HobbyHåndarbejde

Checkhæfte ønsker: en master class om fremstilling og design

Hvor andet at sige fra barndommen alle børn mor den bedste gave - en, der er lavet med deres egne hænder. Det er grunden til i dag forsøger vi at gøre det så. Dette er en original, kreativ og sensuelle checkhæfte ønsker. Lad os starte!

Relevansen af emnet

Med hensyn til gaver kvinder er meget lettere at mænd, der vises i mange steder. Først, de er nemme at overraske og gøre det til en fornøjelse, hvad enten det er blomster eller søde tøjdyr. For det andet, oftest en kvinde ved altid at i det øjeblik den har brug for, selv om denne liste kan du pakke den op og ned tre gange.

Det kosmetik, tøj, tasker, sko og så videre. For det tredje, i butikkerne og skønhedssaloner i feriesæsonen er der altid en masse interessante forslag som certifikater eller rabatkort, som til enhver tid af året vil være en stor gave til din elskede, fordi kvinder kan lide at bruge på en favorit penge og blive smukkere end glæden ved partneren og misundelse af hendes venner. Men den situation er mere komplicerede mænd. De er ofte yderst betyder, smålig, nærig med hensyn til udgifter til sig selv, og alligevel er de enten ikke sige, hvad de vil, eller deres ønsker er for dyre for en kvinde at deres herre. Derfor er den mest rentable løsning - en kombination af materialet med det kreative. Efter alt, et sådant skridt er altid originalt, og vigtigst af alt, vise din holdning til din mand. En af disse gaver er checkhæfte ønsker. Hvordan man kan gøre det? At vi nu lære.

fundament

Først skal du bestemme den overordnede stil af objektet. Ekstrem betydning er den kendsgerning, som designede en fremtidig gave, fordi afhængigt af, at vi vil skaffe alle materialer. Så hvis det er checkhæfte ønske om en mand, bør du finde på at gøre det mere alvorlige, ved hjælp af et fælles foto eller fotos med et par tegneserie eller, tværtimod, det er meget vigtige dagligdags situationer. Som du sikkert ved de fleste af hans præferencer, for eksempel, fiskeri eller fascination skydevåben af forskellige tidspunkter, sport eller skak, uanset hvad. Dette vil hjælpe os til at forberede, fordi checkhæfte ønsker, deres egne hænder til at gøre, er at være en person.

Det er vigtigt, at manden vidste, hvor meget arbejde og opmærksomhed, du har lagt i den. Hvis gaven er for din unge mand, så er der mulighed for at vise fantasi med en række forskellige parter. For eksempel er det nødvendigt at foretage en mere romantisk og lidenskabelig, fordi i den alder for de mest friske og lyse. Og fordi det kan gøre det muligt for fræk ønske, som bakkes op af dine fotos.

Høst af de nødvendige materialer

Så først og fremmest er vi nødt til at forstå, at checkhæfte ønsker ser meget mere fordelagtigt, hvis dens sider og fuld af billeder, slogans, forskellige skrifttyper, og så videre. For det grundlæggende, vi har brug for en tyk pap, klippe størrelsen af 10x15 cm på siden, og derefter rekruttere en masse magasiner, busbilletter, frimærker, emblemer. Udskriver det valgte foto, ark med en klar tekst. Tag den lim, saks, skriver varer: kuglepenne, markører, maling, sæler og mere. Endvidere at sikre de sider, vi har brug for en pålidelig og hulning to og kollapse den udvidelige ring fra en gammel notesbog med unødvendige skruer. Du kan naturligvis gøre det lettere, limning sider til hinanden langs den ene kant, og indretningen til at skjule en søm, men det vil være mindre praktisk og beskidt, så det er værd ikke sjuske.

Vi kommer op med ønske

Selvfølgelig, før du vælger fotos, skrifttyper og billeder, du har brug for at finde ud af, hvad du skal skrive på de sider af vores checkhæfte. En stor del af det er besat af ønsket om, og det er en mulig sæt af eksempler. Fra serien "frihed papegøjer": øl i selskab med mandlige venner og / eller bad med dem på samme abonnement til privat brug af tv i løbet af dagen, resten af alle de huslige pligter eller endda en dag "gøre noget".

Det næste afsnit, som kan omfatte vores checkhæfte begær, deres egne hænder til at gøre en følelsesmæssig afslapning. Dette begreb omfatter følgende punkter: hele dagen til at høre fra sin kone kun "ja", hendes absolut underkastelse i løbet af dagen, tilgivelse for enhver fejl (og til dette formål er det nødvendigt at lyde), en ordre på personlige menu hele dagen med præ- morgenmad på sengen.

Særlige gave charms

Næste skal være ønsket af krydret serie af massage, en romantisk middag for to, striptease, fælles bad eller en tur i sauna, et spil kort på strimlen, legemliggørelsen af alle erotiske fantasier. Som du vil allerede har forstået, er det kun en grundlæggende liste, og derefter det samlede beløb. Men du har oprettet et checkhæfte begær, hvortil modellen du kommer op med dig selv, skal være strengt individuelle og fokuseret på din partner. Derfor, før dets fremstilling kan hints og tricks til at finde ud af de hemmelige begær af din partner.

Vi placerer alle siderne

Nu er det vigtigt at tildele alle de tilgængelige materiale på arkene, og ensartet og harmonisk i overensstemmelse med både indholdet og den farveskala, og en fælles skrifttype. Selvom du er blevet advaret på forhånd, at checkhæfte ønsker at være lige fuld af oplysninger, men vi må ikke glemme, at overdrive det i dette tilfælde, også er det ikke nødvendigt. Derfor handler vi med omtanke, først på alle sider gør kantning. For at gøre dette, kan du holde sig omkring omkredsen af det elastiske bånd eller papir i en ramme, tegne det i hånden eller ved hjælp af specielle signeter til scrapbooking, og du kan også ombryde kanten af klud. Næste forsøgsvis placere på siderne i teksten ønsker, skrive hans eller lim allerede høstet, så det vil være mere præcis, vores checkhæfte begærer. Fotografi er bedre at bruge som det primære billede, bør der ikke være mere end tre på hver side af arket. Tegn ud konturerne af den let berøring af en blyant.

smådele

Dog skal alle de resterende plads på siden i nogen tid ikke være tomt. For det er noget, vi har brug for, og udklip fra aviser og blade, klistermærker og andre små dele. Skær egnet for farvesammensætningen og også distribueres på arket omkring hovedbilledet. Glem ikke, at de skal placeres, selv oven på hinanden, for ikke at skabe effekten af tomme rum, eller mangel på fantasi i bogen mestre. Hvis du ikke ved, hvad de skal udfylde, bruge usædvanlige figurer, sjove sætning, foretrukne film plakater i miniature tøjstykker fra tøj etiketter, visitkort, meddelelser og endda hunde fra slottet. Et godt råd: siden checkhæfte begær er typisk lavet af omkring 10-15 sider og i et lille format, til de bedste mestre i alle på en gang se det store billede. Så du ikke overdrive det, jævnt distribuere information og skabe en ensartet stil.

fastgørelsesmidler

Som vi allerede har nævnt, den mest pæn og glædeligt at se på alternativ er at overskride de to huller på hver side, der falder sammen med hinanden, og gevindskæring dem gennem låseringen fra den forældede notesbog. Men hvis du mestrer checkhæfte i sådanne populære nu, vintage stil, er det muligt at passere gennem dem, og den ru sejlgarn, for farven og styrken af farve drop paraffin stearinlys i stedet for kontakt titulnika og tråd. Og hvis din gave har en romantisk aura, er det muligt at bruge et bånd i stedet for snor eller ledning med fikseret på de frie ender af perlerne. Hvis du ikke ønsker tilsluttet til kanterne var synlige, kan lukke deres fælles grænse i stof eller papir.

instruktion

Som en overraskelse at være ganske sjovt for din partner, og at præsentere det står hhv. Så for eksempel, det kan sættes sammen med en større gave eller anbringes i en lille boks. Og så behøver du ikke at forklare hvad og hvorfor checkhæfte ønsker, bør undervisningen placeres mere på den første side. Den bør indeholde en kolonne "tilhører ____ (indsæt hvem)", "ikke ligge ned i salg / bytte / overførsel / donation til tredjeparter", samt listen over reglerne som følgende: vælge den ønskede kontrol for at vise sit talent og håndlavet donor, nyde opfyldelsen af ønsket om , nedskrive deres indtryk på bagsiden. Plus bør anvendes på dagen for ikke mere end to af disse kuponer som en fornøjelse, som de siger, bør være at strække.

Og det sidste punkt: da kvinden opkrævet entusiastisk utroligt sårbare med hensyn til deres impulser, checkhæfte bedre at give på det rigtige tidspunkt, ellers vrede vil smøre alt arbejdet og ødelægge ferien. Men glæden ved denne gave nødt til at dele dig, så har det sjovt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.