HobbyHåndarbejde

Arbejde med læder - skiller sig ud fra mængden

På det nuværende marked er der så mange poser, er det nogle gange svært at vælge. Men modeller af tasker er ofte lavet i en kedelig farve ordning eller en gammeldags design. Men mange mennesker ønsker at skille sig ud. Det er bedst egnet til dette formål taske håndlavet læder lavet på bestilling fra en master eller dig selv.

Syning poser af læder kræver visse færdigheder og evner. Nå, vil du nødt til at købe værktøjer til at arbejde med læder. Til syning poser brug fysisk medium-hård, hvis du bruger den bløde hud, bør indersiden af posen være stram foring. Arbejde med huden - ikke en meget nem øvelse, det kræver viden om specifikke samlinger, evnen til at bruge de nødvendige værktøjer. Men som de siger, jagt Skov fangenskab.

Arbejde med huden har flere funktioner. Parret skære mønsterparti nødvendig i én retning. Skære huden fra elementerne kan kun være en særlig sko med en kniv. I dette tilfælde, huden er nødvendigt at vedlægge en bestyrelse, plast eller træ. Afhængig af tykkelsen af materialet kan kræve særlig tetraedrisk nål til symaskine. Staple elementer af det produkt, du har brug for en linje.

Arbejde med huden giver også mulighed for særlige symaskiner, da mange moderne biler kan brydes ved at bruge dem til syning sømme læder tasker eller andre produkter. I intet tilfælde kan ikke bruge nylon tråd. I stedet for basting er nødvendigt at anvende lim eller tape, især til tasker håndlavet læder. Men for at skabe produktet kan have behov for ikke blot en symaskine og en boot kniv. Værktøjer til at arbejde med læder og endda inkludere en syl, ben, ører, murske, klemme, en hammer, et værktøj til fjernelse randområdet og prægeværktøj til tegning.

Arbejde med læder kræver evnen til at udføre særlige svejsninger. Til syning stykker af læder tasker brug faktura søm til at forbinde små elementer. For at samle poserne brug stachnoy søm eller søm stachnoy dekoreret kant.

Ganske interessant og original vil se ud og tiltrække opmærksomhed håndtasker håndlavet læder, dekoreret med krystaller i kombination med en støbt hudfarve eller omvendt, kontrastfarve. Formning finder sted under indflydelse af temperaturen. Når varmebehandlingen huden har evnen til at bøje. På forsiden af tasken, kan du dekorere hele applikationssømme støbte genstande fremstillet af læder, flettet, rhinstene.

Hvilket er bedre - at lave en pose selv eller bestille det i studiet eller på master - alle beslutter for sig selv. Men hvis der er lidt fantasi og en gave af designeren, er det bedre at lave din egen. Håndlavet til produktion af specialfremstillede vil koste ret dyrt fra en professionel mester, og ikke det faktum, at dette er posen, vil det ikke gøre for andre. Håndtasker håndlavet læder lavet uafhængigt, er garanteret at være i et enkelt eksemplar, og lad den stå ud fra mængden på ethvert sted og til enhver tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.