HjemlighedHavearbejde

Sennep kage: ansøgning i havebrug (anmeldelser)

Sennep er kendt af alle. Dette er en stor krydderi, som passer perfekt til den kød, fisk, grøntsagsretter, der anvendes til fremstilling af pizzaer, sandwich. Kendte og dens terapeutiske egenskaber: sennep redde os i løbet af forkølelse, hoste hjælper med at fjerne varme fodbad med sennep.

Værtinden ved, at sennep store vasker fedt fra fade, frø og sennepsolie blev brugt i opbevaring og konservering af mange letfordærvelige produkter. De gamle grækere troede sennep stærk elskovsmiddel.

Spiseske sennep, som vi nu spise mad, begyndte at forberede sig i det gamle Rom. Denne vidunderlige plante dyrkes over hele verden. De eneste undtagelser er Arktis og Antarktis. Men de fleste haven skadedyr, i modsætning til mennesker, ikke favorisere sennep. Det bør overvejes, gartnere, især dem, der er kategorisk imod pesticider og foretrækker organisk gødning, gør det muligt at dyrke økologiske grøntsager og frugt

Sennepsfrøolie kage

Fordelen ved organisk gødning er, at de ikke mætte de frugter og grøntsager med skadelige kemiske forbindelser, deres anvendelse eliminerer forekomsten af bivirkninger i brugen af efter høst mad. Men desværre, de fleste af disse midler giver kortvarig effekt.

Plantet på en grund på sennep har en helbredende effekt på jorden i flere år efter høst. Det refererer til en plante grøngødning, som rejser de næringsstoffer fra jorden til dybden af overfladen frastøder skadedyr, bremser væksten af ukrudt. Dette er en af de mest overkommelige organisk gødning, der tilskynder dig til at bruge på dit websted.

Men ikke kun etablerede planter revitaliserer jorden. Almindeligt anvendt som et gødningsstof og sennepsolie kage, som opnås efter forarbejdning sennepsfrø. Ifølge sine ernæringsmæssige kvaliteter, han er overlegen i forhold til ormekompost og gødning. De stoffer, der er indeholdt i det, ikke kun frastøde skadelige insekter, men også gnavere, hindrer udviklingen af mange sygdomme i planter.

Fordele ved gødning

Sennep expeller - en organisk gødning, der har fytosanitære funktioner og udfører rollen som biobrændstoffer. Ti kg af produktet er erstattet af en kubikmeter gødning.

Gødning er i stand til at helbrede mange sygdomme af planter, afskrækker wireworms og snegle, nematoder og snudebiller, gnavere. Desuden er sennepsolie kage (anmeldelser bekræfte dette), der anvendes i kampen med gulerod og løg flue, renser jord fra rodbrand, hæmmer udviklingen af kartoffelskimmel.

Denne rene, organisk, højkvalitetsgødning som er en homogen sammensætning, groft formalet pulver. Gødningen forbedrer regime jordstrukturen og salt, frastøder myrer. Anvendes som efteråret og foråret, når grave jorden, og for en lokal gødning (pr) planter.

Alle elementer, der indgår i gødningen er i økologisk form. Det fremmer nærende fødevarer planter, såvel som garanterede at forhindre ophobning af nitrat i grøntsager. Sennepsolie kage, gennem naturlig oprindelse, garanterer, når den anvendes i fravær høstet skadelige for den menneskelige krop af farlige kemikalier, tungmetaller og radionuklider.

Hertil kommer, sennepsolie kage, hvis anvendelse bliver hvert år mere og mere populære, i modsætning til mange organisk gødning indeholder ikke i sin sammensætning af ukrudtsfrø, sporer af patogene mycelium parasit æg. Det er af denne grund, mange gartnere er i stigende grad tilbøjelige til at bruge navnet på dette værktøj.

Sennep kage: ansøgning i gartneri

Oliekager sennepsfrø er en universel gødning: det kan bruges, når plantning tomater og kartofler, kål. I dette tilfælde, i hullet lavet af en håndfuld stof. Og sammensætningen kan anvendes til udsæd radise, gulerod og andre afgrøder. Til dette formål et hak kage hældes som salt, pripudrivaya tyndt øverste lag af jord. Strømningshastighed - ikke mere end 1 kg / m.

Hensigtsmæssigt anvendes i forår, sommer eller efterår grave portion sennep kage. Ansøgning i havebrug (vurderinger viser gode resultater) af denne gødning er effektiv for mange grøntsager og frugt afgrøder. Måltid forbrug forbliver den samme.

I dag, mange gartnere bruge sennepsolie kage. Anvendelse af gødning, når plantning kimplanter kan forbedre jordens struktur, desinficere det ved Phytophthora.

befrugtende buske

I de senere år vist sig at være fremragende kage sennep. Dens anvendelse er berettiget til plantning mange frugtbuske. For eksempel ved at gøre ved plantning jordbær tsk kage, og den anvendes som en topdressing, spredning under en busk og top prisypaya jorden.

Er overdosis er farligt?

Hver pakke viser de nøjagtige gødning doseringer (vi har præsenteret for dig dem). Men eksperter siger, at en lille overdosis er ikke fare for menneskers og anlæg.

Sådan opbevarer kagen?

Butik gødning i et tørt og køligt, ved over-nul temperatur i en forseglet papir eller plastbeholdere. Sammensætningen har ingen begrænsning på holdbarheden.

Sennep kage: ansøgning i gartneri, anmeldelser

De fleste gartnere finde, at sennepsfrø oliekager - det er virkelig effektiv, og vigtigst af alt, at sikkert produkt skal bruges til dyrkning grøntsager og frugt afgrøder. Dets anvendelse vil ikke skabe vanskeligheder selv for nybegyndere gartnere: detaljerede instruktioner inkluderet i hver pakke af lægemidlet.

Mange siger, at med hans hjælp var i stand til at slippe af wireworms, jordkrebs, Colorado kartoffel bille. Gartnere med erfaring siger, at sennepsolie kage er et unikt produkt, der kombinerer flere vigtige karakteristika: de er plantesundhedsområdet, og fremragende forbinding, og beskyttelse mod skadedyr. Mange hævder, at, efter første gang jeg forsøgte at bruge kagen, er kartofler uden denne gødning ikke længere plantet: grave knoldene er store, sunde, uden ormehuller.

Og en anden interessant gennemgang af ansøgningen. Oliekager sennep kan bruges som et middel til at bekæmpe billen på jordbær eller hindbær: bare drys olie kage blade. Spring ren jordbær plantage (dette gælder for hindbær, røde og sorte ribs, stikkelsbær, roser og andre stauder). Direkte på jorden omkring buskene drys sennepsolie kage. Tilføj næringsstoffer ( "Bio-humus", "Orgavit") og drys med jorden, hvilket er bedre til at tage i kompostbunken eller fra det sted, hvor den vokser brændenælder. Så du Feed planterne, slippe af med skadedyr buske og hække mod svampesygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.