InternetPopulære links

Kan ikke åbne din side i "Klassekammerater" - løsning på problemet

Så i dag vil vi diskutere med dig emnet: "Kan ikke åbne side i" Klassekammerater "- hvad de skal gøre?" Tænk, måske alle de mulige årsager til problemet, og tænk så på, hvordan du kan håndtere dem. Så lad os hurtigt begynde vores undersøgelse af spørgsmålet.

Problemer med internet

Nå, vil vores samtale starter med de mest populære emner, som har tendens til at være opmærksom på ikke meget ofte. Det er at åbne en side i "Klassekammerater" ikke kan være i tilfælde af eventuelle problemer med Internetforbindelsen.

Typisk er denne "overraskelse" lidt af mange brugere. For eksempel om aftenen, når netværket belastning er meget høj. Så uanset hvordan du prøvet, du ikke fik adgang. Anyway, ikke første gang, og når serveren og netværket vil blive lidt afladet.

Hvis du ikke åbne en side i "Klassekammerater", så først undersøge, om alt er vel med internettet. Hvis andre sites er indlæst temmelig hurtigt, så kan du tænke på andre problemer. Hvad er det? Nu lærer vi.

Tekniske værker

En anden forholdsvis fælles tema, hvorefter der er klager, "Kan ikke åbne side i" Klassekammerater "" - er naturligvis, ikke-planlagt (eller planlagte) teknisk arbejde på stedet.

Sagen er, at administrationen er typisk advarer brugerne til at udføre forskellige former for værker på serveren. Dog er ikke alle altid ser nyheder. Således indgangen til den manglende mulighed for at få en stor overraskelse brugere. For at være ærlig, åbne en side i "Klassekammerater" i denne situation kan være. Men ikke med den første og anden gange. Sommetider denne proces kan kræve 50-60 login-forsøg.

Ærligt, hvis du ikke forventer en særdeles vigtige meddelelser, er det bedst at bare vente på det tekniske arbejde. Som regel er de vare op til flere timer - ingen vil forlade den moderne bruger uden et socialt netværk. Bare vær tålmodig. Men ikke alt viser sig så godt. Ofte et problem, der lyder som en "kan ikke åbne en side i" Klassekammerater "" dækker over en større problem. Lad os se, hvad det er.

breaking

Her er et andet interessant og temmelig fælles sag, hvor du ikke kan logge ind i sociale netværk. Det er et spørgsmål, som du lige har slået. Din konto eller "sociale programmer" i almindelighed.

Ganske ofte spørgsmålet: "Kan ikke åbne side i" Klassekammerater "- hvad de skal gøre?" - er indstillet af dem, der nogensinde har prøvet at bruge en række forskellige værktøjer til oprulning af noget. Enhver hacking "ting" er i stand til at forlade dig uden en konto.

I denne situation, er der flere muligheder. Først - det er simpelthen for at glemme alt om din profil og gør dig selv en ny. Plus, ikke længere bruge en tredjepart eller mistænkeligt indhold. Den anden måde - er at skrive en klage til administrationen, "Kan ikke åbne side i" Klassekammerater "" siger samtidig de mulige årsager til tabet konto. Kom til skrifte, og du kommer tilbage til profilen. Selv om det ikke altid, men dette skridt fungerer. Men der er stadig et lille antal grunde til, at indgangen til den "sociale programmer" bliver umulig. Nu vil vi forsøge at kontakte dig for at finde ud af, hvad der kan ske.

ukorrekt data

Nå, her fik vi dig til de mere "verdslige" grunde, som kun kan hindre vores arbejde i sociale netværk. Som regel nogle gange er der tilfælde, hvor temaet "Kan ikke åbne din side i" Klassekammerater "kommer ned til én temmelig interessante svar. For at kontrollere de indtastede data.

Nogle gange selv den mindste stavefejl kan føre til et adgangspunkt forbud. Hvis siger, du ofrede din adgangskode hurtigt, er det sandsynligt, græsning "overskydende" -knappen på tastaturet. I dette tilfælde vil du blive informeret om, at noget er indført, er ikke sandt. Bedre endnu en gang for at verificere data. Måske du for nylig har ændret din adgangskode, og nu er simpelthen ud af vane dial gammel.

Hvis du ved præcis, hvad alle er indtastet korrekt, kan du prøve at gendanne dataene, og skriv administrationen site, som du bare ikke kan besøge din side på grund af en forkert adgangskode eller brugernavn. Bevis at du er - det er en rigtig side ejer, og du få adgang igen. Intet kompliceret. Så det er bedre at bruge en rigtige navn og rigtige navn. Måske du bliver bedt om at give en scanning af passet for at bekræfte hans ejendomsret. Med "falske" navn alle beviser kan meget hurtigt "dækker en kobber bassin."

virus

Nå, sammen med indbrud, mange brugere har problemer med at logge ind sociale netværk på grund af tilstedeværelsen af virus i operativsystemet. Så hvis du nyde hvad nogle kiks, software uden licens, samt videregivet mistænkelige links reklame, er det sandsynligt, at din computer kan være inficeret.

I denne situation er det antivirus ikke særlig hjælp. Åbn din side i "Klassekammerater" vil kun være muligt efter manualen for at slippe af med en computer infektion. Hvordan man gør det? Nu vil vi finde ud af det.

Så alt vi har brug for - er at rense filen "host" eller helt fjerne det fra computeren og tømme papirkurven. Du kan finde det i "Windows" mappen. Derfra gå til "System32", derefter åbne "drivere". Det lokalisere "osv", og derefter bruge puden læse os den nødvendige fil. Eller slette alt indhold og gemme ændringerne, eller endda fjerne "vært". Genstart computeren, og prøv godkendelse igen.

konklusion

Så vi behandlede dig med de mest almindelige årsager til manglende evne til at logge på et socialt netværk "Skolekammerater". Som du kan se, er alle de problemer let afhjælpes. De vigtigste ting - ikke begynder at gå i panik.

Hvis du ønsker at beskytte dine egne data, er det bedst at undgå mistænkelige programmer og reklame sites (spam). Det er ikke nødvendigt at bruge flere og "piratkopierede" spil, samt forskellige former for kiks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.