HjemlighedVærktøj og udstyr

Genopladelige Bulgarsk - frihed eller slaveri podzaryadnika ledninger?

Akku kværn - er en separat klasse vinkelslibere. Ofte fagfolk er skeptiske over det - og det i en vis forstand er berettiget. Alt sagen i batteriet: Bulgarsk - dette er en meget grådig værktøj. Akku Vinkelslibere tendens til hurtigt at tilbringe afgift. Hertil kommer, deres præstationer er langt fra ideelt - som i jagten på energibesparelser, de fleste producenter udstyre deres maskiner en 115-millimeter rækkevidde. Det skal dog bemærkes, at fremkomsten af lithium-ion-batterier meget øges levetiden af disse værktøjer. Men for nu de er købt bare for fjernt fra kilden til magt. Lad os betragte nærmere en af de mest fremtrædende modeller i sin klasse.

One-Handed genopladelige bulgarsk Makita BGA 452RFE - er en enkel og praktisk værktøj for dem, der ikke kan lide de begrænsninger, som ledninger. Produktionsselskab er kendt for sin strenge og genkendeligt design, der blander godt med den enkle gennemtænkte design. 452-I-model lever fuldt ud op til forventningerne - intet mere, men stadig tilgængelig. Beskyttelsesdæksel af konventionel udformning er fast og kan kun justeres med en skruetrækker. Slide sporskifte placeret på oversiden af huset. Det giver funktionen af fastsættelse ON. Hold håndtag kan monteres på begge sider af kroppen, hvilket giver yderligere muligheder for at bruge. Dens form er beregnet meget omhyggeligt, så værktøjet holder selvsikker og sikkert greb.

Genopladelig bulgarsk Makita BGA 452RFE gør det muligt at håndtere de mest vanskelige steder på grund af den lave profil gearkassen. Dette bidrager til spindellåsen knappen, som er nødvendig for hurtig klinge udskiftning - hun pritoplena ind i kroppen. Collector børste skjule særlig service dækker på motorhuset.

Genopladeligt bolgarka Makita BGA 452RFE udstyret med 18 volt-3,0 amp / time lithium-ion batteri. Enheden leveres med en universel opladning enhed, som er perfekt til opladning af forskellige typer batterier fra producenten Makita. Intelligent enhed, bystrozaryadnoe, er det integreret køler, som køler batteriet. Også fastsætter en ordning af lyd- og visuelle advarsler på opladningsniveau.

Test kører genopladelig bulgarsk Makita BGA 452RFE passerer uden besvær. Opgaver som rengøring svejsningen udføres perfekt. Værktøjet kan roses for lav vibration og sikker hold. Opererer i et rack, ikke i hånden, enheden føles stabil, ingen "går".

Sammenfattende kan vi sige, at batteriet bulgarske Makita BGA 452RFE - er en let, kompakt værktøj, der er meget nem at arbejde selv på vægt. På trods af sin trådløse konfiguration, han selvsikkert klare opgaverne. Reserver af batteriet med hovedet nok for dig til at håndtere put volumen. 452RFE - en kvalitet genopladeligt bulgarsk. værktøjer Pris svinger omkring $ 600.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.