HjemlighedVærktøj og udstyr

Kutkina ovn til bade: design anmeldelser

Hvis du - en fan af bade, bør du helt sikkert bygge det. Det kan være en byggeplads i et land, hvis du bor i en lejlighed i byen. Men efter endnu at vælge en god ovn, der vil arbejde ordentligt og ikke kræver reparation inden udgangen garntiyny sigt.

Ovn Kutkina er en universel enhed, der bruges til badet. Denne maskine har en lukket ydre hus og virker på princippet om kontrolleret konvektion.

for the record

Ifølge købere, den infrarøde stråling er optimal, kan du bruge det til en infrarød sauna, russiske og finske saunaer, samt tør luft sauna. For at modtage disse tilstande, bør ovnen indstilles korrekt. Rør sandwich og economisere er obligatoriske komponenter.

design funktioner

Kutkina ovn har et unikt design, der er patenteret af producenten. Lukket brændeovn varmer stenene, men det gør ikke overophede rummet. På ethvert tidspunkt kan du åbne ovnen bruge ovnen i konvektion tilstand. Indenfor er der en skærm, som eliminerer behovet for at udforme en mursten foring. I opladning apparat kan indstilles diesel- eller gasbrændere, der kunne være også atmosfæriske. Alle ovne bortset fra en serie af "Economy Flat" og "Økonomi-Midi" lavet af argon svejsning.

Beskrivelse af konstruktionen af ovnen "Standard" -serien

Kutkina ovn kan installeres i par af forskellig volumen. Hvis modellerne er identificeret af fabrikanten af følgende værdier: 1,0; 1.5 2,0, indikerer dette, at anordningen kan installeres i kahytter, hvis volumen er 10, 15 og 20 m3. Disse ovne fremstilles som følger: varmebestandigt stål går til varmeapparatet, dens tykkelse er 2 mm. Således indeholder materialet chrom i en mængde på 17% eller mere. Den indre skærm og huset er fremstillet af AISI 430 stål; Det går også til ovnlåget, i sidstnævnte tilfælde, tykkelsen er 1,5 mm.

Fabrikant pleje om tilstedeværelsen af brændstof den teleskopiske skærm og brændselspassagen døren, som har en tykkelse på 1,5 mm og har et glas. Hvis det er nødvendigt, kan du indstille ovnen til at erstatte døren. Ovenstående modeller kan være lodrette eller vandrette hjælpelinjer til flisen. Ovn "Kutkina" kan suppleres med et overtryk brænder, som er installeret på toppen.

Anmeldelser af ovnen Kutkina Series 3.0

Hvis dit bad har en imponerende volumen i intervallet 30 til 35 m3, bør du vælge denne model, som er helt lavet af varmebestandigt stål. Undtagen virker askeskuffen. Ovnen er baseret på en 3-mm materiale, og låget er fremstillet af 2 mm stål.

Forbrugerne siger, at jade kun kan dekorere ovnen med vandrette guider. Ovnen kan du downloade sten kapacitet på 120 kg. Med hensyn til economizer, så er det muligt at placere 20 kg sten eller lidt mere, vil det afhænge af graden af stabling. Forbrugerne gerne, at ovnen uden efterbehandling billigere, prisen er 76532 rubler. Men det gasbrænderen med automatisering kit vil koste 45,628 rubler.

Struktur-etageovn "Kutkin"

Bad "Kutkin" ovn forudsat salget er også en pejs. Det er beregnet til damp, hvis volumen varierer fra 20 til 30 m3. Grundlaget er varmebestandigt stål, undtagen askeskuffen. Ovnen er lavet af 3 mm brændsel stål passage er teleskopisk, dens diameter er 400 mm.

Det er bemærkelsesværdigt, at denne model har øget pejseindsatsen. Hensigtsmæssigt glasset har imponerende størrelse, dens diameter er 460 mm. Hent sten fås i mængde på 120 kg, som i ovenstående model. Hvis du køber en ovn uden efterbehandling, vil det koste dig 52,870 rubler. Derudover kan du købe en pejseindsats, som er beregnet til ovnene. Når det kommer til at øge model, det koster 16.700 rubler.

Anmeldelser af gasovnen "Standard" -serien

Hvis du har brug for en brændeovn til et bad, kan du foretrækker en gas-model, som henviser til en række "Standard". Forbrugerne siger, at denne version helt består af varmebestandigt stål, med undtagelse af brændstof fortaler kanaler og ben. Ovnen er fremstillet af 2 mm stål og dække - 1,5-mm plade. Forbrugerne har til deres smag, som ud over pejseindsatsen kan installeres på brænderen.

Design er lavet med lodrette og vandrette hjælpelinjer for fliser. Men hvis du ønsker at udføre efterbehandling jade, bør du vælge ovnen med vandrette guider. Nogle forbrugere, desværre, ikke har råd udstyret. Men de bemærke, at prisen på 86200 rubler. værd. Hvis du har flere midler, kan du købe mad fra økonomiservarmeveksleren. Han kommer til at koste 8700 rubler. Hvornår vil slutte ovnen spole tilsvarende finish er erhvervet. Producenten tilbyder sine 15.200 rubler.

Kunden feedback om, hvorfor du skal købe en ovn Kutkina

Enhver ejer af et forstadsområde eller et landsted i en vis periode reflekterer over, hvordan man opbygger en sauna. Det vil være en kilde til glæde, og en fuld picnic tur til en rigtig ferie. Desuden ville en sådan konstruktion være ideel og eneste løsning i bygningen, hvortil ingen rør summeret forsyning central vand og varmt vand. Efter afslutningen af fundamentet, samt vægge og tag, kan du vælge den grundlæggende udstyr for parret.

Ovne til bade, selvfølgelig, kan opsamles på egen hånd, men det er meget bedre at købe fabrikken mulighed, som vil vare meget længere. Dette skyldes det faktum, at kvaliteten af en industriel ovn svejsning vil være bedre, er denne udtalelse deles af de fleste brugere, hvad du kan lære ved at læse anmeldelser. Og faktisk fabrikken produktion design vil vinde, sammenlignet med en hjemmelavet varmelegeme vedrørende brandsikkerhed og teknologiske parametre.

Ovnens Kutkin 'serien' Standard "er valgt forbrugere oftest. Den har etableret sig blandt de amatører og kendere bade. Ovnen krævede ikke en revision, er det ikke nødvendigt for hende at hælde fundamentet. Anvendelse som brændstof af købere se, kan være diesel, træ eller gas. Du behøver ikke at bestille den tunge maskiner, transport til ovnrummet kan være på din egen bil. For at installere, som understreges af brugere, som ikke har behov for at ringe til en specialist.

Kutkina ovn, anmeldelser hvoraf præsenteres i artiklen bør kun vælges på mængden af damp. For at gøre dette, er det vigtigt at bestemme udstrækningen, længden og højden af dampen, efter at multiplicere disse tal. Sammenlign dine resultater med de særlige kendetegn ved komfurer, vil du forstå, hvilken model er bedst foretrukket.

Konklusioner om at vælge en bestemt model

Ovne til bad "Kutkin 'hvis design adskiller pålidelighed præsenteres til salg i en bred vifte. For eksempel en serie af "standard 1.0" kan installeres i dampbad på 10 m3. Vægt mønster ikke overstiger 48 kg, men massen bør overvejes sammen med sten, de kan sættes i volumen 50 kg. Varmebestandighed stål når 1000 ° C, i fremstillingsprocessen anvendte argon svejsning metode. Som brugt logfiler kan have en længde på 350 mm.

Med den medfølgende infrarøde economizer, der er designet til ikke kun at spare brændstof, men også for en bedre opvarmning. "Standard" -serien antager, at i rækken af andre modeller, der er identificeret ved en figur 1.5. Denne udformning ville veje 54 kg, og længden af logfilerne i dette tilfælde kan være op til 420 mm. Model vægt steg til 60 kg i tilfælde af en række "standard 2.0". Modellen kan rumme logfiler over en længde på 500 mm, i dette tilfælde varmelegeme er mere rummeligt og kan rumme op til 90 kg sten.

Gaskomfur til et bad i dag, også er meget populære blandt forbrugerne. Og i tilfælde af modellen Kutkina du kan supplere udstyr der fremstiller brændere Sydkorea. Vægt i dette tilfælde er 60 kg. I timen og forbruger gassen i volumenet af 1,5 til 2 m3.

konklusion

Uanset hvilken model i serien "Standard" du vælger, vil hver have en 2 års garanti. Producenten understreger, at livet i modellen er 10 år gammel. Det er bemærkelsesværdigt, at den bedste bad ovn du kan vælges uafhængigt, vil de samlede resultater afhænge af, hvor godt du har hentet en eller anden variant af udstyret inden for rammerne af dampbad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.