InternetPopulære links

Camplayground - hvad er dette projekt?

Internettet, som vi ved, der er mange sociale sites, hvorigennem mennesker ikke kun drive virksomhed, men også for at stifte bekendtskab, mødes og nogle gange endda finde en partner. De mest populære sociale projekter, såsom "Klassekammerater", "Skype" og "VKontakte", behøver ikke reklame. De samme ressourcer, hvis position i lignende liste anslås femcifret tal, vi er nødt til at ty til alle mulige tricks ...

Et af disse steder er nok og Camplayground. Hvad er denne ressource, der kan tilbyde ejerne af Internet-brugere?

Ifølge eksperter, dette site er falsk.

Hvad er falsk?

Ordet "falske» (falske oversat fra engelsk som 'forfalskning', 'forfalskning') vises i leksikonet earthmen længe før opfindelsen af internettet.

Online dette ord betyder stand til at skabe en kopi af forsiden af den populære og velbesøgt sted.

For at beskytte sig mod bedrageri, bør brugeren ikke udføres henvisninger sendes via e-mail, især hvis indholdet af brevet bærer nogen semantisk belastning.

Camplayground.com: hvilken slags websted?

Ifølge anmeldelser, agenterne, der drøftes websted - robotterne. Deres mål - at finde blandt de stamgæster populære offentlige portaler godtroende mennesker til at overtage deres følsomme data eller force engagere sig i spam.

Hvordan personalekonsulenter Camplayground? Hvad er det giver?

For eksempel, engelsktalende fyr - den personlige profil af ejeren i en bestemt socialt netværk, tilføj til venner-amerikanske pige (i det mindste som skrevet i hendes profil). Efter en udveksling af høfligheder, damen "vover" at være ærlig og anerkendt drengen, hun lige har slået op med sin kæreste, og i forbindelse med dette kompleks om deres udseende og lider af depression.

At etablere et tillidsforhold med en ny "ven", pigen sendte ham eksplicitte billeder og rapporter, at et ungt menneske til videre kommunikation og udveksling af billeder, skal registreres i det sociale netværk.

Tilsyneladende som en eftertanke pige advarer om, at i løbet af registrering websted kan anmode nogle personlige oplysninger, herunder betalingskort nummer, men der er ingen grund til at bekymre sig, da dette er den sædvanlige procedure Camplayground, det er gratis og ingen ikke-bindende.

Endvidere "venskab" er udviklet af mangeårig mønster. Provokeret anden naiv bruger for at udfylde tilmeldingsblanketten og indtaste alle dine detaljer fidus (herunder kreditkortnummer), en ny "ven" forsvinder, og med det - penge er gemt på kortet.

Der er tilfælde, hvor en potentiel offer rapporterede, at Camplayground - er et site-arbejdsgiver. Det er overflødigt at sige, at nogen penge ny rekrut - uafvidende spammer - du aldrig betalt?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.