Hjem og familieHelligdage

Scenarie bryllup uden en toastmaster eller europæisk stil bryllup

De fleste mennesker, der ønsker at starte et ægteskab, drømmer om deres bryllup var mindeværdig. Efter alt, er dette et af de mest betydningsfulde begivenheder i et menneskes liv! Moderne nygifte ønsker at se brylluppet scenariet uden toastmaster, besøg bryllup spillesteder, drikke af sko og bruden kidnapning, det vil sige i den europæiske stil. Men før ægteskabet, de foreslår at holde en polterabend og polterabend. Sådan laver du dit bryllup et scenario uden toastmaster og bruden pris, vil du lære fra artiklen.

Forberedelserne til fejringen begynder længe før den starter. 2 måneder før brylluppet invitation kort vil blive sendt, og kommer pre-indstilling bryllup dans. Ved ceremonien på forhånd nødvendigvis inviteret professionel fotograf og bryllup manager, du ønsker at leje et agentur til at organisere begivenheder. Celebration finder sted i landet og kræver natur. Den beskæftiger sig også med agenturet.

Brudekjole til den valgte absolut enhver farve fra enhver nuance af hvid til rød, grøn og så videre ceremoni ..

Den oprindelige manuskript bryllup

1. Ægteskab registreret i boet. Før ceremonien, får gæsterne bekendtskab og tog sæder. Levende musik. Først skal komme gommen og hans venner, og stå ved alteret sammen med vidnet. Borde, stole og bryllupssalen foret med stof hængninger og dekoreret med friske blomster.

2. Bryllup tilbud output brudepiger i kjoler i samme farve. Bag dem er et vidne. For et vidne - "engle" en dreng og pige i festlige påklædning En dreng bærer en ring pige scatters rosenblade på siderne. Lukning vil soignere forlader sin fars arm og langsomt nærmer gommen.

3. vielsen slutter med udveksling af ringe og løfter om kærlighed. Efter dette, gæsterne overvældet rosenblade ung og lykønske dem. Vielsen bryllup dans fortsætter, præsentation af gaver og en buffet.

4. Catering del indbefatter måltid. Newlyweds er egnet til gæster til at drikke champagne med dem. På dette tidspunkt, venner og forældre siger, at de giver en skål og farvel. Levende musik.

Scenarie bryllup uden en toastmaster førende forudsætter, at omsorg for konkurrencer og lodtrækninger med forklædninger og dans pauser.

5. Ved udgangen af aftenen bruden kaster strømpebåndet og bryllup buket veninder, der endnu har ikke gift. Fjernet differentieret kage, som blev skåret med brud og brudgom behandlet alle de tilstedeværende.

6. fest slutter med fyrværkeri og afgang af unge.

Scenarie bryllup: anden dag

Ved den anden dag gæsterne forlader og er som regel kun de mest loyale venner. Original løsning for dig ville være en fælles aktivitet rekreative aktiviteter - vandski, eller en scooter, en tur på en motorcykel til havet. Aften afslapning kan være afsluttet i en sauna med en swimmingpool og et dampbad.

Jeg håber, at brylluppet scenariet uden toastmaster (eller europæisk stil bryllup) vil hjælpe med at gøre dit bryllup en mindeværdig én.

Jeg ønsker dig en vidunderlig bryllup og en lykkelig gift liv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.