SundhedPræparater

"Yogulakt" stof. instruktion

Medikamentet "Yogulakt" Brugerrapporter tilgængelige i kapselform fire hundrede milligram hver. Distribueret i pap pakker af tredive eller halvfjerds-fem stykker.

Terapeutisk virkning medikamentet udøver på grund af tilstedeværelsen af lyofiliserede levende probiotiske kulturer af mælkesyrebakterier som Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus. Formuleringen indeholder også lactose, magnesiumstearat, valle (pulver), ascorbinsyre.

Overveje den aktive lægemiddelbestanddel handler mere:

- Lactobacillus rhamnosus bakterier er karakteriseret ved en høj probiotisk aktivitet. De er normale flora i mennesket, domineret i mikroflora for børn. De er kendetegnet ved høj antibiotikaresistens. De tillader ikke udviklingen og beskåret sådanne lidelser som astma, atopisk dermatitis, allergisk rhinitis.

- Lactobacillus acidophilus er bakterier, der repræsenterer en sund tarm mikroflora af mennesket. De stimulerer væksten af bifidobakterier og lactoflora. Meget modstandsdygtige over for antibiotika, og således forhindre eller beskåret udvikling af dysbiosis opstår i patienter, som får antibiotika. Disse bakterier giver stimulering af forskellige immunrespons enheder. Frembringe den antivirale virkning på grund af dannelsen af aktivt hydrogenperoxid.

- Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus - yoghurtkulturer. Disse bakterier er komponenter, der stimulerer udviklingen og væksten af normale mikroflora. Disse skadelig virkning på patogene mikroorganismer, fordi de er antigene.

Det farmaceutiske præparat "Yogulakt" instruktion foreskriver anvendelsen af et biologisk aktivt fødevaretilsætningsstof. Dette betyder en yderligere kilde til probiotika. Det hjælper genoprette den normale mikroflora, modificeret som et resultat af antibiotisk behandling, underernæring, allergier (mad), infektionssygdomme, ugunstige miljøforhold. Endvidere er medikamentet pågældende vist til børn, der er flaske-fodret, og patienter, der har været malabsorption af essentielle næringsstoffer, sporelementer og vitaminer (malabsorption).

Lægemiddel "Yogulakt" for forstoppelse og andre fordøjelsesproblemer - et uundværligt værktøj. Det anvendes i luft i maven, kvalme, sure opstød, opkastning, smerter i underlivet.

Medikamentet "Yogulakt" betjeningsvejledning omfatter information, har anti-allergiske virkninger, forbedrer immuniteten, udfører syntese af stoffer med antimikrobiel aktivitet (lactacin, hydrogenperoxid, lysozym). Vist formulering pH skift til den sure side (på grund af dannelsen af mælkesyre i tarmen), er involveret i produktion af vitamin K og B-grupper, samt ascorbinsyre, hvorved forøget resistens over for ugunstige miljømæssige faktorer.

Drug "Yogulakt" vejledende noter er kontraindiceret til børn yngre end tre måneder, samt patienter med individuel intolerance af de enkelte bestanddele.

Vejledning til brug

Medikament "Yogulakt" for børn fra tre til tolv måneder er tildelt for halve kapsler dagligt i tredive dage (medicinsk pulver kan blandes med mælk eller en blanding). Patienter fra det ene år til seks viser en kapsel om dagen. Fra seks til 14-2.

Voksne patienter tager én - to kapsler af lægemidlet på op til tre gange om dagen. Behandlingsforløbet er fra tredive til tres dage.

Holdbarheden af lægemidlet er tre år.

Holde det bør være ved en temperatur ikke højere end seks grader Celsius.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.