HjemlighedVærktøj og udstyr

Rotorklipper til fræsere og dens enhed. Hjemmelavet rotorklipper for motoblock

Omsorg for jorden indebærer implementering af en række arrangementer. Deres gennemførelse er obligatorisk. Herunder græsslåning. Traditionelle metoder til rengøring grønne saga. De blev erstattet af maskiner med ekstra udstyr og anordninger. Til dato til behandling af jorden bag traktoren brug med forskellige enheder og nåede dertil knyttet. Købe færdige monterede enheder er ikke altid muligt. Så kom til hjælp af en self-made roterende slåmaskine til motoblock.

Egenskaber rotorklipper

Rotorklipper monteret motoblock bruges til græsslåning. Hvis græsset er lav, plæneklipperen det bare knust. Højere enhed ville klippe græsset. Det kan tørres til hø. Selv på højden af græsset er 6-8 cm, kan du bruge plæneklipperen. Graden af slibning er fortsat afhængig af kørehastigheden. Ved høj hastighed over græsset er knust. Og hvis du har brug for at slå vegetationen til hø, så er du nødt til at gå langsommere. Den gennemsnitlige varighed af 8-12 km båndet kan fjernes pr times drift. Dette betyder, at enheden kan fungere, når bevægelse af walking traktor med hastighed på 8-12 km / t.

Enheden er en rotorklipper til motoblock ganske enkel. Derfor er det og gjort deres egne. Græsset skæres med knive, som er monteret på de arbejdende diske. Hjul går i par. Den nederste skive roterer, og rotere sammen og knive med ham. Bevægelsen overføres fra motoren-blok af kardanakslen (PTO).

Hjemmelavet plæneklippere tillader ofte fange sektion med en bredde på 110-115 cm. Arbejdsvilkårene organer roterer med en hastighed på ca. 1500 rpm. Elementerne i indretningen, der er drejet til at være lukkede kappe. Det er nødvendigt for at overholde sikkerhedsreglerne.

materialer nødvendige

Som er valgt udgangsmaterialerne:

  • Diske fra korn bor til plantning i en mængde på 2 stk.
  • Motorsav kæden fra gear.
  • Metal knive (8 stk.).
  • Tavern.
  • Oplukker.

Desuden kan det være nødvendigt bolte, møtrikker og andre små dele, som normalt har i hvert garage ejer.

instrumenter

Til fremstilling af en roterende slåmaskine til fræsere brug for: en boremaskine med bor, skruetrækkere, skæreskiver med bulgarsk, tænger. Hvis elementerne er forbundet ved svejsning, vil svejser brug for. Du kan alle delene holde sammen med bolte. Men det vil tage mere tid og kræfter. Men hvis der er nogen svejsning eller svejser ven, kan vi gøre arbejdet, og på en lignende måde.

Forbered alle de nødvendige materialer og værktøj på forhånd. I et sådant tilfælde, ikke behøver at blive distraheret af søgningen efter de rigtige dele. Arbejdet vil være hurtigere, hvis alt du behøver, er lige ved hånden.

Gør rammen

Fremgangsmåde til fremstilling af en roterende slåmaskiner fræsere begynder med fremstillingen af rammen. Det skal sidde alle betjeningselementer. Lavet af metal hjørne ramme eller andre metaldele. Rammen bør fastsættes til fræsere og hold arbejdsopgaver.

Fremstilling af knivskiven

Det andet trin i fremstillingen af roterende græsslåmaskiner fræsere er at fremstille knivdisken.

Fra øvelser skal tage 2 discs. Til hver af dem er monteret på 4 knive. Knive af hærdet metal. For at spare tid og kræfter, kan du bruge rotoren fra traktoren. Kun i dette tilfælde er det nødvendigt at huske på, at længden af rotoren at blive reduceret med ca. 4 cm. Dette vil forbedre trækkraft.

For at sikre knivene på disken, skal du forberede hullerne. Hver skive bores med et bor diameter på 6 mm. Knivene er fastgjort med skaftet. For korrekt drift af anordningen, mellem skaftet og kniven mellemrum til overs, hvis højde et par millimeter (1-2 mm er tilstrækkelig) er større end tykkelsen af kniven. Desuden vil afstanden udføre kun 2 nuance. Knive skal drejes 360 grader. På grund af dette, når slog mod noget hårdt, dreje kniven, men ikke bryde. centrifugalkraften vil blive genereret under rotationen af skiven. Under dens indflydelse vil knive slå ned og klippe græsset.

Knive er fastgjort til akslen. Den fremstilles ved anvendelse kulstofstål. Desuden er det ikke anbefales at gøre alt for tynd aksel. Den mindste diameter af aksen bør være 0,8 cm. For at undgå unødvendig fri rotation af bladene, er den akse, strammes op til stoppet.

sammensatte dele

Når alle de enkelte dele af rotorplæneklippere at Motoblock indsamlet, kan de sættes sammen. Hjul knyttet til den færdige ramme. Derefter forbindelsen mellem power take-off aksel og motor kultivator arbejdsopgaver. Det er nødvendigt at strengt til retningen af bevægelse drev. De skal rotere i forskellige retninger, dvs. mod hinanden. Dette gøres med den hensigt at skære græs udviklet sig i en række, og ikke spredt over hele sitet.

Ved fremstilling af plæneklipperen er det meget vigtigt at montere alle elementer har været pålidelig. Når skæreskiver roterer ved høje hastigheder. I tilfælde af brud på fastgørelsesdele flyve i forskellige retninger. De kan såre andre.

Tilslutning til en walk-hjulet traktor slåmaskine

Rotorklipper til fræsere vil fungere effektivt, hvis det er korrekt tilsluttet til udstyret. Derfor skal overholdes nogle få enkle regler.

udmønter sig i "omvendt" mode til jobbet walk-hjulet traktor. Kobleren socket forbinder enhed installeret. Først derefter forbinde PTO akslen. Forbindelsen er låst med fjederstifter. Hvis der mangler foråret, bugserede mekanisme svigter.

Under drift de roterende elementer (især knive) skal vedlægges. Arbejdet skal være sikre. Når der skæres behøver ikke at skynde sig. Dette gælder især i sving. Sådanne områder har brug for at passere problemfrit. Vi er nødt til at begynde at klippe ved lave hastigheder.

Til behandling af jord på hjul walking traktor monteret belastninger. Når slåning, de er unødvendige. Derfor skal de fjernes, før arbejdet.

brugeranmeldelser

Anmeldelser af rotorklipper til motoblock sige, at alle bestræbelser på at fremstille enheden ikke er forgæves. Klipper det godt klarer de fleste med udsigt over urter. Selvfølgelig, små buske og kan ikke overvinde. Det vigtigste er, at klingerne er skarpe.

Hvis vi taler om de enheder med to rotorer, der omtales i denne artikel, brugere er helt tilfreds. Men hvis du laver plæneklipperen med kun én rotor, det er for snæver låsning bånd.

Som for at slå græs, minusser, naturligvis, til rådighed. Du kan ikke justere klippehøjden, som i plæneklipperen. Og græsset er spredt over webstedet, snarere end at gå ned i posen. Men disse punkter er vigtige ikke altid.

Græs stiklinger indsamlet i skår. Ikke ligefrem "smuk", dog. Men når det kommer til græsplæne græs, vil det stadig nødt til at indsamle. Og det er bedre end at gøre det på hele webstedet. Og når det kommer til græs til hø, er nødvendig for at sprede den resulterende roll. Ellers har græsset ikke tørre ud. Det viser sig, at denne egenskab er ikke så vigtigt. Mest sandsynligt, vil det afhænge af de specifikke mål, der er opnået ved anvendelse af plæneklippere. Derfor kan vi sige med tillid til, at de vil gøre med deres hænder til fræsere Rotorklipper er et godt alternativ fabrikken enheder. Hvis det bliver gjort korrekt og sikkert, så vil det opfylde sin funktion perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.