Af teknologiLink

Service "Trustee Betaling" ( "MegaFon"). Forbindelsesmetoder og anvendelsesbetingelser

Hvorfor tjeneste "Trustee betaling"? "MegaFon" bekymrer sig om sine abonnenter, bestræber sig på at levere kommunikation i alle situationer. Det så sker, at du taler om en mobiltelefon om noget meget vigtigt, og du løber tør for penge. Eller et andet situationen: dvæle et sted at ringe hjem, at advare om, at de ikke skal bekymre sig, som du siger, "utilstrækkelige midler". I nærheden af nogen terminal eller mobile betalingsløsninger punkter, hvor du kan genoplade din konto. I dette tilfælde, og denne service er nyttig.

Denne pakke kaldes også "kredit af tillid". abonnentens konto er i den røde, men det kan foretage opkald og sende SMS. Typisk virksomheden selv, før du nulstiller din konto på telefonen, sende en besked med en advarsel og en beskrivelse af, hvordan man kan tage den lovede betaling til "MegaFon". Denne sms angiver kode, som du har brug for at samle for at kunne bruge denne tjeneste.

Måder at aktivere tillid betaling "MegaFon" giver en masse. Du kan ringe * 138 # 1 eller send en sms med ciffer 1 til nummer 5138, og dermed forbinder tjeneste. Hvis du planlægger at udstede "kredit af tillid" på forhånd for at komme i kommunikation salon "MegaFon" med et pas. Abonnementet gebyr for brug af denne service vil blive opkrævet.

Servicen kan leveres gratis eller for penge. Det hele afhænger af det beløb, du har brugt de sidste tre måneder på linket, og varigheden af brugen af det nuværende telefonnummer. Hvis du tilmelder dig som abonnent i mere end fire måneder siden og gjorde alt mere end 600 rubler, vil tillid betaling "MegaFon" forbinde gratis. Boden kreditmaksimum er beregnet ud fra den gennemsnitlige værdi af din kommunikation omkostninger i måneden.

At betale forbindelsen er nødvendig for at komme til salonen på grund af et pas eller bruge kodenummeret. Manager i salonen vil fortælle dig, hvordan du tager den lovede betaling. "MegaFon" giver flere muligheder for "troværdighed". Når du vælger en pakke ved hjælp af SMS eller antallet * 138 # 1, huske på, at det valgte beløb vil blive opkrævet straks fra din konto, og derefter, når du har brug for det, kan du bruge tjenesten. Lånet beløb skal være fra 75 til 1500 rubler. Når kontoen når mængden af præferentiel udløsning tærskel, vil abonnenten ikke være i stand til at bruge telefonen, vil det blive blokeret. For at tydeliggøre tærsklen, er det nødvendigt at ringe til kode 138 # 3.

For at vælge en betalt service-forbindelse "Trustee Betaling" "MegaFon" giver bonus. Ifølge programmet "MegaFon-Bonus" tre måneder efter tilslutning af "troværdighed" du begynder at optjene bonus - point, skyldes som du kan drage fordel af gratis on-net opkald, sende sms eller at bruge en vis mængde internettrafik. Bonus point for et år indtil det hele er dækket med det beløb, der bruges på betaling tillid. Du kan oprette forbindelse til programmet ved at ringe til 0510.

Hvis du ønsker at stoppe med at bruge "Troværdighed", skal du taste koden * 138 * 2 # eller gå til lederen, fordi kabinen. Den resterende del af den ubrugte beløb returneres til din konto, skal ikke betale de bonuspoint i dette tilfælde.

"Troværdighed" forbindes kun enkeltpersoner, erhvervskunder og abonnenter med flere telefonnumre, de ikke kan bruge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.