HobbyHåndarbejde

Hjem ændring af skjorter til mænd. Hvordan til at sy en bluse og kjole af en mands skjorte

Meget ofte, konen fundet i garderoben af deres ægtemænd bjerge skjorter, de har sandsynligvis aldrig vil bære. Nogle af dem var små, nogle blot er ophørt med at behage. Retur et andet liv til ting i disse tilfælde vil hjælpe genindspilning af skjorter til mænd. Og gøre af dem kan være feminine og meget smukke ting. Uvidende mennesker vil spørge: "Hvad gør af en mands skjorte?" Svaret er enkelt: fordi det kan gøre en nederdel, bluse, men det bedste af mands skjorte bliver betalt.

Kjole. Variant № 1

For at gøre en kjole ud af en mands skjorte, skal du bruge: skjorte selv; kridt eller sæbe; jern; tråd; saks; stifter; gummi; symaskine. Den første ting du skal finde i garderoben af uønsket mands skjorte, korrekt glattes hendes jern og spredt ud på en flad overflade. Ved hjælp af kridt eller sæber skal bemærkes konturerne af fremtidens kjole. For det første skal det bemærkes, skulder bredde, derefter går ned, for at generere slot ærmer. Derefter skal det bemærkes loop side, der strækker sig til bunden af skjorten volumen. linje skal fejres med henblik på søm. Dernæst skal du tage en saks og afskære uønskede dele, at komme af ærmerne og ekstra stof i bunden af siderne. Modtagne del skal anvendes på den modsatte side af skjorten og dens konturer tilskårne linje. Begge sider skal være symmetrisk til hinanden, ellers kjolen vil blive ødelagt. Når du er på den anden side af snittet linje vil blive planlagt, kan du tage saksen og klippe det overskydende stof. Så for at få den fremtidige mønster kjole. Yderligere er det nødvendigt at sy to stykker sammen. Dette kan gøres ved hjælp maskiner eller pæn søm i hånden. På bagsiden skal du aktivere i åbningen hvor ærmet vil, og sy dem på en skrivemaskine. Bøsningen skal foldes på midten og fastgør den til slidsen, med centrum skal være fra forsiden. Så kjolen bliver kort ærme. Det er fortsat kun at skære det overskydende stof og sy det på en skrivemaskine. Det samme bør ske med det andet ærme. Det er vigtigt, at de får den samme længde. Efter at der på taljen, er du nødt til at sy en elastik på bagsiden af brættet. Dette vil bidrage til at understrege taljen og flot drapere stof. Det er alt kjole klar!

Kjolen af en mands skjorte. Den anden måde

Først skal du klappe hans skjorte og sætte det på en flad overflade. Så har du brug for at afskære krave og ærmer af kjolen under armhulen på begge sider. Derefter kan du reducere mængden af fremtidige kjoler, afbrød overskydende stof i siderne. Dette kan gøres i en lige linje, og en udvidelse af bunden. Efter at kjolen er syet på siderne. Fra ærmerne til at gøre stropperne i den ønskede længde og bredde, som derefter syet til kjolen. du kan sy et bælte af det resterende væv.

Den tredje udgave af kjolen

For at sy en streng dress af herreskjorter med deres hænder, bør den første ting du skal afbrød skjorteærmer og ekstra stof i siderne i en lige linje, og fremtiden for kjolen ikke være stram. Så skal du hem slids og hånd sy sidesømmene. Det resterende stof er egnet til at spille båndet.

Hvordan man laver en mands skjorte feminin

En anden genindspilning af skjorter til mænd - skjorte, men før hun mønsteret, skal du give skjorten feminine træk. For at give skjorten femininitet, kan erstatte konventionelle knapper til interessante formede perler eller knapper lyse, mættede farver. Også fjernet fra shirt vil hjælpe modige noter afrundede hjørner af krave og manchetter. Strips på hylderne og bagsiden vil bidrage til at reducere bredden af de fremtidige bluser.

Mønster af kvinders bluser

Før du begynder ændring af herreskjorter, skal skjorte omhyggeligt strøget. Næste du nødt til at skære det overskydende længde fra skjorten. Så kan du begynde at fremstille strimler. De bedste af deres bredde - 4 cm. Ideel til gabardine passer dem, som kan skæres ud på begge sider, hvilket sparer materiale. For at finde ud af hvor meget bliver nødt til at Sause skjorte, bør du måle længden af skuldersømmen på hendes egen bluse og, til den resulterende forskel mellem dem skal lægges de 4 centimeter, så vil den overskydende bredde af den del, der skal fjernes. For eksempel var forskellen 6 cm, vi tilføjer 4 cm (bredden af strimlen), skal der opnås 10 cm fjernes. Til dette formål er nødvendigt at forlænge strimmel, som 10 cm i bredden frontdelen, er det nødvendigt at trække halvdelen cm fra det dybeste punkt af ærmegab. På bagsiden samtidig er det nødvendigt at fortsætte med at male strimler af punkterne på skuldersømmene. Det er bedst at først dræbe alle ben og prøve. Efter montering af strimlen kan skæres, med et sømrum på 1 cm, med stropper sweep, brolægning linjer. sømme kvoter har brug for at gøre det godt igen i. Derefter skal sømmene omhyggeligt stiver på hver side på 5 cm og bøj sidekanterne. Næste du nødt til at bøje bunden af skjorte og søm.

Den nye krave og manchetter for bluser

Selvfølgelig kan du piske den gamle krave og erstatte det, men du kan gøre tingene anderledes, og for at spare tid, hugget ud af stand-gabardine og syet ham op. Den første ting, du ønsker at runde hjørnerne af den gamle flipperne. Efter dette, er kraven udvidet, og oven på ham fastgjort gabardine. Mel trækkes kontur. For at være sikker, kan du føler ud af sin finger. Du kan derefter fjerne benene, for at skabe sig en ny krave, hvilket efterlader et sømrum på 0,5 cm. Derefter skal du putte sømrummet og gøre risting. Efter at du har brug for til at bakke en ny pin krave til skjorten, og syet det til damp. For det mønster, der skal måles håndled manchet og tilsæt 3 cm (længde manchet). Du kan vælge en hvilken som helst bredde. Nu er vi nødt til at trække på gabardine 4 rektangel og afrunde deres nederste hjørner. Derefter skal de skæres med oversize 0,5 cm foldet indad vendende par og feje, forlader den åbne top kant. Søm, til damp. Shirts med lange ærmer fra skæres lige over håndleddet. Dens bredde er meget større end manchetten, så før du syr, skal du lægge de små folder på ærmet og trænet dem. Efter at du kan tværbindes med hinanden og muffen manchetten. For at gøre en løkke til pugovok, skal du kridt markere det sted, hvor de vil blive placeret. Så har du brug for at installere på maskinen zigzag af den mindste størrelse og lægge en linje rundt om mærket. Derefter kan løkken skæres. Det er også muligt at behandle dem manuelt. Bluse fra en mands skjorte er klar, er det fortsat kun at udskifte knapper og damp det.

Her er en interessant omarbejdning af de skjorter kom ud. Lav en smuk ting med dine hænder er meget enkel, ikke nødvendigvis på samme tid være superprofessionalnoy syerske, den har brug for kun en smule tålmodighed, fantasi og et minimum af færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.