ModeSmykker

Øreringe med alexandrit - en dejlig gave

En af de mest foretrukne smykker af kvinder, der er "taget væk" fra den mandlige garderobe - denne øreringe. Korrekt valgt, kan de understrege værdighed på den person, og stenen - øjenfarve. Øreringe med naturlig alexandrite og andre smykker med dem, den femte værdi af en sten, der oprindeligt båret af kongelige personer. På billedet nedenfor kan du se et portræt af kejserinde Alexandra Feodorovna, mor til Alexander II i, i ornamenter af alexandrit.

Da det blev opdaget alexandrit

For første gang en ukendt sten aflejringer fundet i det sydlige Ural blandt smaragd miner. Mineralogist N. Adolf Erik Nordenskiöld fundet dagen lysegrønt mineral, som var, at hans forbavselse, jo hårdere smaragd. Han besluttede at undersøge det grundigt om aftenen. Videnskabsmanden var forbløffet, at en stearinlys sten erhvervet en klar rød farve.

Ifølge en anden version, uudforsket mineral blandt smaragd miner fundet V. Ya. Kokovin og sendt til St. Petersborg. Hans undersøgte nærmede Nicholas I LA Perovsky. Han var i fuldstændig forvirret af hårdheden af stenen og dens evne til at skifte farve.

På begge versioner, blev mineralet opkaldt Alexandria til ære for Tsesarevicha Aleksandra alder. Ring med denne sten kejser havde konstant. Jewel kom hurtigt ind i mode, men har råd øreringe med alexandrit eller headset kunne ikke hver velhavende dame. Alexandrit er yderst sjældent, og i udlandet er han næsten ikke ses. Mines i Ural blev fuldstændig lukket af 1995. En sjælden fund på én gang tilfalder staten.

indskud i udlandet

Krystallerne af alexandrit meget lavere kvalitet end den russiske, og fandt hurtigt udviklet i Brasilien. Alexandrit er også lejlighedsvis findes i Ceylon, Tanzania og Madagaskar. Hvis nogen ønsker øreringe alexandrit var nødvendigvis naturligt, betyder det ikke erhverve den russiske produkt. I vores land dyrket i dag krystaller kunstigt.

voksende krystaller

Novosibirsk er blevet et sted, hvor forskere har fundet måder på de højeste temperaturer hurtige nok til at skabe kvalitet alexandrit meget høj siden 1973. Stadig, for det år, den kan frigives kun et par kilo. Stones er også i stand til at skifte farve afhængigt af lyset. En sådan korund overkommelige for den gennemsnitlige køber, som ikke forekommer ham, at han køber en syntetisk sten. Dens farve i dagslys - blå og lilla, og om aftenen - rød. Udlandet nåede ikke spørgsmålet om alexandrit vokset samme høje kvalitet. I ærlige sælgere af varer og smykker øreringe alexandrit, i særdeleshed er alle de links går til Rusland, og give dem løgnere for naturlig afrikanske og Ceylon.

Imagination?

På trods af at Alexander var ung, i vores land var der en tro på, at bære det bør absolut i et lige antal, ellers den unge pige ikke vil være et par, kan hustruen miste sin mand. Øreringe med alexandrit så godt som muligt afspejle den negative effekt på ejeren. Dette er for dem, der er tilbøjelige til at tro på denne mytiske historie.

En blid glitre

Hvis du beslutter at købe alexandrit øreringe i guld, så kan det antages, at den købte to par øreringe. Man funkler i dine ører i morgen og eftermiddag, og den anden spiller den anden nat farve. I løbet af dagen du går til den blå-grønne sten, og i aftenlyset bliver lilla-pink. Må ikke være ked af, at du ikke er iført natursten. Efter alle områder af Madagaskar, Sri Lanka og levering er ikke de smukkeste og klare krystaller. De kan være gullige og brunlige nuancer.

Alexandrit øreringe i guld kan laves i mange forskellige stilarter. Denne årgang, omgivet af mousserende cubic zirconia, eller trendy vedhæng øreringe med en engelsk slot. Under alle omstændigheder, alexandrit øreringe henlede opmærksomheden på deres ejer. Skær sten, som regel en diamant, men føreren kan vælge og fantasi, således at flere af krystallen afsløre værdighed og gøre det gnistre alle facetter.

Forkæl dig

Gå på smykker butikker og se, hvordan du sølvøreringe med alexandrit. De er halv pris på guld og, vigtigere, de er meget behagelige at have på daglig basis. Diskret beskedne sølv yderligere accentuere iriserende tofarvet indsats. Sølv kan være enten nielloed og poleret til at skinne månen.

Forkæl dig selv at købe nye øreringe og genopbygge dem din samling, hvis du allerede har dette, eller starte det går, bør øreringe være på alle lejligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.