Selv-dyrkningKonsultationer

Køb en lejlighed i Abakan

Du har besluttet at købe en lejlighed i Abakan (sælge) eller Abakan Khakassia Republik! Dette er den første og måske det vigtigste skridt.

Du er nødt til at stille det første spørgsmål - uanset om du beslutter dig for at virkelig sælge din lejlighed for at købe en anden lejlighed? Er du klar til det faktum, at den velkendte verden omkring dig ændrer: en anden gård, en anden etage, paknings- busser med andre naboer, ikke de butikker ... Og hvis du er villig til at tage et lån, betale for det en tilstrækkelig lang tid?

Mest sandsynligt, vil dit svar være et af følgende:


  1. Du har besluttet og har allerede besluttet, hvilken lejlighed du har brug for, og er ganske tilfreds med sin placering, antal værelser, areal, dens omkostninger, gulv. Og forudsat at plukket en god mulighed, er du klar til at gøre indrømmelser og at vælge gulv er ikke 3, og 8, ikke en balkon og en loggia ...

2. Du er ikke helt klar, men knuser ægtefælle: din familie kræves Lejligheden er rummelig, at skille sig af med deres pårørende, det var lidt overfyldt ... Generelt, er du ikke klar til at købe en lejlighed, men der er mange "men'er"!

Det andet skridt er at definere - hvem der skal beskæftige sig med dette boligproblemet?


1. Du har klart identificeret, at de selv vil engagere sig i salg af sin lejlighed og købe en anden lejlighed. Så bliver du nødt til at se og læse Briefing "Nyttig information", granske yderligere kilder, og kan rådføre sig med en advokat, men hvis du ønsker at købe en lejlighed med hjælp fra lånte midler (pant som følge af loven) - introduceres til programmet for realkreditudlån, hvilket tilbud banker.

2. Søg hjælp fra en professionel ejendomsmægler "Ejendomsselskaber og ejendomsmæglere." I dette tilfælde de mæglere 'EURO 19' har en fælles database objekter og kunder med gennemsigtige priser. Underskrivelse af kontrakten ejendomsmægler du skifter preselling og sælge travlhed på ekspert skuldre, som vil udstede alle de nødvendige dokumenter, rådføre sig med en advokat, som regel i fast ejendom virksomheden har et personale advokat, vil søge klienter og objekter adskilt alt køen til alle papirer og certifikater, organiserer screeninger kunder i din lejlighed og viser din fremtid lejlighed, som du planlægger at købe. Generelt vil al den ståhej agent overtage. Du skal vælge et ejendomsselskab, som du pretty "ejendomsselskaber og Ejendomsmæglere"

Med hensyn til køb af lejligheder, her er din tilstedeværelse nødvendigt og hensigtsmæssigt, som du er nødt til at estimere en lejlighed du vil købe, og dets placering, karakteristika, selve huset hvor lejligheden er, staten af huset, hvilken type byggemateriale ...

Valg af optioner, dokumentation, kø - arbejder ejendomsmægler. En professionel ejendomsmægler vil informere dig om forløbet af anliggender, give udtryk trin fører ejendomshandler, i almindelighed, at man kan føle sig rolig og ikke at bekymre sig.

Du definerer og beslutter, at du brug for ydelser fra en professionel ejendomsmægler - Det tredje skridt - valget af den mest - en professionel ejendomsmægler (en ejendomsmægler) - www.ERB19.RU

I dag er markedet for fast ejendom udviklet aktivt, men desværre ikke alle ejendomsmægler kan vise deres faglige kvaliteter. Som regel vi benytte sig af mæglere, så at sige, på anbefaling. Hvis du ikke har en betroet agent - vi foreslår, at du kontakter vores mæglere til "EURO 19" - "ejendomsselskaber og Real Estate." Vores mæglere har bekræftet deres beføjelser og legalisering af deres aktiviteter, samt den viden, færdigheder og professionalisme.

Selvfølgelig folk først beskæftiger sig med salg af en lejlighed eller købe det, konfronteret med salg og køb dokumentation, prissætning og meget mere end. Mæglere EURO-19 "vil rådføre dig helt gratis, forstå dine krav og ønsker - vil afhente de nødvendige indstillinger.

Et besøg i ejendomsselskabet overdrevet kan sammenlignes med et besøg hos lægen. Organisering af fast ejendom aktivitet er baseret på en bestemt og lignende princip.

A. Når du beslutter at besøge ejendomsselskabet for første gang, har du mulighed for at kigge dig omkring og se dig omkring, og vigtigst at konsultere - og til høring af vores mæglere ikke tager penge og rådgive dig gratis.

B. Du var på en ejendomsmægler eller Ejendomsmæglerfirmaer Kampagne kontoradresse til virksomheden sekretær eller i hans fravær til pligten agent - hvorfra man kan drage konklusioner om respekt for dig og goodwill.

B. ejendomsmægler, der vil rådgive dig, og besvare dine spørgsmål: om værdien af objekterne i markedet for fast ejendom, udgifter til ydelser en ejendomsmægler, hvornår og hvor meget de er betalt, hvad der præcist ville være arbejdet i en ejendomsmægler, og den mest afgørende dine evner og hvad muligheder ikke tælle. Som et resultat af at konsultere en ejendomsmægler vil præsentere dig selv og din virksomhed med stråler hånd, være i stand til at nå din placering, og du kan danne dine egne konklusioner vedrørende den ejendomsmægler og Selskabet som helhed.

Hvilke konklusioner om den valgte ejendomsmægler kan der gøres?

1. Selskabet har internet ressource - en hjemmeside på væggene vejer mange certifikater og eksamensbeviser - i relation til faglige aktiviteter, mange positive kundeanmeldelser, en varm velkomst ... Hæng på, om kontor vægge om de pågældende dokumenter, bogen af klager og forslag (altid har mulighed for at se på det ). Klart, om oplysninger om, hvem der er leder af selskabet, som kan komme fra hoved til at underskrive dokumenter. Vil Selskabet i enhver organisation eller foreninger, fagforeninger. Har virksomheden kvalitetsstandarder ... Hvilket indtryk har du har tilbage som et resultat af kommunikation og dit ophold på kontoret i selskabet ...

2. Agenten ikke invitere dig til kontoret - måske er det ikke eksisterer - på kontoret, eller er det at fjerne en lille komorka blandes med tapet og fedtede vægge, eventuelt faste og har ingen omdømme overhovedet, som en ejendomsmægler, til at rådgive dig, ikke helt korrekt kan hjælpe dig). Ejendomsmægler tilbyder at mødes i uformelle omgivelser - på en café, i bilen, hvor som helst, der tyder på de mistænkte argumenter efter tur.

Vi vælger en ejendomsmægler - har underskrevet en kontrakt, og det er allerede retligt beskyttet forhold! Næste ejendomsmægler vil deres erhverv - du er: se, træffe en positiv afgørelse om at underskrive de nødvendige dokumenter, til at betale alle omkostninger og kører ind i en ny lejlighed. De besluttede på egen hånd at løse problemer med køb og salg af en lejlighed - så frem hele dit spil !!!

Trin næste - den fjerde. Indsamling og verifikation af dokumenter!

Hvis du ikke har foretaget sanering, genopbygning af ejendommen, en eller to af ejeren og i princippet med dokumenter orden, ingen specielle problemer. I de fleste tilfælde kan indsamlingen af den fulde pakke af dokumenter tage en masse tid, og med alt dette, er mange af dokumenterne har en holdbarhed, så for eksempel, Unified State Register - uddrag af Unified State Register of Rights - har en holdbarhed - 10 dage.

Lad os køre gennem listen over vigtige dokumenter og certifikater for salg af en lejlighed, eller købe en lejlighed:

1. Et certifikat, der bekræfter din ejendomsret.

2. Dokumentet bekræfter ejendommen, vil det være dit pas, samt pas alle ejere af lejligheder, i nogle tilfælde, fast ejendom investorer.

3. Notarielt bekræftet samtykke fra din ægtefælle til at sælge lejligheden, forudsat at lejligheden blev erhvervet i et ægteskab, og vil blive fællesskab erhvervede ejendom. I tilfælde af skilsmisse er nødvendig certifikat for skilsmisse.

4. En af ejerne er en person, der ikke har nået myndighedsalderen, at producere en fødselsattest og dermed løsningen af værgemål at sælge lejligheden. Modtagelsen af dette dokument vil tage ekstra tidsforbrug.

5. Erklæring fra Administrationsselskabet af huset er der ingen gæld, størrelsen af de foreskrevne personer i lejligheden.

6. Uddrag af Unified statens register.

7. I genopbygning og sanering - en tilladelse og registrering af ombygningen, lovligheden af beviser, som måske ikke altid afspejles i den tekniske pas til lejligheden.

Alle dokumenter skal kontrolleres for nøjagtighed og præcision. Når du foretager et realkreditlån - listen vil stige betydeligt, og vil kræve yderligere omkostninger og tid.

Kommer det femte trin !!!

Her giver vi et trin reklame ejendommen eller ejendommens søgning. Kom i handy online database eller særlige udgaver.

Display og udsigt af ejendommen giver trin - seks!

Her skal du overveje alt: løbe om stigrør, batterier, mug i det flade tilstand, kvadratur, udsigten fra vinduerne i lejligheden, tilstanden af indgangen, hvor mange år huset, materiale, infrastruktur, parkering, social infrastruktur ...

Og tage en mental note, at når du ser du kunne lide ejendommen, lejligheden, vil af hensyn til sælger være en professionel ejendomsmægler, og derfor vil udføre deres faglige opgaver - beskyttelse af de finansielle og økonomiske interesser hans klient. Vær forberedt, lægger op til spørgsmål om handel.

Trin Syv - det mest interessante og foretrukne plads til en ejendomsmægler - hvis du er engageret i salg eller køb af sin lejlighed - du virkelig kan lide det, også!

Så - undertegnelse og registrering af køb og salg aftale lejlighed. Jeg ved, det er meget vigtigt at skrive en god kontrakt, fordi dette trin - er det vigtigste i færd med at købe og sælge lejligheder.

Registrering og underskrivelse af købsaftalen udføres i registreringen cent. Kindly tage en tur, skal du fjerne de nødvendige kopier, at forudbetale alle statslige gebyrer for registrering.

Skal beslutte på forhånd om overførsel af penge, på hvilket tidspunkt de penge vil blive overført, på hvilken måde kunne overføre til kontoen, skal du kontrollere alle detaljer.

Ottende - det sidste trin !!!

Overførslen af den solgte ejendom. overførsel gerning vil lave?

ALL - slut-OK !!! Bemærk - De professionelle ejendomsselskaber og Real Estate Agency - ejendom får sin belønning efter at handlen! Der er komplekse transaktioner, som a priori sidste i 1-3 måneder, problemet er, ja, men nogle gange sker det, at de meget vanskelige betingelser for transaktionen, så er du måske nødt til at betale for den aftale i dele.

Skridt til slut-OK !!! Det vil være meget mere, hvis du tænker på realkreditlån eller transaktion "deling-udveksling", "Alternativ Transaktion".

Held og lykke til dig og de siger mæglere WORLD VAEMU hjem "!!!

Træt af at lede efter en lejlighed i Abakan og Republikken Khakassia, forvirret og fastlåste, har brug for råd, har brug for hjælp - ring mæglere "EURO 19" 8-902-014-20-03

Ønsker du at sælge en lejlighed i Abakan, Abakan at købe en lejlighed, leje en lejlighed, leje en lejlighed post - gratis annoncer og alle mæglere 'EURO 19' vil se din anmodning og tilbyder en god mulighed

Du kan også ringe til agenten på vagt 8-902-014-20-03

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.