Selv-dyrkningKonsultationer

Almindelige årsager til panik: med hvad du har oplevet?

"Der er ingen panik, kan du ikke løse; ikke noget problem du ikke kan løse. " Loren Vaysberger.

Sommetider arbejde kan være anstrengende. Selv når vi tror, vi styrer vores liv, kan stress pludselig dukke op og bliver for tung belastning. Og det er i disse øjeblikke er der panik.

Panic - en hjerne reaktion på overvældende stimuli.

Generelt er det nyttigt reaktion, og det eksisterer for at hjælpe os med at vide, at der er noget livstruende. Men panik ikke skelne mellem en reel fare for en fiktiv. Arbejdet kan være en af de værste steder at begynde at opleve panik. Ofte, når du er i embedet, du indser du har brug for at falde til ro og lade personlige problemer ved døren. Men det virker ikke altid.

Nedenfor er fem grunde til, at der er panik og hvordan man skal håndtere det.

1. frygt for fiasko

Ingen kan lide fiasko, især i arbejdsmiljøet. Gør dit job godt, du holder det. Udførelse dårligt, bliver risikoen fyret.

At miste et job kan betyde tab af levebrød og en total livsstilsændring. Og det er meget foruroligende, især dem, der er i det hele har en tendens til stabilitet. Med langvarig udsættelse for stress i denne henseende kan være panik.

I stedet for at fokusere på de øjeblikke, hvor noget kan gå galt, så tænk på, hvad du allerede har opnået. Vær sikker på dine talenter. Fordi du har taget på dette job for en grund. Mind dig selv om alle de ting, som du er i stand til.

2. Overarbejde

Nogle gange arbejder vi med en løs magt. Nogle gange tager vi på næsten uoverskuelig opgave. Når du og så trække i form af opgaver og bjerget vokser stadig, der er en følelse af værdiløshed og udmattet.

Folk arbejder på forskellige satser, og nogle gange høvdinge, uddelegere arbejde, ikke har tilstrækkelig forståelse for, hvor meget kan gøre dem underordnet. En enkel måde at minimere panik - denne appel til ledelsen med en anmodning om at forlænge fristen eller uddelegere nogle myndighed til andre medarbejdere.

3. Ekstern stress

Det er svært at forlade problemer derhjemme, når du går på arbejde. Som et resultat, selv om på kontoret i orden, stress stadig kommer i hælene og fører til panik. Alt hvad du behøver - at tale med nogen, og bryde det ned. Ven, et familiemedlem eller terapeut kan hjælpe til at klare din personlige og professionelle stress.

4. Finansielle spørgsmål

Bly kan også forårsage panik. Uventet økonomisk afmatning medfører en umiddelbar følelsesmæssig reaktion. Når panikken absorberer hovedet, kan det virke lidt anderledes, end når panik almindelig medarbejder. I sidste ende, chefen for den stadigt mere ansvar. Og krisen er afspejlet i selskabet til administratorer og ledere mere end deres underordnede. For at forhindre panik reaktioner, bør nøgternt vurdere situationen og se, hvad der kan gøres for at løse problemet.

5. Foranstaltninger og deres konsekvenser

Det opstår i arbejdsmiljøet og i hverdagen. Vi starter noget nyt og kan ikke garantere, at resultatet vil være gunstig. Og hvis et dårligt resultat var vores skyld på grund af vores særlige aktioner, det gør ikke noget. Men nogle gange er det simpelthen årsag og virkning, svagt afhængig af skaberen af processen. Søg efter hvorfor noget skete, var i sig selv kan føre til panik, så det er bedst at fokusere på hvor de skal gå i en allerede eksisterende situation.

Hvordan til at håndtere panik?

Det er ikke altid muligt at løse problemet, som førte til stress og panik. Og hvis problemet ikke kan løses, er det nødvendigt at stoppe bekymrende. Her er nogle tips.

1. Kig på alle ved det

Uanset om du er en leder eller en underordnet råd til at tage et skridt tilbage det er relevant for alle. Vi har alle fokusere på deres egne opgaver og deres egen lille verdener, men nogle gange er du nødt til at se på billedet som helhed, kan have dannet et puslespil er ikke den måde, du tror?

Tag en pause, tage en dyb indånding og abstracts fra total involvering i situationen. visning udefra kan hjælpe til at forstå, hvor og hvordan man kan bevæge sig, og se stierne, der ikke var synlige for dig fra dit synspunkt.

2. Forstå og acceptere, at alle midlertidigt

Hvis du fysisk har lyst snigende panik (dunkende hjerte, svimmelhed, kvalme, osv), der er løsninger, der kan hjælpe håndtere det. Vid, at det ikke er dødbringende. Selv om det kan synes livstruende. Panikanfald normalt vare kun et par minutter. Gå til et roligt sted og vente ud indtil angrebet er overstået.

3. være en god leder

Hvis du er en leder og en person fra din podchinennnyh lider af symptomer på panik, eller du har mistanke om, at dine medarbejdere kan være på randen af panik, så lad dem gå et sted at slappe af. Panik angreb kan nemt fjernes, hvis der ikke er situation, der forårsagede dem. Forståelse og empati - det er, hvad en person har brug for fra hovedet. I sidste ende, ved panik reaktioner er ikke forsikret af nogen.

4. Find årsagen til problemet

Når panikanfald begynder, kan det være fristende at blot at behandle symptomerne og vente eller ikke at ændre noget. Men for at undgå panik skal du beslutte, hvad det skyldes. Efter alt, er det bare signalerer behovet for forandring. Dette gælder både for den interne stress og i situationer på arbejdspladsen, der kan forårsage panik i virksomheden, såsom faldet af antallet af kunder eller øge antallet af tabte kunder. Jo tidligere et problem defineres, jo lettere er det at løse det, og det betyder, at du ikke længere vil gå i panik, når der vil være en uforudset omstændighed.

Panik på arbejdspladsen kan forebygges både for ledere og medarbejdere. Anerkendelse af symptomerne og årsagerne til den panik opstår, er et vigtigt skridt i den rigtige retning for at minimere panik mærkes af alle medarbejdere. Minimering panik reaktion hjælper både virksomheder og medarbejdere, giver mulighed for at operere mere logisk og effektivt, uden forhastede beslutninger, der træffes i panik, samt give medarbejderne mere fri for miljøbelastning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.