ComputereSoftware

Hvordan at slippe af med pop-up-reklamer i et par skridt

Internettet giver mulighed for at indhente oplysninger i et enkelt klik. Men for at komme til det ønskede materiale, har brugeren ofte at gennemse en lang række teasere og bannere, der hindrer arbejdet. Hvordan at slippe af popup-annoncer i deres egne browsere?

Det første skridt er at konfigurere browseren

proces er næsten identisk for de mest berømte browsere.
Hvis pop-up-reklamer i "krom", er det nødvendigt at åbne indstillingerne, skal du kontrollere "Vis avancerede indstillinger", skal du vælge fanen "Indstillinger for indhold", rulle gennem vinduet til linjerne "Popups" og aktivere annonce blokering. Her kan du angive adresser på websteder, undtagelser fra den generelle regel.

I Internet Explorer skal du finde linjen "browser Properties" og aktivere Lockdown tilstand pop-up på "privacy" fanen i servicemenuen.

I Firefox er den relevante indstilling under fanen Indstillinger, "Indholdet".

Det andet trin er at sætte antibanner

hvordan at slippe af med pop-up-reklamer i din browser, hvis den er sat korrekt op, og vinduet stadig popper op?

I dette tilfælde er det nødvendigt at installere yderligere ekspansion. Adblock Plus app kan du fjerne 95% af reklamer i webbrowsere.

Antibanner installeret meget enkelt. I Google Chrome, skal du gå til menuen, og så efterfølgende kontrollere "Avancerede Funktioner" og "Extensions". I den åbnede fane, skal du vælge linket til andre programmer, gå til online butikken.

I Firefox skal være konsekvent åbne poster "ekstra" menu "Extensions". I begge tilfælde, er det næste skridt er at skrive et ord i søgefeltet Adblock og installere den foreslåede ansøgningssystemet.

Programmet vil kræve for at bekræfte installationen. Vi skal give samtykke, og vente på, at processen for at fuldføre. Så er det anbefales at genstarte browseren. Den app vil fjerne reklamer automatisk.

Tredje trin: tjek etiketterne og indstillinger af browsere

For at gøre dette, drej til højre klik på etiketterne på alle browsere og åbn fanen "Egenskaber". Efter filnavnet med filtypenavnet .exe i strengen "objekt" ingen andre forbindelser bør ikke være. Hvis der er, de har brug for at blive fjernet, og klik på "OK".

Næste, så tjek hjemmesiden browsere.

For at gøre dette, skal du gå til browserindstillinger. Afsnittene "Når du starter" eller "Hjemme" bør ikke være ukendte adresser. Hvis de er, så de bør fjernes.

Desuden anbefaler vi nøje undersøge listen over installerede udvidelser. Hvis et program virker mistænkeligt, kan du slukke for den og kontrollere resultatet.

Hvordan at slippe af med pop-up-reklamer på den inficerede pc

Hvis nogen vinduer dukker op i browseren, på trods af vedtagelsen af disse foranstaltninger, betyder det, at computeren allerede er blevet angrebet ondsindede programmer. Det anbefales derfor jævnligt at opdatere anti-virus program og månedlig kontrol system til forurening. Sådan fjerner pop-ups reklame, hvis virus allerede har ramt på pc'en?

Først skal du køre en fuld scanning af den manglende malware. De fleste mistænkelige objekter sættes i karantæne. Ikke alle anti-virus software kan opdage farlige moduler. Vi anbefaler derfor, dobbelt-tjekke din pc sådan hærdning nytte som DrWeb CureIt eller Malwarebytes. Disse er stærke værktøjer, der fjerner næsten alle spyware og malware.

Efter installationen, skal du køre desinfektion hjælpeprogrammer og aktivere scanning. Test kan tage omkring en time. Hvis programmet laver en fejl, kan brugeren gendanne den ønskede fil fra karantæne.

Manuel rengøring af det inficerede system virus

Efter den komplette scanning kurere nytte på computeren kan registrere resultaterne af virus aktivitet, ikke fundet under scanningen.

Hvordan at slippe af med pop-up-reklamer i dette tilfælde? For at komme i gang, du vil aktivere visning af skjulte filer tilstand, da malware ikke kan være til rådighed for almindelige brugere. For at gøre dette, samtidig trykke på knapperne Win + R og skriv mapper de kommando kontrol. I "Mappeindstillinger", åbne fanen "Vis", og derefter sætte et flueben på showet skjulte filer, mapper og drev, klik på "OK" og luk vinduet.

+ Alt + Del и выбрать строчку «Диспетчер задач». Næste du nødt til at trykke på knapperne på Ctrl + Alt + Del og vælge linjen "Task Manager". Åbn et system vindue. På fanen "Processer" er nødvendig for at kontrollere, om listen over moduler viral reklame. Hvis det er tilfældet, skal du åbne filplaceringen og slette programmet, sammen med en mappe. Hvis du er i tvivl, bedre at springe processen.

Hvordan at slippe af med pop-up-reklamer ved at redigere filen Hosts

For at gøre dette, åben notesblok som administrator eller en anden teksteditor. Så har du brug gennem menuen for at åbne Hosts-filen, findes på: C: \ Windows \ System32 \ drivers \ osv

Alle bidrag efter 127.0.0.1 linjer er resultatet af et virus program. De har brug for at fjerne og gemme den redigerede tekst. Dernæst skal vi genstarte computeren. Efter fjernelse af pop-up-reklamer er ikke besøge tvivlsomme hjemmesider og klikke på annoncerne, der ligner spam værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.