabol, kan du prøve at eksperimentere med det. En af de mest succesfulde ideer - Hak svampene og tilføje dem i fyldet. Du kan forudindstille dem lidt yngel med løg for at fjerne overskydende væske.

Ikke mindre interessant bygning "tårne". Den mest enkle - inden den sendes til ovnen til tørring af hver cirkel sætte tomaterne, og først derefter drys med ost. Den vegetabilske sæson kan suppleres med opførelsen af en plade af aubergine eller peber ringlet.

Af den måde, kan min mor, hvis børn er lunefuld, og nægter at tage sandwich i skole, være sikker på at udstoppet bagel vredina præcis enig. Især fordi det er praktisk at bære: pakket ind i plastfolie og sætte det i posen. På arbejdet, vil denne "tormozok" også være relevant. Der er komfortable, meget tilfredsstillende, pæn og spændende. Sikkert vil du blive bedt kolleger retseptik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.