TravelingHoteller

Billeder Tokio Hotel - Admire

Hvad siger du sætningen Tokio Hotel? Ja, det er oversat fra tysk for "Tokyo hotel". Alligevel her vil vi fokusere på de unge musikgruppe fra den tyske by Magdeburg.

struktur

Hvis man ser på billedet af Tokio Hotel, kan man se, at gruppen består af fire unge mænd. Begyndelsen af oprettelsen at sætte to tvillingebrødre, der er født i september 1989. Allerede fra en alder af ni begyndte de at synge karriere, og i 2001, han mødtes med to medlemmer af hendes fremtid, skabte Devilish gruppe.

Det var først i 2003, hvor skæbnen bragte disse unge musikere med kendte producer Peter Hoffman, efter underskrivelsen med Universal Music, blev bandet kendt som Tokio Hotel.

Enestående ægtheden af deres musik gennemsyrer den mystiske lyd, stramme talrige publikum til den fascinerende cyklus. Alle, der lyttede til de fantastiske sange af disse fyre, virkede det grå og kedelige. Talrige billeder Tokio Hotel er helt klart til stede. Og de fleste af dem - en masse fans, der er klar til at opgive alt bare for at røre disse unge musikere og for at få den eftertragtede autograf fra dem.

Hvem er de - disse fyre fra Tokio Hotel?

Lad os tage et nærmere kig med disse berømtheder. Endnu en gang ser på billedet af Tokio Hotel, bare notere grundlæggerne af gruppen, så ligner hinanden, brødre Tom og Bill Kaulitz. To andre unge mænd kom sammen og gjort en fælles indsats fra kvartetten unikke og populære - bassisten Georg Listing og trommeslager Gustav Schafer talentfuld - også skiller sig ud for deres ungdom og karisma.

Den usædvanlige stil af musik, det lyder ægte, mystiske pragt betaget mange lyttere. I 2005 udgav de deres hit single Durch den Monsun, der erobrede og stadig erobrer hjerter af unge. Og ikke så mærkeligt Tokio Hotel i lang tid besat det første sted i rækkefølgen af de bedste hold i Tyskland, har han modtaget adskillige priser og godkendelse fra musikken kritikere. Og efter udgivelsen af debutalbummet Schrei for musikere på alle, den æra af det sensationelle succes.

End det nu er engageret i Tokio Hotel?

Talrige fans af denne gruppe er vokset op, nogle fik familier. Hvad skete der med disse talentfulde fyre nu, fordi nu er ikke så meget hørt om dem? Det er nok til at se billeder Tokio Hotel på World Wide Web sites, for at vurdere, hvordan de har ændret sig.

Det viser sig, at de Kaulitz brødrene held erobre det berømte Hollywood, ofte optræder i en række show programmer, og de to andre musikere leve et normalt liv, så ligner livet for mennesker omkring dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.