ComputereSoftware

Sådan fjerne "Google Chrome" fra computeren helt

Som "Google Chrome" helt fjernet fra din computer eller bærbare computer til eventuelle junk filer tilbage? Der er flere måder at fjerne programmet fra computeren fuldstændigt. Mulighed én - for dem, der ikke er bange for ordene i registreringsdatabasen, og kan nemt søge i AppData mappen for at fjerne derfra alt det sædvanligvis forbliver, når du fjerner browseren. Den anden mulighed - er at bruge tredjeparts software programmer, der kan hjælpe alle installerede komponenter er helt fjernet.

Det er vigtigt at fjerne programmet helt. Det er ikke kun en genvej fra skrivebordet, samt at spore programmet ikke forbliver nogen planlagte opgaver, enten i registreringsdatabasen eller i brochurer. Fuldstændig fjernelse sikrer en stabil drift af systemet og forhindrer yderligere former for konflikter, når du installerer nye programmer.

Sådan fjerner "Google Chrome" fra computeren i en standard måde

Fjernelse Google Chrome-browseren fra en computer manuelt:

 • Gå til Start - "Kontrolpanel".
 • Skift visningen til afsnittet "Kategorier", vælg "programmer".
 • Åbn "Programmer og funktioner" - på listen over programmer finde "Chrome" og slette den ved at klikke på knappen øverst i vinduet "Slet".

Før du sletter "Google Chrome" fra computeren, er det tilrådeligt at rengøre i browseren historie, cache og cookies, og gemte adgangskoder. Generelt kan alle, der forbliver i systemet og skabe en konflikt med software.

Glem ikke at bemærke det element med fjernelse af alle browserdata.

Hvis Google Chrome ikke umiddelbart slettes, da der er et vindue med den meddelelse, du har brug for at lukke din browser, så slå den fra, og prøv igen. Nogle gange kan det være nødvendigt at "dræbe" nogle af de processer manuelt, før du fjerner "Google Chrome" fra computeren. Dette skyldes, at selv efter du lukker din browser forblive i systemet i et stykke tid til at arbejde processer chrome.exe. Vend dem ud gennem "Task Manager", og prøv igen.

Slet skjulte filer browser

Den første fase af fjernelsen af Google Chrome er lavet. Nu er du nødt til at rense ud noget, der kunne forblive i en skjult mappe på C: drevet

 • Gå til Start / Kontrolpanel / (View - Store ikoner) / Mappeindstillinger - til Windows 10 version - "dirigent indstillinger" det vil være en

 • Fanen "Vis" og vælg derefter.
 • Stræk skyderen til bunden, og tænd "Vis skjulte filer, mapper og drev" / "Anvend" og "OK".

Nu er næste skridt er at fjerne "Google Chrome". Det er nødvendigt at fjerne alt, hvad der er tilbage af den "Chrome" i de skjulte pakker.

 • I menuen "Start", åbn "Kør" - skriver i din søgeforespørgsel:% LOCALAPPDATA% \ Google

For at fjerne browseren til de data, der skal slettes Chrome mappe. Eller, hvis du ønsker at slette kun de data, "Google Chrome" og derefter slette mappen selv er ikke nødvendig, men kun afsnittet brugerdata.

Rens registreringsdatabasen poster fra "Google Chrome" efter fjernelse af

Det næste skridt i, hvordan man helt at fjerne "Google Chrome" vil slette poster i registreringsdatabasen (fjern ikke alt række let). I dette tilfælde er der en chance for, at computeren ikke vil starte overhovedet. Derfor slette bør være i nøje overensstemmelse med beskrivelsen.

 • Skub tastaturet samtidigt Win + R nede.
 • I pop-up vindue i nederste venstre hjørne af forespørgslen input regedit, og klik på "OK".

 • Tryk derefter på kombinationen Ctrl + F - dette vil åbne søgegrænsefladen, hvor de skriver Google og klik på "Find næste" - slet alle registreringer af søgeresultaterne.
 • Den samme handling er nødvendig for at udføre og med Chrome ord.

Slet browserdata gennem tredjeparts værktøjer

Den anden måde - for dem, der ikke ønsker at dykke ned i labyrinten af systemet er brugen af tredjeparts forsyningsselskaber. Her er nogle gennemprøvede programmer:

 • IObit Uninstaller.
 • Advanced Uninstaller PRO.
 • Revo Uninstaller.
 • Værktøjet til fjernelse.
 • Total Uninstall.

På IObit Uninstaller eksempel kan vise, hvordan man fjerne "Google Chrome" fra computeren:

 • Når hjælpeprogrammet er lånt fra udvikleren, skal det køres.
 • I noten program, du vil fjerne, og klik på ikonet for kurven.

Det er ønskeligt at oprette et gendannelsespunkt før du sletter Google Chrome, så hvis noget går galt, du kan vende tilbage hele vejen gennem systemet rollback.

Når du har klikket på knappen "Kraftfuld Scan". Som et resultat, vil programmet vise en liste over alle de resterende filer og poster i registreringsdatabasen, samt en planlagt opgave, som du vil slette. Endvidere skal det bemærkes, alle artikler og klik på "Fjern".

Udvidelser i Google Chrome: hvordan du fjerner?

I nogle tilfælde synderen indlysende deceleration i browseren fryser eller andre problemer kan være en lang række tilføjelser "Chrome". De er naturligvis nemmere at arbejde med browseren og muliggøre mere grundigt beskytte data, ikke at lade computeren ondsindede anmodninger og blokere annoncer, men kan nogle gange blive en kilde til ubehagelige hændelser. Samt dirigent for meget malware ind på din computer. Hent udvidelser skal kontrolleres kun ved at læse anmeldelser på sitet udvikler.

Så fjern udvidelsen "Google Chrome" kan være direkte i browseren. Er det tilstrækkeligt at gå til menuen, vælg "Avancerede Funktioner" og derefter "Advanced".

Dernæst afbryde udvidelse, der skaber en konflikt eller forstyrre browseren ved at fjerne flueben ud for det, eller slette den ved at klikke på ikonet af kurven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.