ComputereNetværk

Som i "Instagrame" tilføj et sted: nuancerne i bestemmelse af geolocation

Ingen tvivl om, du er stødt på i "Instagrame" brugere, som nu og da uploade billeder af steder med mærkelige navne, "Mit hule", "Refuge", "Min foretrukne sted"? Det bør kun være glad for dine venner, fordi de har en god fantasi. Måske er tiden kommet, og du omdøber din lejlighed, når poekzotichnee. Som i "Instagrame" tilføj et sted, vil du lære videre i denne artikel.

Hvorfor tilføje geolocation?

Faktisk, evnen til at tilføje geolocation - er ikke kun en måde at en eller anden måde oprindeligt kaldt hjem lejlighed og fremvise alle dine stor sans for humor. Hvad hvis du lige har åbnet en café eller en skønhedssalon?

"Hvis du ikke er på internettet, så du ikke eksisterer", - siger en klog idé XXI århundrede. Forestil dine fremtidige kunder vil ønsker at tage et billede og sætte det i nettet lækker lavendel latte fra din kaffe, eller så snart du kan vise en ny manicure. Og ingen steder skal bemærkes - i denne placering "Instagrame" findes ikke. Vi kan sige reklame produceret på en naturlig måde, og nye kunder, "farvel". Det er derfor værd at læse om, hvordan man "Instagrame" tilføj sted.

Et lille trick: gå til omvejen gennem "Facebook"

Tidligere problemer med tilføjelse af en ny placering i "Instagrame" ikke opstår: placering kunne "komme op" med det samme, når de deler billeder. Men så funktionen af "Instagrama" en eller anden grund fjernes. Men hun holdt i "Facebook".

Først og fremmest skal du sørge for, at din konto er i "Instagrame" bundet til den konto, "Facebook". Hvis ikke, er det tid til at gøre det. Efter oprettelse af en placering vil vi være der.

Så skal du sørge for, at din telefon er tændt lokalitetstjenester. Ellers mislykkes som i "Instagrame" tilføj et sted, og at skabe nye i "Facebook": smart telefon kan bare ikke finde ud af hvor du er.

Hvordan at tilføje en placering i "Facebook": detaljerede instruktioner

Således har du aktiveret geolocation og hentes til telefonen app "Facebook":

  1. Venligst login for at åbne strømmen.
  2. "Facebook" straks spørge dig: "Hvad tænker du nu?". Men du bør være interesseret i ikke meget hurtigt, men spørgsmålet, lige under: "Hvor er du".
  3. Du er velkommen presse og begynde at skrive navnet på det sted - "Facebook" vil bede dig om at vælge mellem de eksisterende. Ignorer denne prompt og fortsætte med at indtaste navnet på et ikke-eksisterende sted, hvis ingen match er fundet, vil listen blive reduceret til blot ét punkt - "Tilføj et nyt sted"
  4. Efter tryk på tilsvarende system vil spørge, hvad er dette sted, og beder dig om at vælge en kategori fra fyrre tilgængelig - fra indstillingen "Home" og slutter med "miljøtjenester".
  5. Så kommer spørgsmålet om alle med angivelse af placering. Du skal angive en by eller klatsnut mulighed: "Jeg er her lige nu," hvis det er så i virkeligheden.
  6. Og endelig, vil du se en side, der bliver nødt til at tage den endelige beslutning: du igen har mulighed for at redigere placering navn (du kan endda tilføje et foto), for at ændre kategori, og angive adressen på indekset, kontrollere placeringen på kortet.
  7. Hvis du er tilfreds, skal du klikke på "Start" knappen i øverste højre hjørne.

Vi går tilbage til hvor vi startede: hvordan du tilføjer i "Instagram"

Du har ikke glemt, hvad vi har haft travlt med den nye placering på "Facebook"? Nu kan du åbne "Instagram", og se, om der vises vores nyoprettede geotochka. Hvis du gjorde alt rigtigt, hvis det viser sig i drop-down listen. Nu kan du markere denne position på billederne.

Bemærk, at din nye placering vil være synlig ikke kun din Frendo og abonnenter, men også generelt for alle brugere "Instagram". Det er meget godt for erhvervslivet, men ikke alt for privat, for eksempel til hjemmet. Men hvis du er villig til at sætte din hjemmeadresse for alle at se - det er okay.

Du ved, som i "Instagrame" tilføj et sted, hvilket betyder, at hvis man bliver træt eller ophører med at være relevant, vil være i stand til at ændre skærmindstillingerne, og gøre den tilgængelig kun for dig.

Om tilstrømning af abonnenter efter lokalisering mærke

Vær forberedt på, at mærke i et bestemt sted ofte påvirker små virksomhedsejere som en rød klud. Garanteret at efter hver af dit præg på kortet, vil du få noget af det er ikke klart, hvem fløj lide og et par nye abonnenter, eller som ønsker at få dig som kunde, eller abonnere på alle.

Helt ærligt, sjældent så du faktisk underskrevet af en person interessant. Især komiske ser denne situation: du rejser, tage billeder i en fremmed by, eller endda i et andet land, markere det på kortet - og du straks underskrevet af en af de lokale virksomheder til at tilbyde deres tjenester, ikke selv forstået, hvor du er.

Hvis du ejer en lokal virksomhed, men frem for alt passe på ikke kun om, hvordan den offline for at tilføje en ny placering i "Instagram", men også kvaliteten af dine tjenester - og så sporing folk på stedet i "Instagrame" vil du ikke har brug for, fordi arbejde ord i munden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.